IGT producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
100000-Pyramid

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

100000 Pyramid

Producator

IGT

Rating

100000 Pyramid face parte acum din gama noastră de jocuri de pacanele gratis disponibil acum pe site! Jocul este inspirat de emisiunea americana ce rula acum ceva timp. Dacă joci în cazinouri online, o să vezi că există de asemenea și varianta 50000 Pyramid. Care e diferența? Diferența constă în jackpotul mult mai mare în cazul jocului asupra căruia ne concentrăm noi.

Ce aduce nou 100000 Pyramid

După cum îi spune și numele, jocul are un jackpot de 100000 de monede, spre deosebire de cel anterior care avea un jackpot de doar 50000. Simbolurile din acest joc includ logo-ul 100000 Pyramid, jucători, lingouri de aur, celebrități etc. Toată gama de personaje care puteau fi întâlnite în cazul emisiunii din anii 80 e prezentă și în joc. Nostalgicii emisiunilor de tip Știi și câștigi sau Roata Norocului se vor regăsi cu siguranță și aici. Interfața este retro și surprinde foarte bine perioada în care rula emisiunea. Simbolurile și întreaga parte grafică sunt foarte bine adaptate și se completează perfect.

Simbolul wild este reprezentat de simbolul 100000 Pyramid. Cercul câștigătorilor reprezintă simbolul scatter.

În cazul în care vrei să încerci acest joc pe bani reali, proftă de un bonus special la jocuri de pacanele!

Premii de top

Jackpotul din acest joc poate fi câștigat atunci când prindem 5 simboluri wild.

Merită menționată în același timp și runda bonus. Aceasta se activează atunci când apar pe role cel puțin 3 simboluri scatter și aduce nu doar rotiri gratuite, ci și multiplicatori atractivi. 3 simboluri scatter aduc multiplicatori 5x, 4 simboluri scatter aduc multiplicatori 10x, iar 5 aduc multiplicatori 15x.

Runda bonus aduce o piramidă în vârful căreia trebuie să ajungem, exact la fel cum era în emisiune. Primul nivel pornește cu 2 rotiri gratuite și un multiplicator 1x. Apoi putem alege de 5 ori între premii speciale. Putem să beneficiem astfel de o săgeată care ne ajută să avansăm până în vârf, multiplicatori, rotiri gratuite sau mai multe alegeri. În vârful piramidei primim 36 de rotiri gratuite și un multiplicator 9x.

După cum putem vedea, 100000 Pyramid este un joc de pacanele în care câștigurile sunt foarte mari. Ce-i drept, acestea nu apar chiar la tot pasul, dar și când o fac, se lasă cu premii foarte mari. Jocul este potrivit pentru cei în căutarea de briz-brizuri și un nivel mare de interacțiune. E nevoie însă și de răbdare pentru a putea prinde câștigurile cele mari.

Alte sloturi


300 Shields
Flame
Double Dragons
Pillars of Asgard
Mojo spin
Game of Thrones