IGT producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
100-Ladies

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

100 Ladies

Producator

IGT

Rating

Atunci când vine vorba de animații drăguțe și relaxare, jocurile de pacanele sunt pe primul loc. Dacă mai adăugăm și șansele să câștigăm bani reali, nu avem motive să refuzăm un astfel de joc. 100 Ladies este unul din jocurile cele mai distractive și mai simpatice. Gărgărițele jucăușe sunt gata să ne facă ziua mai bună.

100 Ladies face parte din gama de jocuri cu pacanele cu rundă bonus și câștiguri foarte generoase. Jocul de la IGT se remarcă prin faptul că are nu mai puțin de 100 de linii de plată. În ciuda faptului că povestea jocului se învârtește în lumea unor creature atât de mici precum gărgărițele, câștigurile sunt uriașe.

Jocul are simboluri speciale și o rundă bonus cu totul și cu total interesantă. Simbolul wild este reprezentat de mai multe gărgărițe. Simbolul care declanșează runda bonus este reprezentat de simbolul care spune “Bonus”.

Runda bonus are 10 rotiri gratuite

Cele 10 rotiri gratuite se activează atunci când apar cel puțin 3 gărgărițe pe rolele 2, 3 și 4. În cazul în care prindem mai multe simboluri bonus în timpul acestor runde, rotirile gratuite cresc și ele. Avem șansa de a beneficia în total de un număr de 255 de rotiri.

Un alt aspect care face runda bonus cu totul specială este că în timpul ei, simbolurile wild rămân de tip stacked (acoperă mai multe role) și ajută la formarea mai multor linii câștigătoare. Simbolurile wild stacked fac ca și jocul de bază să aducă șanse la câștiguri bune.

100 Ladies este unul din acele jocuri cu pacanele online în timpul căruia nu ai cum să te plictisești. La fiecare rotire se întâmplă ceva interesant, iar dacă nimerești runda bonus, spectacolul este garantat.

Pentru a primi rotiri gratuite nu trebuie ca acestea să apară pe liniile de plată, ceea ce face lucrurile foarte atractive. Cu alte cuvinte, nu trebuie să jucăm pe multe linii de plată pentru a avea șanse la câștiguri mari. Putem prinde runda bonus indiferent de bugetul pe care îl avem la dispoziție. Dacă ești interesat de cele mai mari câștiguri la jocuri de pacanele, intră pe pagina Jackpots!

În concluzie, 100 Ladies este un joc de pacanele foarte vesel și distractiv, care oferă în plus șanse la câștiguri foarte interesate. Gărgărițele norocoase ne așteaptă în lumea lor plină de culoare și premii generoase.

Alte sloturi


Black Widow
EggOMatic
Dragon Shrine
Peaky Blinders
Hugo 2
Butterfly Staxx