IGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Davinci Diamonds Dualplay gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Davinci Diamonds Dualplay

Producator

IGT

Rating

4.7/5 - 3 voturi

Davinci Diamonds este un joc de păcănele online despre care am mai vorbit pe site. Astăzi ne concentrăm asupra variantei dual play, care se anunță a fi cel puțin la fel de interesantă. Davinci Diamonds Dual Play gratis ne surprinde cu 40 de linii de plată spre deosebire de 20, cum avea prima versiune. Există, de asemenea, 2 seturi de role, ceea ce face lucrurile mai palpitante. 5 role se găsesc în partea de sus, iar 5 în partea de jos. Jocul este astfel unul cu totul special. Și vei afla în cele ce urmează de ce spunem asta!

Davinci Diamonds Dualplay gratis – tematică clasică și structură modernă

Jocul de păcănele online Davinci Diamonds Dualplay gratis păstrează într-adevăr grafica și interfața versiunii vechi. Pe rolele acestuia vom găsi tot pietre prețioase, în diverse culori, precum și lucrări cunoscute ale lui Da Vinci. Vom da și peste prețiosul diamant, Davinci Diamonds Dualplay fiind unul dintre cele mai frumoase păcănele cu diamante lansate în ultimii ani.

Partea atractivă a jocului este că atunci când un set de simboluri formează o combinație câștigătoare, acestea sunt automat înlocuite cu altele noi. Astfel apar șanse suplimentare pentru formarea unor câștiguri noi. Simbolurile sunt înlocuite continuu, atât timp cât se formează combinații câștigătoare. În plus, simbolurile de pe rolele din partea de sus pot coborî pe cele din partea de jos. Jocul Davinci Diamonds Dualplay gratus este cu totul și cu totul special.

Caracteristicile generale ale jocului de păcănele cu diamante Davinci Diamonds Dualplay sunt:

  • Este un joc de păcănele produs de IGT, deci nu este deloc greu de jucat.
  • Are un RTP de 94,30% – nici rău, nici bun. Poate să ofere câștiguri bune dacă e jucat într-un cazino online.
  • Are volatiliate mică, deci este bun și pentru începători.
  • Are structură de 5 role și un număr de 40 de linii de plată.
  • Pariul minim în Davinci Diamonds Dualplay demo este de 40.00 monede și cel maxim de 800 monede.
  • Este un joc de păcănele cu pietre prețioase (diamante), dar are și tematică istorică.
  • Are simboluri Wild și Scatter, precum și funcție cu runde bonus.

Davinci Diamonds Dualplay demo îți poate aduce câștiguri frumoase!

Jackpotul jocului de păcănele Davinci Diamonds Dualplay gratis este reprezentat de 5000 de monede. Se obține atunci când aliniem 5 logo-uri Da Vinci Diamonds. În cazul în care punem pariu maxim (max bet) și prindem cele 5 simboluri, câștigul ajunge la 250 000 de monede.

Un element cu totul special este simbolul Extra Payline Bonus. Atunci când nimerim cel puțin 3 simboluri de acest tip, se declanșează o rundă bonus cu 6 rotiri gratuite, în timpul cărora se activează 20 de linii de plată suplimentare. Cu alte cuvinte, ajungem să jucăm pe 60 de linii de plată! Mai mult, rotirile gratuite se pot suplimenta. Avem astfel un joc cu foarte multe șanse de câștig, care poate aduce câștiguri frumușele.

Cum joci Davinci Diamonds Dualplay gratis?

Pentru a juca Davinci Diamonds Dualplay gratis, dă click pe Joacă gratis. Vei descoperi un ecran de joc intuitiv. Butoanele cu informații sunt la îndemână, iar setarea pariului se face ușor. Îți recomandăm ca înainte de a te apuca efectiv de joc să citești secțiunea cu informații. Vei vedea în aceasta ce simboluri sunt și cum plătesc ele, precum și ce funcții are jocul, mai în detaliu.

Tot din meniu poți opri/porni sunetul. Îți recomandăm însă să-l lași pornit, deoarece coloana sonoră a jocului de păcănele cu diamante Davinci Diamonds Dualplay este foarte bună.

Poți juca Davinci Diamonds Dualplay gratis direct în browser! Nu este necesar să îți faci cont sau să te înregistrezi. Cei de la IGT l-au optimizat și pentru device-uri mobile, deci poți să-l joci oricând și de pe telefon sau de pe tabletă.

Concluzii

În concluzie, Da Vinci Diamonds Dual Play gratis este un joc de pacanele mai puțin obișnuit, care schimbă cu mult felul în care suntem obișnuiți să jucăm. Jocul este foarte profitabil și poate genera câștiguri de top. Avem așadar unul dintre cele mai interesante jocuri de la IGT! Mult noroc!

Alte sloturi


John Hunter and the Book of Tut
3.7/5 - 35 voturi
Super Wolf
5/5 - 3 voturi
Starburst
4.1/5 - 9 voturi
Mustang Gold
4.3/5 - 6 voturi
Gold King
4/5 - 4 voturi
Butterfly Lovers
4.2/5 - 5 voturi