IGT producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Davinci-Diamonds

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Davinci Diamonds

Producator

IGT

Rating

Da Vinci Diamonds este unul din cele mai populare jocuri de pacanele de la IGT. Jocul se numără printre cele care au avut un success foarte mare în sălile de joc și cazinourile fizice și au rămas la fel de căutate și online. Să vedem care sunt secretele acestui joc!

Operele lui Da Vinci aduc câștiguri generoase

Jocul este inspirat de creațiile lui Da Vinci și aduce o serie de simboluri inspirate de acestea. Printre simbolurile din joc o găsim astfel pe Mona Lisa și alte personaje din tablourile sale celebre. Găsim de asemenea și o serie largă de pietre prețioase colorate.

Simbolul wild este reprezentat de o piatră roz. 5 astfel de simboluri aduc nu mai puțin de 25000 de monede.

Da Vinci face parte din acele jocuri de pacanele cu totul speciale, care au nu doar un singur simbol scatter, ci trei! Simbolurile scatter sunt reprezentate de personajele feminine din tablourile lui Da Vinci.

Runda bonus se declanșează atunci când prindem cel puțin 4 simboluri-bonus. Acestea aduc 6 rotiri gratuite ce pot fi suplimentate cu altele. Putem beneficia de până la 300 de rotiri gratuite.

Funcție cu totul specială

Da Vinci face parte din gama de jocuri de pacanele IGT în care simbolurile care formează câștiguri sunt apoi înlocuite cu altele noi pentru a oferi și mai multe șanse. Câștigurile se pot forma în lanț și sunt foarte atractive.

Jocul are 5 role și 20 de linii de plată. Simbolurile se rotesc pentru a genera câștiguri de la stânga la dreapta. Selecția de simboluri creează o atmosferă destul de specială. În ciuda faptului că grafica nu se ridică la nivelul jocurilor de la NetEnt sau Microgaming, Da Vinci este unul din cele mai captivante jocuri de pacanele. Atuul său principal este funcția de înlocuire a simbolurilor câștigătoare, funcție care adaugă atât o notă importantă de animație, cât și o notă suplimentară de imprevizibil.

Per ansamblu, Da Vinci este un joc care poate să aducă câștiguri foarte mari, iar tema inspirată de opere de artă celebră prinde foarte bine. Jocul se încadrează în categoria celor clasice, dar cu o abordare puțin diferită prin prisma faptului că simbolurile nu includ fructe și șeptari.

Pe jocpacanele.ro ai cele mai tari jocuri!

Alte sloturi


Sevens and Fruits
European Roulette
Baron Samedi
Pharaoh’s Tomb
Bubble Craze
Lightning Horseman