IGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran cats gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cats

Producator

IGT

Rating

3.7/5 - 10 voturi

Dacă felinele sunt printre animalele tale preferate, atunci Cats slot machines gratis va fi cu siguranță pe placul tău. Acest joc de păcănele îți oferă ore în șir de distracție și câștiguri cum rar întâlnești. În acest text, îți vom face o prezentare a principalelor aspecte ale jocului, precum grafica, simbolurile, plățile, funcțiile speciale, modul de joc și regulile. 

Cats slot machines gratis, jocul unde felinele îți aduc câștiguri mari

Tema Cats slot machines gratis este centrată în jurul mai multor specii de feline, precum lei, tigri, pantere și pume. Printre aceste simboluri specifice, mai sunt prezente și cele clasice: A, K, Q și J. Fundalul este ilustrat printr-o savană, iar grafica este plăcută, cu pictograme excelente ale simbolurilor tematice, fiecare câștig fiind acompaniat de animații.

Jocul de păcănele Cats este creat de IGT, unul dintre cei mai renumiți furnizori de pe piața jocurilor de noroc online. Compania americană a mizat pe un mod de joc simplu, cu o structură clasică cu 3 rânduri și 5 role. De aceea, acest joc poate fi încercat și de începători. Chiar dacă este primul tău slot pe care îl încerci, nu vei avea nicio problemă să devii expert după doar câteva runde. De asemenea, rata de plată (coeficientul RTP) este destul de ridicată, de 94%.

Cats casino IGT: simboluri și plăți

După cum poți observa, la Cats slot machines gratis, plățile se fac numai de la stânga la dreapta, dacă cel puțin 3 simboluri similare se află pe aceeași linie de plată. Jocul are maxim 30 de linii de plată, dar poți reduce numărul la 15, 9, 5, 3 sau 1. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Pantera neagră: până la 2.500 de credite;
  • Leul, Tigrul, Ghepardul și Puma: până la 1.000;
  • A: până la 200;
  • K, Q și J: până la 100.

Câștigurile sunt setate pentru cea mai mică miză în 30 de linii de plată. De asemenea, atunci când într-o pictogramă apare o pereche de feline, acel simbol se plătește de două ori.

Cats online gratis: funcții speciale

În afară de câștigul standard, la Cats slot machines gratis mai poți testa și funcțiile speciale. Acestea sunt strâns legate de simbolurile speciale ale acestuia:

  • Simbolul Wild: este reprezentat de ”Cats” și înlocuiește orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter. Poate aduce plată până la 10.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: este reprezentat de o urmă de labă a unei feline și de asemenea, poți întâlni o pereche de urme, caz în care și ea se consideră de două ori. Poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Dacă apare de 5 ori, vei primi 5 runde gratuite, iar la 6 apariții, vei primi 10 runde bonus. În cazul în care apare de 4 ori, va plăti 2x suma pariată.
  • Runde gratuite: acestea sunt jucate la același pariu și linii de plată ca runda în care au apărut. În timpul acestor runde, nu se pot declanșa alte rotiri gratuite.

Cats slot machines gratis: cum joci?

Jocul Cats slot machines gratis este făcut să fie jucat de oricine. Toate butoanele de care ai nevoie se află jos. În centru se găsește butonul de spin cu care pornești rundele. În partea stângă va fi afișat pariul, iar lângă, poți seta pariul pe linie, iar la stânga acestuia poți selecta numărul de linii dorit.

În dreapta butonului de spin se afișează câștigul din ultima rundă, balanța (cât credit ai) și butonul de informații, de unde afli mai multe despre regulile jocului, plăți, simboluri, linii de plată și funcții speciale. Spre deosebire de multe alte jocuri de păcănele, la Cats demo nu ai posibilitatea de joc automat.

Concluzii

Cats slot machines gratis este unul dintre cele mai distractive jocuri, mai ales pentru iubitorii de pisici mari. Aduce și plăți foarte bune, de aceea, îl poți juca și pe bani reali. Există multe bonusuri de cazinou de care merită să profiți dacă vrei să faci acest pas!

Alte sloturi


The king
3.6/5 - 10 voturi
Game of Thrones
4.2/5 - 12 voturi
Dragon Dance
5/5 - 3 voturi
Magic Portals
4.2/5 - 4 voturi
Golden Sevens
4.1/5 - 49 voturi
The Final Countdown
4.2/5 - 4 voturi