Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran fruits and jokers gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Fruits and Jokers

Producator

Playson

Rating

2.8/5 - 13 voturi

Fruits and Jokers gratis este un joc de păcănele ce îmbină două caracteristici foarte importante. El ia simbolurile cu care deja s-au obișnuit toți jucătorii experimentați și adaugă funcții speciale pentru avantaj. Iara cea mai bună parte este că totul vine împachetat într-o grafică frumos executată. Jocul este structurat 5 role și 4 rânduri, cu 100 linii de plată. Numărul mare de linii de plată și RTP-ul avantajos fac Fruits and Jokers online să fie foarte avantajos.

S-ar putea chiar spune că este la fel de avantajos ca un bonus de bun venit la cazinourile online. Dar vom lăsa această comparație pe mâna ta. Intră pe pagina noastră și vezi cine are cel mai bun bonus casino cu depunere!

Fruits and Jokers gratis: păcănele cu jokeri și fructe

Joacă acum Fruits and Jokers gratis și profită de o experiență uimitoare! Producătorul a dezvoltat acest joc pentru a fi o combinație aproape perfectă între vechi și nou. Jocul are 100 de linii de plată și un RTP avantajos. Această structură este rar întâlnită în păcănelele clasice, și chiar mai rar în cele cu o grafică așa de bună. Așadar, recomandarea noastră e să încerci acest joc și să te bucuri cât mai mult de el.

Păcănele Fruits and Jokers: simboluri și plăți

După cum am menționat și mai sus, Jokers and Fruits gratis folosește simboluri tradiționale în designul său. În această secțiune îți vom prezenta toate simbolurile și plățile lor. Iată lista lor: 

  • Simbolul Wild: până la 1500 de credite;
  • Simbolul Scatter: până la 40000 de credite;
  • Simbolul 7: până la 260 de credite;
  • Simbolul pepene: până la 160 de credite;
  • Simbolul strugure: până la 160 de credite;
  • Simbolurile lămâie, cireșe și portocală: până la 80 de credite.

După cum probabil ai observat, în listă am inclus și două simboluri mai speciale. Este vorba de primele două, pe care le vom prezenta mai pe larg în următoarea secțiune.

Fruits and Jokers – caracteristici speciale

Deși pare destul de simplu la prima vedere, ar trebui să știi că Fruits and Jokers gratis are și câteva funcții speciale. Desigur, nu are la fel de multe ca alte jocuri, care câteodată sunt construite în jurul unui ansamblu larg de caracteristici speciale. Totuși, cele două speciale din Fruits and Jokers online sunt avantajoase, ușor de înțeles și fac experiența utilizatorilor să fie mai plăcută. 

Simbolul Wild – dacă ai mai jucat păcănele până acum, probabil știi cu ce se ocupă. Acesta are puterea de a înlocui orice alt simbol, cu excepția lui Scatter. Vom vorbi și despre Scatter puțin mai încolo. Simbolul Wild a devenit foarte apreciat de jucători în ultimul timp deoarece ajută foarte mult la formarea de combinații câștigătoare. Iar când întâlnești un astfel de simbol într-un joc cu 100 linii de plată știi deja cât este de important.

Simbolul Scatter are de obicei puterea de a declanșa rotiri gratuite. Nu este cazul și în jocul de păcănele Fruits and Jokers gratis, dar reușește să compenseze prin alte aspecte. Scatter are cea mai mare plată dintre toate simbolurile, deci o formație câștigătoare cu acest simbol va influența puternic balanța de credite. În plus, câștigurile acestui simbol sunt plătite independent de liniile de plată.

Cum joci Fruits and Jokers gratis?

Acum că ți-am atras atenția către Fruits and Jokers gratis, lasă-ne să-ți prezentăm și modul de joc. Înainte de toate, trebuie să știi că este foarte simplu. Vei ști tot ce ai de făcut în doar câteva minute. Primul pas după ce ai încărcat jocul este să îți direcționezi atenția în partea de joc a ecranului. Acolo vei găsi următoarele: afișajul „Credit”, afișajul „Miză”, butonul de reglare a mizei, butonul „Spin” și butonul „Joc Automat”. Înainte de a roti, asigură-te că ai fixat pariul dorit. Poți face acest lucru din butonul din dreapta afișajului „Miză”. Tot ce rămâne de făcut este să apeși „Spin” pentru a începe jocul. 

Concluzie

În concluzie, Fruits and Jokers gratis este mai mult decât un joc. Este o experiență pe care trebuie s-o încerci, mai ales dacă îți plac păcănelele. Și de ce nu ai profita, mai ales când poți juca Fruits and Jokers online la noi pe site fără vreo depunere sau înregistrare? În plus, nu e singurul joc de pe site-ul nostru. Avem mai multe categorii, iar dacă vrei ceva asemănător Fruits and Jokers, răsfoiește jocurile de pe pagina păcănele clasice

Alte sloturi


Thunderstruck 2
4.5/5 - 16 voturi
Basic Instinct
4.1/5 - 35 voturi
Drive Multiplier Mayhem
2.5/5 - 2 voturi
Jungle Books
4/5 - 4 voturi
Retro Solitaire
3.3/5 - 9 voturi
Burning Hot
5/5 - 1 voturi