Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran book of gold double chance gratis online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Book of Gold: Double Chance

Producator

Playson

Rating

4.5/5 - 8 voturi

Vei găsi pe site-ul nostru un număr mare de păcănele gratis, dar un singur Book of Gold: Double Chance gratis. Acesta este un joc de păcănele din categoria celor cu tematică egipteană. Jocul de păcănele păcănele Book of Gold: Double Chance reușește să surprindă frumusețea Egiptului antic într-o manieră plăcută, dar simplă. Elementele întâlnite pe ecran au un nivel ridicat de detalii, creând astfel o atmosferă imersivă. Totuși, execuția este una curată, prezentând detaliile într-o manieră ce nu încarcă ecranul. Astfel, te poți bucura pe deplin de simbolurile egiptenilor antici. Deși la început poate părea puțin prea simplu, cu cât joci mai mult, cu atât vei descoperi mai multe detalii. Dacă vrei să descoperi și alte jocuri de acest gen, vizitează pagina noastră de păcănele gratis.

Book of Gold: Double Chance gratis, păcănele cu zei egipteni

În Book of Gold: Double Chance gratis, Playson a reușit să îmbine tematica Egiptului antic cu jocurile de noroc. Într-un joc de tip păcănele cu 10 linii, ești purtat mii de ani în trecut cu ajutorul simbolurilor. De exemplu, simbolul cu cea mai mare plată este masca faraonului. Acesta conține o ilustrație a unei măști funerare folosite în ceremonia de înhumare de către egiptenii antici. Una din întrebuințările unei astfel de măști era să ghideze spiritul înspre corp. Deoarece masca era făcută pe baza caracteristicilor feței persoanei respective, spiritul lor putea să distingă corpul la care trebuie să se întoarcă. În cazul jocului, noi credem că acest simbol poate atrage câștiguri mari.

Pe lângă masca faraonului, avem și alte simboluri, precum Zeul Ra, Ochiul lui Horus, crucea Ankh și simboluri corespunzătoare cărților de joc. Alinierea a trei sau mai multe simboluri pe una din cele 10 linii disponibile îți poate aduce câștiguri imense. Pe lângă acestea, se pot forma și combinații cu simbolul Scatter. Una din caracteristicile specifice acestui joc sunt simbolurile de extindere specială. Pe scurt, acestea pot înlocui simbolurile normale și apoi pot completa întreaga rolă, oferind plată independent de liniile de pariu. Mai multe despre toate simbolurile și plăți, în secțiunea următoare.

Păcănele Book of Gold: Double Chance – simboluri și plăți

Jocul de păcănele Book of Gold: Double Chance gratis are mai multe simboluri, care oferă plăți diferite. Pentru a te ține informat, am construit o listă cu toate:

  • Masca faraonului: până la 300 credite;
  • Simbolul Scatter: până la 300 credite;
  • Zeul Ra: până la 150 credite;
  • Ochiul lui Horus și crucea Ankh: până la 75 credite;
  • Simbolurile A și K: până la 18 credite;
  • Simbolurile Q, J și 10: până la 12 credite.

După cum poți vedea, jocul de păcănele Book of Gold: Double Chance oferă o mulțime de simboluri, ce pot fi aranjate în mai multe formații. Structura jocului este una avantajoasă și ușor de înțeles. Dacă-ți plac păcănelele cu Egipt, joacă gratis și alte sloturi cu faraoni la noi pe site!

Book of Gold: Double Chance – caracteristici speciale

Book of Gold: Double Chance gratis nu este doar un joc cu tematică specială, dar și cu simboluri speciale. Când zicem simboluri speciale, nu ne referim la stilul artistic sau la felul în care arată, ci la funcționalități.

Pentru început, păcănele Book of Gold: Double Chance beneficiază de prezența simbolului Scatter. El poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celor de extindere specială. Pe lângă plata de credite, o formație de 3 sau mai multe simboluri Scatter activează 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite poți activa încă 10 rotiri suplimentare, dacă întâlnești din nou o formație de 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Simbolurile cu extindere specială din Book of Gold: Double Chance reprezintă una dintre cele mai rapide metode de a câștiga un număr mare de credite. Înainte de începerea modului de rotiri gratuite, vor fi selectate aleatoriu două simboluri. Acestea devin simbolurile cu extindere specială. Atunci când apar în liniile de plată, ele vor completa întreaga rolă. Astfel, există șansa să obții combinații impresionante, cu un număr de credite extraordinar.

Cum joci Book of Gold: Double Chance gratis?

Odată ce ai apăsat butonul ”Joacă Gratis”, poți observa cu ochiul liber că jocul Book of Gold: Double Chance gratis este foarte ușor de utilizat. În partea de jos a jocului se află ansamblul de butoane și toate afișajele necesare.

Începând din stânga, primul buton te va duce la pagina cu informații. De aici poți afla valoarea fiecărui simbol, caracteristicile speciale și liniile de plată. Continuând înspre dreapta, ai afișajul creditelor. Aici poți vedea balanța ta, care se va schimba în funcție de miză și câștiguri. Urmează butonul numit ”Miză”, care îți arată suma pariată în acest moment. Dacă dai click pe acest buton, va apărea o listă din care poți seta o altă miză. Pentru a crește sau scădea pariul, vei avea nevoie de cele două butoane din dreapta butonului ”Miză”. Lângă acestea este butonul ”MAX”, care va seta pariul maxim atunci când dai click pe el.

Penultimul buton din partea dreaptă este butonul ”Spin”. Odată apăsat, el va declanșa startul unei rotiri, cu pariul pe care l-ai setat. Ultimul buton din partea dreaptă este cel de ”Joc Automat”. Acesta va declanșa rotiri cu miza setată până când este apăsat din nou.

Concluzie

În final, noi îți recomandăm să joci Book of Gold: Double Chance gratis pentru a te distra, dar și pentru a te familiariza cu platforma. Poți găsi oricând păcănele Book of Gold: Double Chance în cadrul cazinourilor, unde vei avea ocazia să joci pe bani reali. Dacă sună interesant, atunci vizitează pagina noastră de cazinouri păcănele online!

Alte sloturi


Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 16 voturi
20 Burning Hot
4.3/5 - 260 voturi
Jaguar Gold
3.7/5 - 7 voturi
House of Doom
5/5 - 4 voturi
Secrets of Atlantis
5/5 - 1 voturi
Extreme Pay
3.5/5 - 10 voturi