Playson producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Bumper Crop

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Bumper Crop

Producator

Playson

Rating

În cazinourile online găsești jocuri pentru toate gusturile. Jocul nou de astăzi este ideal pentru cei cărora le plac jocurile cu grădinărit și ferme. Plantează copaci, crește-i și culege apoi câștiguri de top! Bumper Crop gratis îmbină perfect jocurile de păcănele cu cele de tip Farmville.

Bumper Crop gratis – cum se joacă

Bumper Crop este creat de cei de la Playson, având o grafică foarte captivantă. Funcțiile speciale sunt de-a dreptul aparte, așa că nu te vei plictisi nicio secundă.

Jocul te invită într-o fermă magică, acolo unde cresc premii în copaci. Mâinile norocoase îți vor aduce niște câștiguri uriașe.

Interfața are 5 role și 3 rânduri, pe care se împart 27 de linii de plată fixe. Alege-ți valoarea pariurilor folosind butonul i. Rămâne apoi doar să apeși Spin și jocul începe.

Simbolurile standard sunt reprezentate de simboluri de cărți de joc. Mai poți găsi o stropitoare, o pungă cu semințe pentru plantat, un soare, o sapă, un grădinar și un super grădinar.

Simbolurile speciale sunt doi copaci (copacul Wild și cel Super Wild). Pentru a activa copacii care îți aduc premii și rotiri gratuite va trebui să prinzi în această ordine următoarele simboluri, în cadrul unei rotiri: sapa, sacul cu semințe, stropitoarea, soarele, grădinarul.

Copacul wild se extinde pe toată rola și aduce 3-4 rotiri gratuite. Coparul super wild apare doar pe a 3 a rolă și aduce până la 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite este activ și simbolul de super grădinar. Acest simbol te ajută să prinzi câștiguri suplimentare.

Jocul este mai simplu decât pare. Joacă-te câteva runde de Bumber Crop gratis și vei înțelege toate regulile.

Unde joci pe bani reali

Dacă vrei să joci pe bani reali, jocul este disponibil la Maxbet. Ia-ți bonusul nostru cu 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 Ron la înregistrare și bucură-te de sute de runde gratis!

Urmează link-ul pentru a vedea lista completă de bonusuri fără depunere la păcănele!

Alte sloturi


The Phantom’s Curse
Neon Staxx
Tidal Riches
3888 Ways of the Dragon
Elements: The Awakening
Xmas Joker