Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Jack and the Beanstalk

Ia-ți Rotirile Gratuite la Unibet

100% Bonus Până la 1000 RON + 20 Rotiri Gratis
logo Jack and the Beanstalk gratis
Jack and the Beanstalk

Apasă START pentru a începe
Jack and the Beanstalk

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Nota slot!

Jack and the Beanstalk este un joc ideal pentru cei care adoră păcănelele inspirate din basme și povești. NetEnt a avut grijă să includă toate elementele din poveste într-un mod animat, alături de câștiguri foarte bune. Încearcă gratis acest joc de păcănele și convinge-te de farmecul său!

Jack and the Beanstalk gratis – structură și reguli

Jocul are o structură de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Vei găsi mai multe elemente speciale, printre care simboluri wild plimbătoare, multiplicatori și rotiri gratuite.

Grafica 3D este foarte atractivă, iar sunetul nu se lasă nici el mai prejos. Întreaga experiență este plină de farmec.

Simbolurile standard sunt cele de cărți de joc (10, J, Q, K, A). Pe lângă acestea, mai găsești simboluri cu Jack, gigantul, o capră, o stropitoare etc.

Simbolul scatter este un cufăr. 3 simboluri scatter îți aduc runda bonus cu 10 rotiri gratuite. Dacă în timpul rotirilor mai prinzi alte 3 simboluri scatter, primești încă 10 rotiri gratuite extra.

În timpul rundei bonus se activează și simbolurile wild. Cu cât prinzi mai multe simboluri de cheie vei beneficia de mai multe avantaje wild și multiplicatori. Simbolurile wild pot acoperi o întreagă rolă, plimbându-se dintr-o parte în alta.

Cu rotiri gratuite, simboluri wild speciale și animații distractive, Jack and the Beanstalk gratis este un joc ce nu trebuie ratat.

În cazul în care vrei să joci pe miză reală, poți găsi jocul la Unibet. Profită de bonusurile noastre exclusive și bucură-te de dublarea sau triplarea depozitului! Unibet este un casino online cu reputație, la care găsești sute de păcănele dintre cele mai noi și mai interesante. Îți recomandăm să profiți de bonusurile noastre la Unibet pentru a putea juca mai mult în baza depozitului tău. Vei avea parte de mai multe șanse de câștig și mai multă distracție. Intră în pagina Bonus și ia-ți oferta preferată la jocuri păcănele ca la aparate!

Mult noroc!

Ia-ți Rotirile Gratuite