Rise of Egypt

ecran rise of egypt gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran rise of egypt gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
43 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.8/5 – (11 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.8/5 – (11 votes)

Rise of Egypt gratis este unul dintre multele jocuri ca la aparate cu Egipt. Mulți producători s-au inspirat din această perioadă a istoriei. O astfel de temă devine foarte atractivă, deoarece face referire la un timp cu mituri, legende și unele dintre cele mai interesante povești ale omenirii. Deși tema a fost folosită de mai multe ori, Rise of Egypt online se deosebește prin structură și accesibilitate. Cu 20 de linii de plată și 10 simboluri, acest joc prezintă multiple posibilități de câștig. La acestea se adaugă încă două simboluri speciale, ”Wild” și ”Scatter”.

Pe Joc Păcănele poți juca oricând Rise of Egypt gratis, și nu numai. Ai de ales între multe alte jocuri de acest gen, toate gratuite. Le poți accesa oricând din pagina păcănele gratis.

Rise of Egypt gratis, păcănele cu tema Egiptului Antic

Playsonic ne aduce încă un joc din cu temă egipteană, îmbinat cu cu atracția jocurilor ca la aparate. Rise of Egypt gratis beneficiază de 20 de linii de plată și un RTP destul de generos, de 95,82%. Pe lângă acestea mai sunt 10 simboluri, care pot forma sute de combinații. Pe post de funcții speciale avem simbolurile ”Wild” și ”Scatter”, despre care vom vorbi mai pe larg în restul articolului.

Lăsând la o parte funcționalitățile și partea tehnică, ne simțim obligați să vorbim despre atmosferă. La prima vedere pare o grafică simplă, cu puține detalii. Totuși, simplitatea este unul din aspectele pe care le apreciem la acest joc. Numărul relativ mic de detalii te îndeamnă să apreciezi culorile, fundalul și să te gândești la semnificația simbolurilor. Dacă privești atent imaginea de ansamblu vei fi purtat într-un scenariu legendar, între dunele deșertului chiar înainte de apusul soarelui. După cum știi, Egiptul Antic a reprezentat un punct de interes în lumea jocurilor de noroc. Păcăneaua în cauză nu este singura cu această tematică de pe site-ul nostru. Poți descoperi comorie Egiptului și în jocuri precum Ancient Egypt gratis sau Beauty of Cleopatra demo.

Simbolurile nu sunt alese nici ele aleatoriu. Să luăm drept exemplu scarabeul, simbolul cu cea mai mare plată din joc, dar și simbolul sacru al egiptenilor. Numit și Ra-Khepri, scarabeul împreună cu discul solar desemna soarele de dimineață și era asociat cu Ra. În Egiptul antic Ra era venerat și văzut drept domnitorul tuturor părților lumii. El era zeul soarelui, cerului, ordinii și al regilor.

Păcănele Rise of Egypt – simboluri și plăți

Producătorul Playsonic a folosit 10 simboluri în crearea jocului Rise of Egypt gratis. Noi ți-am pregătit o listă cu toate simbolurile și plățile lor:

  • Simbolul Scarab: până la 2000 de credite
  • Simbolul Zeului Ra: până la 1500 de credite
  • Ochiul lui Horus: până la 1250 de credite
  • Crucea Ankh: până la 1000 de credite
  • Simbolul Lotus: până la 750 de credite
  • Simbolul Hieroglifă: până la 750 de credite
  • Simbolurile A, K, Q, J: până la 500 de credite

Dar, dacă vrei să înțelegi în totalitate jocul, trebuie să cunoști mai mult decât simbolurile. În Rise of Egypt gratis avem și caracteristici speciale, despre care vom vorbi în continuare.

Rise of Egypt – caracteristici speciale

Pentru a deveni un maestru al jocului Rise of Egypt online, este absolut necesar să înțelegi caracteristicile speciale.

Vom trece prin ele începând cu simbolul Scatter. Principalul avantaj al acestuia sunt rotirile gratuite. Dacă dai peste o formație de 3 sau mai multe simboluri ”Scatter”, atunci vei primi 12 rotiri gratuite. Acestea sunt plătite independent de liniile de pariu, iar dacă întâlnești încă o formație de 3 sau mai multe ”Scatter”, vei primi 12 rotiri gratuite suplimentare.

Simbolul Wild este cealaltă caracteristică specială, pe care noi o considerăm destul de importantă. Acesta înlocuiește toate simbolurile, cu excepția lui ”Scatter”. Dacă poate forma o combinație câștigătoare, acesta se va extinde pe toate rolele de joc. În timpul rundelor gratuite, apariția simbolului ”Wild” adaugă 1 rotire gratuită suplimentară.

Cum joci Rise of Egypt gratis?

Pentru a juca păcănele Rise of Egypt, primul pas pe care trebuie să-l faci este să apeși pe ”Joacă Gratis”. Odată intrat în joc, va trebui să-ți orientezi atenția către partea de jos a ecranului. Acolo vei găsi un ansamblu de butoane și afișaje. De la stânga la dreapta, ele sunt ”Informații”, ”Credite”, ”Miză”, ”Max”, ”Spin” și ”Auto Spin”.

Din butonul ”Miză” îți vei alege valoarea pariului. Acesta va fi scăzut din balanța ”Credite” la fiecare rundă de joc. Pentru un pariu maxim, apasă butonul ”Max”. Când ești pregătit, începe runda apăsând butonul ”Spin”.

Concluzii

Deci, cam asta e tot ce trebuie să știi despre Rise of Egypt gratis. Noi îți recomandăm să joci versiunea gratuită pentru a te familiariza cu formatul și pentru a te distra. Dacă ești în căutare de mai mult, atunci intră pe pagina noastră de cazinouri cu jocuri păcănele. De aici îți poți alege unde să joci cu bani reali, dar nu uita să joci responsabil!

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Ice Joker
4.2/5 – (12 votes)
Skywind
Joker Multi Win
4/5 – (11 votes)
Novomatic
Lux Roulette
3.7/5 – (9 votes)
NYX
The Final Countdown
3.8/5 – (5 votes)