Ancient Egypt

ecran păcănele ancient egypt gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran păcănele ancient egypt gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
17 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (22 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până La 200 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.5/5 – (22 votes)

Jocul de păcănele Ancient Egypt gratis este o aventură spectaculoasă în lumea faraonilor și a piramidelor. Pe Joc Păcănele poți învăța mai multe despre acest joc captivant. Trebuie doar să-l încerci în versiunea gratis și să citești articolul nostru. Aici îți vom prezenta toate detaliile jocului Ancient Egypt demo. O altă păcănea cu tematică similară și, poate la fel de distractivă, este King of Kings demo. Încearcă-l și pe acesta gratis la noi!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,13% 5×3 10 Scatter & Wild Rotiri Gratuite, Jackpots

Păcănele Ancient Egypt gratis – cum joci?

La păcănele Ancient Egypt gratis, modul de joc este foarte simplu și intuitiv. Odată ce te familiarizezi cu butoanele, aproape că poți să dai „Spin” cu ochii închiși. Dar, până atunci, hai să vedem ce pași trebuie să urmezi!

 1. Stabilește pariul dorit cu butoanele „-” și „+”. În mica fereastră care se deschide, poți stabili numărul de fise pe linie, valoarea fisei și miza totală. Valoarea pariurilor poate fi de la 10 la 100 de fise.
 2. După ce ai ales miza dorită, pornește runda. Poți face asta cu ajutorul butonului din dreapta jos, cel cu săgeți. De asemenea, poți apăsa pe „Joc automat” dacă vrei ca rundele să se desfășoare fără intervenția ta. În fereastra de setări joc automat, poți stabili mai mulți parametri. Aceștia se referă la numărul de jocuri automate și la diferite condiții de oprire.
 3. Pentru a consulta informații despre păcănele Ancient Egypt gratis, mergi la butonul „i” din stânga jos. Aici găsești tabelul de plăți și regulile generale.

Așa cum poți vedea, jocul de păcănele Ancient Egypt gratis este simplu ca bună ziua. Nu are nimic deosebit la modul de joc față de alte păcănele. Dar asta e bine, mai ales dacă ești începător, pentru că te ajută să înveți câte ceva despre acest gen de jocuri. De aceea, îți recomandăm să citești mai multe despre strategii păcănele! Astfel, vei putea câștiga mai mult și te vei distra de minune.

Despre Ancient Egypt demo

Jocul de păcănele Ancient Egypt gratis are o grafică relativ simplă, dar poți vedea peste tot simbolistica egipteană. Structura sa clasică, de 5 role și 3 rânduri, face ca jocul să fie ușor de învățat. În plus, ecranul rămâne la fel, deci nu vor fi schimbări de rânduri care să-ți dea orientarea peste cap.

Slotul Ancient Egypt este creat de Pragmatic Play, unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie. Stilul acestui dezvoltator este să surprindă mereu jucătorul cu funcții speciale și cu tematici inedite. Nu dezamăgește nici cu jocul de față, deși modul de joc al acestuia este puțin mai clasic în comparație cu ce am văzut până acum la dezvoltator.

Cât de bine plătește Ancient Egypt Pragmatic Play?

Jocul de păcănele Ancient Egypt gratis are un coeficient de plată de 96,13%, adică peste medie. Are 10 linii de plată care generează câștiguri numai de la stânga la dreapta. Mai jos vezi cât plătesc simbolurile:

 • Regina: până la 50.000 de fise;
 • Anubis: până la 20.000;
 • Ankh: până la 5.000;
 • Ochiul lui Horus: până la 5.000;
 • A și K: până la 1.500;
 • Q, J și 10: până la 1.000.

Joacă păcănele Ancient Egypt gratis și găsește specialele!

Plățile pe liniile de câștig din păcănele Ancient Egypt gratis sunt acompaniate de alte metode de câștig. Acestea sunt ceva mai spectaculoase, având animații și efecte sonore pline de grandoare. Noi le numim speciale și îți spunem de pe acum că îți vor aduce câștiguri mult mai mari decât o combinație de 5 simboluri. Hai să vedem ce funcții întâlnim!

 • Simbolul Scatter/Wild: ilustrat prin Scarabeul de Aur. Plătește oriunde s-ar afla și substituie orice simbol. Poate aduce plăți de până la 50x miza totală dacă apare de 5 ori. Minim 3 activează Jocul Bonus din păcănele Ancient Egypt gratis.
 • Jocul Bonus: alege unul dintre cele 3 cufere pentru a câștiga un premiu. Poți câștiga 10 runde gratuite cu simboluri expandabile alese aleatoriu. Poți avea și un premiu mare, cuprins între 10x și 500x miza ta. De asemenea, poți avea și un premiu mic, adică 1x miza totală.

Ancient Egypt free – unde joci pe bani reali?

Dacă la noi găsești păcănele Ancient Egypt gratis, la cazinouri îl vei găsi în varianta pe bani reali. Asta înseamnă că joci folosind bani din portofelul tău, nu bani virtuali. Poți face acest lucru la NetBet, unul dintre cele mai performante cazinouri online. Aici problemele tehnice sunt un eveniment extrem de rar, iar toate operațiunile se desfășoară rapid. 

Platforma are o interfață intuitivă și numeroase jocuri de la cei mai tari producători. Pragmatic Play este unul dintre aceștia, dar poți găsi și jocuri marca Novomatic, EGT sau Microgaming. Promoțiile sunt un alt argument în favoarea NetBet. Bonusul de bun venit avantajos și turneele distractive te vor face client fidel.

Concluzii

Jocul de păcănele Ancient Egypt gratis este simplu, dar care poate aduce plăți excelente. Vei putea avea multe runde gratuite și premii de până la 500 de ori pariul tău. Jocul este optimizat pentru orice ecran, deci poate fi jucat fără probleme și în varianta sa de mobil. Așadar, poți juca Ancient Egypt free oriunde te-ai afla! Dacă dorești să încerci și alte jocuri cu tematică egipteană, îți recomandăm John Hunter and the Book of Tut

Alte păcănele recomandate

Amatic
Hot Star
3.6/5 – (136 votes)
EGT
100 Super Hot
3.5/5 – (8082 votes)
Play’n Go
Grim Muerto
4/5 – (7 votes)
Novomatic
Heart of Gold
4.4/5 – (5 votes)