Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran king of kings gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

King of Kings

Producator

Relax Gaming

Rating

3.5/5 - 16 voturi

Joacă și tu King of Kings gratis pe Joc Păcănele și intră în lumea misterioasă a Egiptului Antic! Zeii vor fi de partea ta în căutarea celor mai râvnite comori. Citește articolul nostru pentru a afla totul despre slot! Vei ști ce simboluri aduc cele mai bune plăți și cu ce funcții speciale te va încânta. Altă recomandare pentru tine este Gold King demo, un joc cu regi și foarte mult aur.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 5×3 5 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Reînvârtiri, Jackpot

Păcănele King of Kings gratis – cum joci?

Interfața King of Kings gratis este intuitivă, deci oricine poate paria fără probleme. Butoanele de care ai nevoie se află la vedere. Trebuie doar să setezi valoarea dorită a pariului și să pornești runda. Poți paria pe mai multe valori prestabilite, de la 0,10 la 50 de credite. 

King of Kings demo poate fi jucat manual sau automat. Funcția de joc automat este bine construită, având mai multe opțiuni. În afară de stabilirea numărului de runde, poți seta condiții pentru oprire a seriei automate. Spre exemplu, dacă pierzi o anumită sumă, seria se va opri. De asemenea, redarea rundei la acest slot se poate face normal sau accelerat. 

Structura jocului este cea tradițională, cu 5 role și 3 rânduri. Coeficientul RTP este foarte bun, fiind stabilit la 96%. Din acest punct de vedere, King of Kings gratis este un joc care merită încercat și pe bani reali. Dar, înainte de a încerca un joc cu miză adevărată, citește câteva despre întrebări frecvente despre păcănele! Astfel, îți sporești șansele de câștig!

King of Kings slot – unde joci pe bani reali?

Slotul King of Kings gratis este un joc care se găsește în colecția NetBet. Aceasta este o veste excelentă, pentru că operatorul este unul dintre cele mai îndrăgite cazinouri. Are multe jocuri extrem de interesante, inclusiv de la furnizorul Relax Gaming. Creatorul păcănelei și cu alte jocuri tematice, precum Caveman Bob, Zombie Circus și Dragons Awakening. Toate acestea au rată de plată excelentă, deci, dacă tot îți faci cont, merită jucate!

NetBet este un casino care are multe promoții, care mai de care mai interesante și mai atractive. Consultă secțiunea de oferte pentru a vedea ce ți-a pregătit platforma!

Despre King of Kings free Relax Gaming

Jocul de păcănele King of Kings gratis este superb din punct de vedere al tematicii. Este un lucru la care te-ai fi putut aștepta la un joc inspirat din mitologia egipteană. Dar acesta stă excelent și la capitolul grafică și animații! Relax Gaming este un producător cunoscut pentru păcănelele sale bine construite, care se apropie la calitate de un joc video de PC.

Alături de aceste trăsături vin și plățile foarte bune pe cele 5 linii de câștig. King of Kings gratis are simboluri care se plătesc numai de la stânga la dreapta. Simbolurile cu plată mare se plătesc și în combinații de câte două. Acestea aduc câștiguri care de care mai atractive. Și încă nu am ajuns la speciale!

Simboluri în jocul ca la aparate King of Kings demo

 • Faraonul: până la 10.000 de credite;
 • Ra: până la 5.000;
 • Set: până la 4.000;
 • Bastet: până la 3.000;
 • Cristalul roșu: până la 1.000;
 • Cristalul portocaliu: până la 800;
 • Cristalul galben: până la 700;
 • Cristalul verde: până la 600;
 • Cristalul albastru: până la 500.

Joacă King of Kings gratis și descoperă specialele!

Plățile cu adevărat mari ale King of Kings gratis se pot vedea la speciale. Ele sunt funcții și simboluri ce te vor ajuta să câștigi mai mult. Cum vor face asta mai exact e diferit și depinde de tipul simbolului sau contextul în care apare.

 • Simbolul Wild/Scatter: substituie orice simbol. Două simboluri pot declanșa o reînvârtire. Minim 3 simboluri activează funcția de 10 runde gratuite. În timpul rundelor gratuite, 2 simboluri Wild/Scatter acordă o rotire suplimentară.
 • Rotiri gratuite: în timpul rotirilor gratuite apare o rolă suplimentară. Este ales la întâmplare un simbol care devine simbol Bonus. Când simbolul Bonus se află pe cel puțin 3 role, acesta devine extensibil și rolele se mută la stânga. Se plătesc toate combinațiile câștigătoare.
 • Reînvârtire: se joacă tot cu un simbol Bonus selectat aleatoriu. Nu se adaugă o rolă suplimentară.
 • Jackpot progresiv: poți câștiga unul dintre cele 6 jackpoturi puse la dispoziție.

Concluzii

King of Kings gratis este un joc pe cât de simplu, pe atât de interesant. Câștigurile mari ale rotirilor gratuite te vor face să revii de fiecare dată! Am vorbit anterior de calitatea jocului. Ei bine, aceasta se remarcă și pe mobil. 

Joacă King of Kings free de pe telefon, unde ecranul se adaptează după orice dimensiune! Are aceleași funcții pe care le-am discutat la începutul articolului, deci nu pierzi absolut nimic din experiență. Dacă ți-a plăcut acest joc, atunci ar trebui să știi că pe Joc Păcănele vei găsi multe altele. Încearcă și Shining King Megaways slot pentru încă un joc cu regi!

Alte sloturi


Powerspin
3.7/5 - 22 voturi
The Great Pigsby
3.5/5 - 4 voturi
Pizza Time
4.2/5 - 9 voturi
The Magnificent Seven
3.2/5 - 5 voturi
Book of Ra Bingo
4/5 - 7 voturi
Marching Legions
4.6/5 - 10 voturi