iSoftBet producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran shining king megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Shining King Megaways

Producator

iSoftBet

Rating

4.2/5 - 21 voturi

Shining King Megaways gratis este un joc pentru cei avizi de distracție! În acest articol, îți vom prezenta totul despre unul dintre cele mai captivante păcănele cu coroane! Testează și tu modul special de funcționare al Shining King slot pe Joc Păcănele! Dacă jocurile cu coroane sunt pe gustul tău, încearcă și jocul de păcănele Shining Crown! Acesta este unul dintre cele mai populare sloturi!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,11% Megaways 117.649 Wild, Bonus, Mystery Runde Gratuite, Crown Bet

Păcănele Shining King Megaways gratis – cum joci?

Deși structura Shining King Megaways gratis este puțin mai complicată, modul de joc este extrem de simplu. Nu trebuie să fii un veteran al păcănelelor pentru a te descurca. Butoanele de setare miză și redare rundă se află în partea din dreapta. Miza totală este în monede cu un număr fix: 20. Poți modifica valoarea acestora, având la dispoziție mai multe variante: 0,01 – 1 credite.

La Shining King Megaways demo online poți juca manual sau automat. Pentru modul automat, trebuie să selectezi numărul de runde și alte câteva opțiuni. Acestea sunt condiții pentru limitarea pierderilor sau oprirea la un câștig mare. Află mai multe despre jocul automat și avantajele sale în ghidul nostru de funcții păcănele!

Structura Shining King Megaways slot este interesantă. Are 6 role verticale și una orizontală. Numărul de simboluri ale rolelor verticale variază de la 2 la 7. Rola orizontală, numită și trackerul orizontal sau top tracker, conține 4 simboluri. Aceasta adaugă câte un simbol la rolele 2, 3, 4 și 5. Coeficientul RTP al Shining King Megaways demo este de 96,11%.

Shining King Megaways online – unde joci pe bani reali?

După testarea Shining King Megaways gratis, îl poți juca pe bani reali. Îți recomandăm NetBet, un casino cu o ofertă de jocuri diversă. Are o varietate de jocuri cu coroane și păcănele cu fructe. Sunt prezenți furnizori importanți, cum ar fi Novomatic, EGT, NetEnt și alții.

Furnizorul Shining King Megaways slot, iSoftBet, este bine reprezentat la NetBet. Colecția de jocuri conține nume cunoscute, precum Aztec Gold Megaways, Wild Ape și Majestic Megaways.

Jucătorii care deja și-au deschis cont pot confirma că bonusul de bun venit este avantajos. La același nivel superior se ridică și promoțiile pentru jucătorii deja înregistrați.Te vei bucura de turnee și multe alte surprize!

Despre Shining King Megaways iSoftBet

Shining King Megaways gratis este un joc de păcănele pe care îl găsim foarte interesant. iSoftBet ne obișnuiește cu moduri de joc inedite, cu role care nu fac lucruri prea convenționale. După cum am văzut deja, una dintre role este orizontală.

O caracteristică a multor jocuri semnate de acest furnizor o reprezintă direcțiile multiple de plată. Aici, numărul de direcții diferă de la o rundă la alta, pentru că există un număr variabil de simboluri. Maximul de direcții de câștig este de 117.649!

Câștigurile se acordă numai de la stânga la dreapta. Nu contează dimensiunea simbolurilor. Simbolurile Shining King Megaways gratis aduc următoarele plăți:

 • Șeptari: până la 1.000 de fise;
 • Dolari: până la 150;
 • Stele și Clopoței: până la 40;
 • Pepeni și Struguri: până la 35;
 • Prune și Portocale: până la 20;
 • Lămâi: până la 18;
 • Cireșe: până la 16.

Aceste plăți sunt pentru 6 simboluri, câte unul pe o rolă. Pot fi mai multe simboluri la fel pe o singură rolă, iar fiecare contribuie la plată. Simbolurile câștigătoare dispar, lăsând loc altora. Așadar, la Shining King Megaways gratis poți avea câștiguri în cascadă.

Păcănele Shining King Megaways gratis – speciale

Încearcă funcțiile și simbolurile speciale ale Shining King Megaways gratis! Vezi care sunt acestea în lista de mai jos:

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, mai puțin simbolul Bonus. Apare doar pe top tracker, adică pe rola orizontală de sus.
 • Simbolul Bonus: 4 simboluri Coroană declanșează 12 runde gratuite. Un simbol suplimentar declanșează încă 5 rotiri gratuite. Poți beneficia de maxim 27 runde bonus.
 • Simbolul Mystery: se transformă în același simbol.
 • Runde gratuite: pot fi câștigate alte runde bonus, în timpul învârtirilor gratuite. După fiecare câștig în cascadă, multiplicatorul de câștig crește. Acesta poate crește nelimitat.
 • Crown Bet: poți cumpăra o învârtire Crown Bet. Aceasta declanșează garantat runde gratuite. Are valoarea de 75 x pariu.

Concluzii

Shining King Megaways gratis este un joc captivant, unde câștigurile pot veni din orice direcție. Și spunem asta ad-literam! Poți avea lejer peste o sută de mii de direcții de plată într-o rundă. Descoperă și tu acest joc de păcănele cu speciale Shining King Megaways demo! Dacă dorești să îmbunătățești și mai mult experiență, joacă-l de pe telefon! Este optimizat pentru ecranele mici, deci nu vor exista probleme de joc. Pe Joc Păcănele, te mai poți distra și cu alte jocuri de păcănele cu coroane!

Alte sloturi


Ariana
3.9/5 - 7 voturi
Buffalo King Megaways
3.7/5 - 16 voturi
Dragon Fury
3.7/5 - 17 voturi
The White Wolf
3.2/5 - 10 voturi
Dragons and Magic
3.5/5 - 8 voturi
Mega Flip
3.2/5 - 12 voturi