Majestic Megaways

Autor: Gabriel

Actualizat: 12 decembrie 2023

pacanele majestic megaways demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
pacanele majestic megaways demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
25 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (16 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Bonus, Mister
Linii de plată
117,649
RTP
96%
Funcții
Rotiri Gratuite, Majestic Bet
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până La 200 Rotiri Gratis Fără Depunere

4/5 – (16 votes)

La Majestic Megaways demo descoperi natura în toată splendoarea ei! Acest joc de păcănele captivant te transportă în aventura savanei. Este important, totuși, să te pregătești, iar acest articol îți furnizează toate informațiile de care ai nevoie. În afară de Majestic Megaways gratis, pe Joc Păcănele mai poți încerca și Shining King Megaways demo. Și acesta este un joc cu multe direcții de câștig.

Majestic Megaways demo – cum joci?

Jocul la Majestic Megaways demo este extrem de simplu. Va trebui să urmezi câțiva pași pentru a te juca fără probleme. În partea din dreapta a ecranului ai toate butoanele necesare.

 1. Setează miza dorită. Ai la dispoziție mai multe valori, de la 0,01 la 1 credit. Această valoare va fi înmulțită cu numărul fix de fise, adică 20.
 2. După ce ai setat pariul, nu îți rămâne altceva de făcut decât să începi runda.
 3. Poți juca și automat. Setează numărul de rotiri automate dorit și câteva condiții pentru oprire la pierderi sau câștiguri.
 4. Poți consulta și informații despre joc din butonul „i”, aflat în partea din stânga jos. Aici poți afla detalii despre plăți și funcții.

Așa cum bine vezi, modalitatea de joc la Majestic Megaways slot este intuitivă. Nu ai cum să te încurci la ea. Ce este diferit la acest joc îl reprezintă structura. Sunt 6 role verticale și una orizontală. Pe cele 6 role, numărul de simboluri variază de la 2 la 7. Rola orizontală este formată mereu din 4 simboluri și se află deasupra rolelor 2, 3, 4 și 5. Este numită ”top tracker” și are rolul de a adăuga câte un simbol pentru rolele de jos.

Coeficientul RTP al Majestic Megaways demo este foarte bun – 96%. Dacă vrei mai multe informații despre rata de plată, consultă articolul nostru despre RTP la păcănele.

Slot Majestic Megaways – unde joci pe bani reali?

Majestic Megaways demo poate fi jucat în mai multe variante, pe lângă cea gratis. Îl poți juca pe bani reali la NetBet. Acest furnizor se remarcă prin ofertele sale excelente, începând de la promoția de bun venit. Dar, în niciun caz nu se termină acolo: jucătorii au mereu parte de câte ceva. Poți câștiga oricând rotiri gratuite sau bani bonus. Participarea la turnee este de asemenea încurajată.

Cât despre oferta de jocuri, putem spune că nu îți va lipsi nimic. Găsești jocuri de tot felul, inclusiv o colecție de păcănele fantastică. Cei mai renumiți producători au contribuit la aceasta, cum ar fi Pragmatic Play, Novomatic și EGT.

Despre Majestic Megaways iSoftBet

Majestic Megaways demo este creat de furnizorul iSoftBet. Acesta mizează foarte mult pe crearea de jocuri cu multe direcții de câștig. Genul de joc Megaways a devenit deja marcă înregistrată. Așadar, poți să recunoști păcănelele iSoftBet foarte ușor. O altă modalitate de a le recunoaște o reprezintă temele abordate. Te poți aștepta la orice, natură, mitologie, filme etc.

Plățile la Majestic Megaways gratis sunt generate pe direcțiile de câștig. Numărul direcțiilor de plată variază în funcție de numărul simbolurilor. O rotire poate avea maxim 117.649 direcții de plată. Simbolurile aduc următoarele plăți maxime, la câte un simbol per rolă pe toate cele 6 role verticale.

 • Leul: până la 1.000 de fise;
 • Elefantul: până la 150;
 • Rinocerul și Bivolul: până la 40;
 • A și K: până la 35;
 • Q și J: până la 20;
 • 10: până la 18;
 • 9: până la 16.

Simbolurile câștigătoare dispar, lăsând loc altora. Astfel, la Majestic Megaways demo pot exista câștiguri în cascadă. Simbolurile plătesc atunci când apar pe role adiacente, de la stânga la dreapta. 

Majestic Megaways demo – speciale

Funcțiile speciale ale Majestic Megaways demo îți permit să descoperi adevăratele câștiguri. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Mister și Bonus.
 • Simbolul Bonus: 4 sau mai multe simboluri Bonus declanșează 12 runde gratuite.
 • Simbolul Mister: simbolurile Mister se transformă în același simbol.
 • Rotirile gratuite: la orice câștig al rotirilor gratuite, multiplicatorul va crește, începând de la x1. Nu există limită a multiplicatorului. Un simbol Bonus suplimentar adaugă 5 runde gratuite. Pot fi maxim 27 de runde.
 • Majestic Bet: poți cumpăra runde gratuite. Costă 75 x pariul.

Concluzii

Majestic Megaways demo este un tip de joc extrem de interesant și distractiv. Câștigurile în cascadă asigură o rată de plată bună. Se poate juca și de pe mobil. Ecranul de joc este optimizat pentru orice dispozitiv, deci ai aceeași experiență. Așadar, joacă Majestic Megaways free oriunde și oricând de pe telefon!

În consecință, Majestic Megaways gratis este un joc plin de aventură și adrenalină. Dacă îndrăgești ritmul alert al câștigurilor, încearcă și Super Fast Hot Hot Respin iSoftBet!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Trail Blazer
3.3/5 – (6 votes)
POPULAR
EGT
Burning Hot
3.5/5 – (4800 votes)
Novomatic
Red Hot 40
3.4/5 – (43 votes)
Pragmatic Play
Down the Rails
5/5 – (1 vote)
Autor