iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
super fast hot hot isoftbet

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super Fast Hot Hot

Producator

iSoftBet

Rating

Pregătește-ți o băutură cu gheață și dă aerul condiționat mai tare, căci Super Fast Hot Hot gratis îți va încinge atmosfera, captându-ți atenția într-un joc de slot fierbinte și rapid. Poate că nu te aștepți ca un joc clasic de păcănele să fie atât de distractiv, însă Super Fast Hot Hot gratis îți oferă fructe delicioase, simboluri clasice și o animație care te va încânta.

Grafică, animație, fundal sonor

Acest joc are 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată, iar simbolurile apar pe role într-un fundal întunecat. Frumos colorate și realiste, fructele îți satisfac pofta de joc, iar rolele se învârt rapid, alcătuind într-adevăr un joc fierbinte și pasionant.

Combinațiile de fructe și diamante îți aduc câștiguri consistente iar simbolurile speciale îți vor fi sigur pe plac. Rotirile gratuite pot fi câștigate în două moduri ceea ce face jocul și mai captivant. iSoftbet a creat acest joc fierbinte, adăugând sloturilor clasice niște caracteristici suplimentare, folosite la jocurile moderne. Jocul este foarte agreabil, iar efectele sonore sunt asemănătoare cu cele de la aparatele reale de păcănele din orice cazinou.

Cum se joacă Super fast Hot Hot gratis?

Poți miza suma dorită, iar rolele au 25 de linii de plată, așa că șansele sunt mari să obții câștiguri bune. Jocul oferă un jackpot tipic: Hot Jackpot. Simbolul WILD nu doar că înlocuiește orice alt simbol pe role, ci are și funcția de multiplicator în timpul rundelor gratuite declanșate de Scatter. În timpul acestor rotiri gratuite, toate simbolurile WILD rămân fixate pe celelalte role, ajutând la combinațiile câștigătoare. Slotul Super Fast Hot Hot gratis are simboluri speciale: WILD, Scatter și Jackpot Progresiv.

Simboluri de joc

Simbolurile clasice prezente pe role sunt lămâi, pepene roșu, cireșe, banane, portocale și struguri, diamante și simbolurile cărților de joc. Simbolurile WILD care creează combinații câștigătoare, se plătesc astfel: un Wild – x2, două Wild – x4, trei Wild – x8.

Super rapid și simplu, simbolurile oferă câștiguri substanțiale pe role :

  • Cărțile de joc aduc 50x până la 1000x miza ta
  • Portocala oferă de la 100x la 1250x miza ta
  • Cireșele aduc de la 100x la 1250x miza ta
  • Bananele îți oferă câștig de la 150x la 1500x miza ta
  • Strugurii oferă de la 150x la 1500x miza ta
  • Lămâile și pepenele aduc de la 200x la 1500x miza ta
  • Diamantul strălucitor aduce de la 20x la 1500x miza ta

Bonusuri și opțiuni suplimentare

În timp ce trei simboluri Scatter declanșează 10 rotiri gratuite, 2 diamante pe prima rolă îți oferă două runde gratuite în timpul cărora WILD și diamond sunt fixate. Dacă pariezi pe miza maximă ai șanse la jackpotul progresiv declanșat de cinci simboluri „Hot Jackpot Hot” pe linie.

Jackpotul progresiv crește permanent, poate avea valoare generoasă și poate fi câștigat în orice moment. Ca să obții acest jackpot, trebuie să pariezi miza maximă permisă de joc și să nimerești cinci simboluri de Jackpot Progresiv, pe linie de plată. Liniile se plătesc de la stânga la dreapta. Numai cea mai mare combinație câștigătoare de pe fiecare linie selectată este plătită. Rata de returnare la jucător este de 94,60%, la pariu maxim.

Concluzii

Dacă iubești jocurile de păcănele cu fructe și cauți un joc clasic, dar în același timp distractiv, cu un jackpot progresiv, atunci Super Fast Hot Hot slot îți va satisface așteptările. Ai jackpot-uri progresive de câștigat, și acțiunea se desfășoară într-adevăr rapid iar jocul te captivează și îți oferă atmosfera tipică a unui cazino adevărat.

Alte sloturi


Elements
Scudamore Super Stakes
Dwarven Gold Deluxe
Thunderstruck 2
Queen of Hearts Deluxe
Nirvana