Play'n Go producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran gold king gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Gold King

Producator

Play'n Go

Rating

4/5 - 4 voturi

Joacă Gold King gratis pentru a fi tratat regește cu cele mai frumoase câștiguri! În acest articol îți vom spune câte ceva despre acest joc de păcănele. Este ca o introducere în funcțiile sale și te va ajuta să te descurci și mai bine! Poți juca Gold King slot și pe bani reali la cazinourile din România. Dacă această tematică este pe gustul tău, încearcă și Emerald King slot gratis pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,53% 5×3 20 Wild, Scatter Runde Gratuite, Rotirea de Aur

Păcănele Gold King gratis – cum joci?

Modul de funcționare al Gold King gratis nu are trebui să-ți pună probleme. Setezi miza și pornești runda. Setarea pariului se face prin valorile prestabilite pe care le găsești jos. Miza minimă este de 0,20 credite, iar miza maximă de 100 de credite. Între acestea, sunt multe valori.

Pornirea rundelor se face cu butonul mare din dreapta. Lângă el găsești și butonul de joc automat. O bilă albă la jocul de păcănele Gold King online este faptul că modul automat are multe setări. În afară de stabilirea numărului de runde, jocul îți permite să stabilești condiții. Acestea opresc seria de rotiri dacă, spre exemplu, se câștigă rotiri gratuite. 

În stânga secțiunii de butoane, găsești și informațiile referitoare la joc. Consultă tabelul de plată și regulamentul Gold King gratis! Structura jocului este de 3 rânduri și 5 role. Rata de câștig este 95,53%, peste media jocurilor din industrie de acest tip.

Gold King slot online – unde joci pe bani reali?

Jocul de păcănele Gold King gratis poate fi jucat și cu miză în bani reali. Dacă vrei să faci asta, deschide-ți un cont la NetBet, cazinoul unde găsești acest joc de păcănele! În afară de Gold King slot, aici mai găsești și multe alte păcănele de la același furnizor. Alte jocuri tematice foarte interesante sunt Viking Runecraft, Book of Dead și Raging Rex.

Play’n Go nu este singurul furnizor de top pe care îl găsești la NetBet. Aici găsești toți dezvoltatorii importanți din industrie. Delectează-te cu jocurile EGT, Novomatic, Pragmatic Play și mulți alții! NetBet îți mai aduce și promoții atractive. Bonusul de bun venit este probabil cel mai consistent la ora actuală. După ce vei profita de el, te mai așteaptă nenumărate turnee Netbet, dar și bonusuri foarte ofertante!

Despre slotul Gold King free Play’n Go

Așa cum am mai spus și cum era și ușor de intuit, Gold King gratis este despre tezaurul unui rege. Grafica nu poate fi decât sclipitoare, iar simbolurile sunt cele specifice. Vei găsi coroane, pandantive, lingouri de aur și trandafiri (tot de aur). Din setul de simboluri nu poate lipsi tocmai regele. Chiar și simbolurile clasice sunt ilustrate în acest stil dat de metalul prețios. Toate aceste elemente cumulate, fac ca Gold King demo să fie una dintre cele mai bune păcănele cu regi

Play n Go este creatorul Gold King gratis. Furnizorul are multe jocuri tematice, dar cu un mod de joc simplu, cu specialele clasice. Jocul are 20 de linii de plată, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

  • Coroana: până la 2.500 de credite;
  • Pandantivul: până la 1.875;
  • Lingourile de aur: până la 1.250;
  • A și K: până la 500;
  • Q: până la 375;
  • J și 10: până la 250.

Primele 3 simboluri se plătesc și atunci când apar doar de 2 ori. Celelalte se plătesc la combinații de minim 3.

Păcănele Gold King gratis – speciale

Păcăneaua Gold King gratis are câteva funcții și simboluri speciale pentru a condimenta jocul:

  • Simbolul Wild: trandafirul de aur. Substituie toate simbolurile, mai puțin Scatter. Plătește până la 12.500 de credite.
  • Simbolul Scatter: ilustrat prin rege. Trei simboluri oferă 10 rotiri gratuite. 1, 2 și 3 simboluri Scatter în timpul rotirilor gratuite acordă 2, 4 respectiv 10 rotiri în plus. Nu există o limită a numărului de rotiri.
  • Runde gratuite: numite și Rotiri Super. Simbolurile tematice se extind pe toată rola pe care apar. Simbolurile de cărți de joc apar în grămezi de câte 8. Simbolul Wild apare și el în grămezi de 6-7.
  • Rotirea de aur: apare în jocul de bază. Rolele 1, 3 și 5 vor avea același simbol.

Concluzii

Gold King gratis este un slot cel puțin interesant datorită graficii, temei și numeroaselor rotiri gratuite. Testează-l pe Joc Păcănele pentru a vedea plata excelentă a acestora. O poți face de pe desktop/laptop sau de pe mobil – metoda noastră preferată! Nu trebuie să îți faci probleme cu privire la eventualele încadrări defectuoase. Gold King slot este optimizat pentru a intra bine pe ecrane mai mici. Dacă acest joc ți-a plăcut, sunt șanse mari să-ți placă și altul similar. Încearcă King of Slots pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Chicken Drop
3.9/5 - 12 voturi
Moon Princess
4.5/5 - 2 voturi
SunTide
4.1/5 - 17 voturi
Vikings
4.5/5 - 14 voturi
Lucky Lions Wild Life
3.9/5 - 12 voturi
Gems Bonanza
3.8/5 - 18 voturi