iSoftBet producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
the king gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The king

Producator

iSoftBet

Rating

The King este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele online cu animale. Dacă îți plac jocurile de acest tip, îți recomandăm să încerci și Hot Safari și 7 Monkeys. Le găsești pe toate pe site-ul nostru. Revenind la The King isoftbet, acesta este un slot interactiv, în care simbolurile de animale prind viață atunci când câștigi. Experiența de joc este foarte plăcută, iar plățile sunt foarte bune.

The King isoftbet – simboluri și reguli de joc

Acest joc cu animale este foarte interactiv și face rotirile să pară o adevărată călătorie în savană. Simbolurile aduc pe ecran lei, elefanți, bizoni, zebre și rinoceri, alături de simboluri de cărți de joc. Simbolul cel mai valoros este leul. Pentru o linie cu 5 lei primești 500 de monede.

Leul este și simbol wild, așa că poate înlocui altele pentru a forma câștiguri.

Simbolul scatter este urma de animal. 3 astfel de simboluri îți aduc 8 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri mai multe role de joc pot fi identice, ajutându-te să formezi câștiguri mai mari.

În afară de simbolul scatter, mai găsești și un simbol bonus. Este vorba de simbolul Roata cu Bani. Atunci când prinzi cel puțin 5 astfel de simboluri oriunde pe ecranul de joc, începe runda bonus. Se vor declanșa rotiri gratuite atât timp cât apar simboluri Roata cu Bani pe ecran. La fiecare rotire vei primi un anumit număr de monede, în funcție de noroc. Poți câștiga până la 100000 de monede.

Slotul are 25 de linii de plată fixe, iar pariurile încep de la 0.01 RON pe linia de plată. Jocul are o rată de plată de 96.01% și o variație medie.

Pentru a regla pariurile, apasă pe monedele de sub ecran (colțul din dreapta). Suma se va calcula automat în funcție de valoarea aleasă pentru o monedă.

După cum vezi, The King isoftbet este un joc foarte distractiv și profitabil. Joacă-te gratis pe JocPacanele și descoperă și tu funcțiile sale speciale!

Jocul pe bani reali îl găsești la Netbet, acolo unde dacă te înregistrezi de pe site-ul nostru primești și un bonus de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite. Profită de oferta bonus casino păcănele în link!

Distracție plăcută!

Alte sloturi


Platoon Wild
Blue Heart
Oil Company 2
Barbar Black Sheep
Vikings
Amazon’s Battle