Thomas Neale

Thomas Neale – despre managerul de cazino personal al regilor Angliei

  ianuarie 11, 2024

Dacă nu ai mai auzit până acum de acest nume, Thomas Neale, dar te face curios să afli mai multe despre el, atunci rămâi cu noi în continuare. Îți vom da scurte detalii despre viața sa și nu numai. Vorbim și despre legătura pe care acesta o are atât cu partea de cazino, dar și cu regii Regatului Marii Britanii. 

Și dacă tot am menționat mai devreme cazinoul, ce zici să arunci un ochi la noi pe site la pagina de Top Casino? Este posibil să găsești operatori la care nu te-ai gândit până acum să le acorzi o șansă. Și te anunțăm că au bonusuri foarte bune, cu depunere sau fără, pentru început.

Cine a fost Thomas Neale?

Ce trebuie să știi despre Thomas Neale, în primul rând, este că a fost una dintre figurile cele mai influente ale Angliei și una dintre cele mai puțin cronicizate. El și-a folosit numeroasele contacte, strânse prin familie, curtea regală și alte legături, pentru a acționa ca intermediar între oamenii cu bani, curte, colegii deputați, publicul larg și alte părți, fie ele publice sau private. 

Acesta a fost ales membru al Societății Regale în 1664. Apoi, în 1665, a fost denumit Șerif de Hampshire. A mai servit în 1677 drept comisar într-o anchetă în Monetăria Regală. A fost Comisar al Monetăriei din 1684 până în 1686 și Maestru al Monetăriei din 1686 până la data morții sale, când a fost succedat de Sir Isaac Newton.

Care e conexiunea dintre Thomas Neale și cazinouri?

Treaba stă așa: Thomas Neale a îndeplinit funcția de negociator regal pentru toți cei trei monarhi – Charles al II-lea, James al II-lea și William al III-lea. Deși acest post a implicat multe responsabilități, se crede că sarcina sa principală a fost să organizeze jocuri de cărți pentru regi, să supravegheze toate activitățile de jocuri din reședințele regale și chiar să creeze zaruri și cărți pentru aceste întâlniri. Ba chiar Charles al II-lea l-a desemnat pe Neale să se ocupe de eliminarea oricăror localuri ilegale din Londra, asigurându-se că doar jocurile aprobate de coroană erau permise.

Importanța acestuia poate fi remarcată și prin faptul că strada King Street a fost redenumită în Street Neal în 1870, pentru a-l onora pe Sir Thomas Neale. O persoană cu numeroase roluri pe parcursul vieții sale, precum deputat, șef al Monetăriei Regale și antreprenor, Neale a demonstrat clar un talent polivalent. Cu toate acestea, recunoașterea sa a provenit în principal din loialitatea față de regi.

Apropo de regi, ce zici să dai câteva spinuri la păcănele cu regi, cum ar fi Gold King gratis?

Gold King slot logo

Gold King

Joacă Gold King gratis pentru a fi tratat regește cu cele mai frumoase câștiguri! În acest articol îți vom spune câte ceva despre acest joc de păcănele. Este ca o introducere în funcțiile sale și te va ajuta să te descurci și mai bine! Poți juca Gold King slot și pe bani reali la cazinourile din România. Dacă această tematică este pe gustul tău, în [..]

Concluzii

Așadar, Thomas Neale nu numai că a îndeplinit o mulțime de roluri, dar a demonstrat și o mare doză de loialitate. Este firesc ca acesta să fie amintit cu onoare, având în vedere că în ziua de astăzi, astfel de roluri sunt îndeplinite de organizații guvernamentale specializate. Și dacă am menționat loialitatea, te invităm și la o serie de păcănele cu regine, fiind destul de aproape de tematica subiectului de azi. Sperăm că te vei distra pe cinste și că ai aflat câteva detalii noi astăzi.