Play'n Go producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran Lady of Fortune gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lady of fortune

Producator

Play'n Go

Rating

4.7/5 - 3 voturi

Doamna Norocului îți va surâde și vei putea câștiga sume frumoase cu jocul de păcănele online Lady of Fortune gratis! Acest articol îți va prezenta tot ce trebuie să știi despre Lady of Fortune slot, de la regulament la plăți și simbolurile acestuia și îți va permite să îl joci în varianta demo. De asemenea, mai testează și alte păcănele Play N Go pe Joc Păcănele pentru a te bucura de o experiență de top a jocurilor de noroc!

Păcănele online Lady of Fortune gratis, jocul unde norocul va fi de partea ta

După cum poți vedea și tu la jocul de păcănele online Lady of Fortune gratis, aici este foarte simplu să te distrezi. Doamna Norocului te va îndruma către câștiguri mari cu ajutorul diverselor simboluri pe care jocul le conține, de la șeptari, buburuze, potcoave, zaruri, picioare de iepure, stele căzătoare și trifoi cu patru foi. După cum vezi, toate aceste simboluri semnifică, într-un fel sau altul, norocul.

Grafica Lady of Fortune demo este simplă, dar plăcută, iar jocul are structura clasică de 3 rânduri și 5 role. Play N Go, furnizorul acestui slot, nu s-a complicat foarte mult la tematică și grafică, dar același lucru nu se poate spune și despre rata de plată (coeficientul RTP) decentă de 95,79%.

Există și câteva funcții speciale clasice la păcănele Lady of Fortune, dar despre acestea vom discuta în altă secțiune. Cert este că slotul este unul simplu și ușor de jucat chiar și de jucătorii începători.

Lady of Fortune slot: simboluri și plăți

Jocul de păcănele online Lady of Fortune gratis are maxim 15 linii de plată, iar simbolurile se plătesc dacă există cel puțin 3 simboluri similare și consecutive pe aceeași linie, indiferent unde s-ar afla, de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga sau pe mijloc, adică pe rolele 2, 3 și 4. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Șeptar: până la 2.500 de credite;
  • Trifoi cu patru foi: până la 1.000;
  • Potcoavă: până la 500;
  • Stea căzătoare: până la 250;
  • Picior de iepure: până la 125;
  • Buburuză: până la 100:
  • Zar: până la 75.

Păcănele Lady of Fortune: funcții speciale

Funcțiile speciale din jocul de păcănele online Lady of Fortune gratis sunt ceva cu care sigur te-ai mai întâlnit dacă ai mai jucat sloturi. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile cu excepția bonus. Are multiplicatori x2, x3, x4, x5.
  • Simbolul Bonus: 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 declanșează rundele gratuite, unde poți câștiga o sumă de 150 x pariu.
  • Funcția Gamble: după fiecare rundă câștigătoare, ai șansa să joci funcția de dublaj. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea (roșu sau negru) cărții aleasă aleatoriu dintr-un pachet. Dacă nu reușești să ghicești o dată, vei pierde tot câștigul, inclusiv cel din rundă. De asemenea, poți alege și suita, iar dacă vei ghici, câștigul se va înmulți de 4 ori. La fel, îl poți pierde complet dacă nu reușești să ghicești.

Păcănele online Lady of Fortune gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Lady of Fortune gratis este intuitiv și extrem de simplu. În partea de jos a ecranului, ai la dispoziție mai multe butoane. În partea din stânga, cu săgețile „-” și „+”, poți stabili numărul de monezi cu care vrei să joci. În dreapta, tot cu săgețile „-” și „+”, poți stabili numărul de linii de la 1 la 15.

În partea din dreapta, găsești 4 butoane: BET MAX – de unde stabilești pariul maxim, SPIN – de unde pornești runda, AUTO PLAY – pentru joc automat și PAYTABLE – secțiunea de informații. Atunci când câștigi, butoanele BET MAX și AUTO PLAY se schimbă în GAMBLE și COLLECT. Vei avea așadar două opțiuni – să revendici câștigul sau să-l joci la funcția Gamble descrisă în secțiunea de mai sus.

Concluzii

Jocul de păcănele online Lady of Fortune gratis este impresionant datorită simplității sale și a modului de joc ce nu pune nicio problemă. Așadar, Lady of Fortune demo este genul de slot pe care îl poți juca și pe bani reali, dar dacă dorești altceva, probabil un joc mai palpitant, poți testa și alte păcănele noi demo pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Butterfly Staxx
4.5/5 - 2 voturi
Lucky Wild
3.5/5 - 32 voturi
Supreme Hot
4/5 - 36 voturi
Dracula’s Family
3.7/5 - 3 voturi
Five Pirates
4/5 - 7 voturi
Chicago
4.4/5 - 10 voturi