Play'n Go producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Lady of Fortune gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lady of fortune

Producator

Play'n Go

Rating

Te consideri un om norocos sau pur și simplu vrei să afli mai multe lucruri legate de viitorul tău? Dacă răspunsul este „da”, atunci trebuie să încerci chiar acum unul dintre cele mai bune păcănele speciale produse de cei de la Play’n Go: Lady of Fortune gratis!

Cum mă pot juca Lady of Fortune gratis?

Fiind un joc produs de cei de la Play’n Go în stil clasic, grafica este retro. Odată ce vei accesa jocul, vei fi întâmpinat de un ecran care îți va oferi informațiile necesare legate de creditele oferite de simboluri, precum și caracteristicile rundei bonus.

În meniul regăsit în partea de jos a ecranului jocului, poți observa 7 butoane diferite. În funcție de ele, vei putea seta valoarea maximă a creditelor pariate pentru o rotire, numărul de monezi puse pe o rotire, liniile de plată disponibile, butonul Bet Max (făcut pentru cei mai curajoși jucători) și vei putea să rotești rolele prin apăsarea tastei Spin sau Autoplay. Cei care vor să afle mai multe informații legate de simbolurile acestui joc, o pot face dând click pe butonul denumit: „Paytable”.

După ce ai câștigat un premiu pe o rotire, se vor activa două caracteristici speciale. Acestea sunt: Gamble și Collect. Accesează funcția specială Gamble dacă crezi că ești destul de norocos, astfel încât să îți dublezi câștigurile. Va trebui să ghicești culoarea corectă a unei cărți de joc – ea poate fi neagră sau roșie, ori simbolul acesteia. Cei care vor ghici greșit, vor fi redirecționați către pagina principală a jocului și vor avea câștigul precedent anulat.

După cum poți vedea și tu, Lady of Fortune gratis este un joc simplu și ușor de jucat, motiv pentru care îl vei îndrăgi de la primele rotiri făcute.

Simboluri misterioase

Simbolul Wild are rol de multiplicator în acest joc. El poate să fie găsit sub formă de: 2x, 3x, 4x și 5x. Acesta poate să înlocuiască toate simbolurile, cu excepția celui bonus.

Simbolul bonus este reprezentat de o frumoasă ghicitoare. Vei avea nevoie de trei simboluri de acest fel pentru a activa caracteristică specială bonus. Cei mai norocoși vor putea câștiga până la 150x miza.

Alte simboluri care nu puteau să lipsească din acest joc sunt reprezentate de: potcoavele norocoase, trifoiul cu patru foi sau șeptarul roșu. În funcție de norocul pe care îl ai, ele pot plăti între 20 și 2500 de credite. Mai există și buburuze, coliere vrăjite sau stele căzătoare cât și zaruri norocoase.

Jocul seamănă destul de mult cu Lucky Lady Charm de la Novomatic.

Verdict

Îți recomand să te joci unul dintre cele mai bune păcănele speciale de la Play’n Go dacă îți vrei să ai parte de adrenalină, suspans și mister. Pe pagina noastră: jocpacanele.ro te așteaptă cele mai tari jocuri de noroc, printre care se numără și Lady of Fortune! Testează-le pe toate și experimentează-le în versiune demo, de pe mobil, tabletă sau laptop.

Alte sloturi


Pinata Fiesta
Queen of Hearts Deluxe
Lucky Stripes
The Story of Alexander
Hypernova
Merlins Money Burst