Play'n Go producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran jewel box gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jewel Box

Producator

Play'n Go

Rating

4.5/5 - 4 voturi

Pe Joc Păcănele găsești mereu sloturi noi! Astăzi îți vom prezenta un altul de la Play’n Go, care te va fascina atât prin grafica lui de înaltă calitate, cât și prin funcții bonus de netrecut cu vederea: Jewel Box gratis. Jocul de păcănele cu diamante te invită să deschizi ușa unui magazin de bijuterii, dând pe Joacă acum, și să pătrunzi în lumea fascinantă a pietrelor prețioase. În această lume ai șanse la câștiguri mari, RTP-ul de 95,79% susținând această afirmație.

Vom întoarce jocul pe toate părțile în cele ce urmează. Până una alta, dacă ești curios să testezi și alte jocuri de păcănele cu speciale, intră aici. E musai, dacă nu ai făcut-o deja, să încerci 100 Cats și 5 Dazzling Hot. Dar nici restul păcănelelor din această categorie nu sunt de trecut cu vederea. Știi unde se mai distrează fanii Joc Păcănele? În lumea Amazing Amazonia, alături de animalele sălbatice și de 4 tipuri de jackpoturi. Dar gata, hai să aflăm mai multe despre Jewel Box gratis!

Jewel Box gratis, un joc de păcănele ce te invită în lumea nestematelor

După cum am spus, Jewel Box te invită să descoperi o lume a nestematelor, un fel de vitrină cu design inedit în care sunt expuse bijuterii și pietre splendide. Ce nestemate găsești în Jewel Box gratis? Printre altele, în acest slot vei găsi ametist, rubin și smarald. Nu lipsește nici prețiosul diamant, iar impresionantul safir își va face și el apariția.

Pe lângă aceste pietre prețioase, în slotul celor de la Play’n Go vei mai găsi și un colier de perle, precum și un frumos inel cu piatră albastră, înconjurat de multe diamante mai mici. Inelul este cel mai de preț simbol, aducând, în combinațiile potrivite, câștiguri de 2500 de monede. Dar vorbim mai încolo despre cum ești plătit în jocul de păcănele Jewel Box, acum să ne întoarcem la grafică.

Dacă tot am menționat simbolurile, trebuie să spunem ceva și despre fundalul pe care acestea se găsesc. Acesta este cel ce a decis practic și numele slotului, ducându-ne cu gândul la o cutie, un cufăr mai bine spus, în care nestematele stau așezate pe un material textil elegant, asemănător catifelei. Chiar și nuanța materialului ne duce cu gândul la lux, așa că putem vorbi de un slot elegant, cu grafică super, ce ne oferă o experiență premium. Grafica impecabilă este susținută de o coloană sonoră la fel de bine concepută. Sunetul de fundal chiar se potrivește tematicii, transformând jocul într-o vizită la un magazin select de bijuterii, în care tu jucătorule ești cel mai important client.

Jewel Box: caracteristici generale

Mai sus am spus că păcănelele Jewel Box gratis au un RTP de 95,79%. Așadar, rata de returnare către jucător este una destul de mare, acesta fiind un prim motiv pentru care slotul este atât de apreciat. Apoi, structura Jewel Box online este destul de simplă. Jocul are 5 role și 3 rânduri, precum și un număr de 15 linii de plată.

Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt inelul, care aduce 2500 de monede, și ametistul, care aduce 1000 de monede. Restul simbolurilor plătesc astfel:

  • Colierul de perle: 500 de monede;
  • Diamantul: 250 de monede;
  • Rubinul: 125 de monede;
  • Safirul: 100 de monede;
  • Smaraldul: 75 de monede.

Jewel Box: caracteristici speciale

Ca în mai toate proiectele celor de la Play’n Go, și în jocul de pacanele cu diamante Jewel Box gratis este prezent simbolul wild. Acesta poate apărea în număr de până la 5 pe role și poate înlocui orice alt simbol de pe ecranul de joc. Fără cel de Bonus, pentru că acesta este mai special!

Când pe rolele 1, 3 și 5 vei prinde simbolurile cutiei de bijuterii, atunci se va declanșa marea rundă bonus. Ce poți obține din ea? Păi, declanșând-o poți câștiga până la 150 x valoarea pariului tău. Da, știu! Vorbim de joc pe bani virtuali, așa că dacă prinzi acest bonus poți doar să te bucuri că ai avut noroc. Sau poate așa prinzi curaj să iei un bonus de bun venit de la un casino online și să te aventurezi după bani reali! Orice ar fi, succes!

Cum joci Jewel Box gratis pe Joc Păcănele?

Și Jewel Box gratis are butoanele de control în partea de jos a ecranului de joc, deci îți va fi simplu să dai start distracției. Butoanele slotului par placate cu marmură – ai butonul Spin, cele de setare a pariului, cel de Autoplay și Paytable.

Poți seta pariul alegând numărul de monede, de la 1 la 5, valoarea acestora, de la 0.01 la 0,25, și numărul de linii de plată, de la 1 la 15. Atenție! Pariul se va calcula după formula număr de monede x valoarea monedei x numărul de linii de plată. Pentru câștiguri mari, te sfătuim să alegi mereu numărul maxim de linii. Dacă nu ai chef să dai mereu spin, setează cu ajutorul Autoplay numărul de rotiri automate și condițiile în care acestea să se oprească. Iar dacă vrei să vezi combinațiile câștigătoare, dă pe Playtable!

Încă ceva! Poți da startul distracției cu Jewel Box gratis inclusiv de pe telefon. Așadar, dacă dorești să te joci în pauza de masă de la muncă poți fi sigur că te vei bucura de aceeași grafică superbă.

Concluzii

Să joci Jewel Box gratis pe Joc Păcănele este distractiv și simplu. Din nou, nu uita că tot pe site-ul nostru găsești și alte jocuri de păcănele free, precum și cele mai noi (și bune) oferte ale cazinourilor, ideale pentru acel moment în care vei face pasul către jocul pe bani reali.

Fără a te mai ține pe loc, îți urăm mult noroc în testarea păcănelelor Jewel Box! Suntem siguri că slotul va ajunge pe lista ta de preferate și că vei obține câștiguri mari, fie ele și virtuale.

Alte sloturi


9 Lions
4/5 - 13 voturi
Stellar Ways
5/5 - 2 voturi
European Roulette Small Bets
3.7/5 - 7 voturi
Mystic Secrets
4/5 - 6 voturi
American Poker 2
4.2/5 - 89 voturi
100 Burning Hot
4.2/5 - 355 voturi