Relax Gaming producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran hellcatraz gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Hellcatraz

Producator

Relax Gaming

Rating

4.6/5 - 14 voturi

Joacă-te Hellcatraz gratis pentru a gusta din adrenalina unei evadări aproape imposibile! Acest joc de păcănele este pe cât de distractiv, pe atât de avantajos! Citește articolul nostru pentru a afla tot ce trebuie știut despre acest joc inedit. Îți vom descrie regulile Hellcatraz demo, alături de modul de funcționare și plăți. 

Dacă păcănelele cu polițiști și infractori sunt pe gustul tău, încearcă și Cops n Robbers Millionaires Row gratis! E și acesta super fain.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,83% 6×6 Allpay Wild, Mystery Moduri Speciale, Super Free Spins

Păcănele Hellcatraz gratis – cum joci?

Poate, la prima vedere, Hellcatraz gratis pare un joc de păcănele dificil. Acest lucru este departe de adevăr, deși nu este un slot tocmai conventional. Trebuie doar să-i înțelegi modul de funcționare. 

Hellcatraz slot o structură de 6×6, iar simbolurile cad, nu apar ca în jocurile clasice. Cele câștigătoare dispar și lasă locul altora, care la rândul lor pot forma combinații câștigătoare. Aceasta este marea diferență a jocului de păcănele de azi față de alte sloturi. În rest, se joacă la fel! 

 • În partea de jos găsești butoanele. Setează pariul cu – și +, apoi apasă pe butonul mare din mijloc pentru a porni o rundă. 
 • În dreapta butonului de spin se află modul de joc automat. Stabilește numărul dorit de runde și câteva setări avansate. Acestea sunt pentru a limita pierderile sau pentru a păstra un câștig mare.
 • În stânga găsești meniul din slotul Hellcatraz demo. Și de aici poți seta pariul sau poți juca automat. De asemenea, aici găsești multe informații despre joc, cum ar fi tabelul de plăți. 

Mizele sunt de la 0,10 fise la 20 de fise în slotul Hellcatraz free. Câștigurile sunt însă mai mult decât excelente. Rata de plată maximă a jocului este de 96,83%.

Dacă nu știi multe despre sloturi, vezi Ghidul nostru – afli în el inclusiv informații despre jackpot păcănele! Am încercat să aducem într-un singur loc toate detaliile importante despre jocul ca la aparate online, astfel încât începătorii să aibă parte de distracție 100%. 

Hellcatraz online – unde joci pe bani reali?

Datorită coeficientului RTP mult peste media industriei, Hellcatraz gratis este ideal pentru jocul pe bani reali. Cea mai bună cale de a câștiga bani este să-ți deschizi un cont la NetBet. Acest casino are slotul online, alături de multe alte jocuri foarte interesante și captivante. Popularitatea de care se bucură NetBet se datorează colecției de păcănele de top, recunoscute de toți jucătorii. Relax Gaming, furnizorul jocului pe care îl descriem, și-a adus tot ce are mai bun! Joacă-te Icarus Wilds, Zombie Circus, Iron Bank și multe altele!

Bogăția este remarcată și la promoțiile NetBet. Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai mari pe care le poți avea la cazinourile online. Cu el poți practic juca Hellcatraz gratis, dar și alte păcănele frumoase. 

Despre Hellcatraz demo de la Relax Gaming

Hellcatraz gratis este inspirat din închisoarea de pe Insula Alcatraz. Este un penitenciar din care evadarea este (aproape) imposibilă. Simbolurile sunt specifice unui joc cu polițiști și infractori. Găsești cătușe, sigle de polițist și, un alt mare pericol pentru evadați, rechini. 

Grafica ne amintește de un joc pe consolă vechi, cu un fundal al insulei din San Francisco. Așa cum am mai menționat, combinațiile câștigătoare la Hellcatraz gratis dispar, lăsând loc altora. Poți avea, așadar, plăți în cascadă, extrem de interesante.

Jocul de păcănele Hellcatraz demo are 46.656 de moduri de câștig. Se plătesc simbolurile similare de pe role adiacente, începând cu rola din stânga. 

Plăți în jocul Hellcatraz free online

Este nevoie de minim 3 simboluri pe 3 coloane pentru plată în Hellcatraz demo. Simbolurile similare pe aceeași coloană multiplică plata. Aceste simboluri au următoarele plăți la 6 simboluri, câte unul pe o coloană:

 • Polițistul: 40 de fise;
 • Deținutul: 24;
 • Rechinul: 20;
 • Sigla: 16;
 • Cătușele: 12;
 • Restul simbolurilor: 8.

Joacă Hellcatraz gratis și distrează-te cu funcțiile sale!

Hellcatraz gratis are funcții speciale, care îl fac un joc de păcănele ca la aparate inedit. Iată care sunt acestea!

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile din Hellcatraz demo online.
 • Simbolul Mystery: sunt prezente la fiecare învârtire. Dacă contorul ajunge la 0, după câteva serii de câștiguri în cascadă, va fi dezvăluit un simbol. Va fi același simbol pentru a facilita plata.
 • Moduri: poți juca în modul Mixed sau Lockdown. La Mixed, simbolurile Mystery care apar într-o rundă au două contoare diferite. Lockdown are același contor.
 • Super Free Spins: la jocul de păcănele cu speciale ai și câteva runde gratuite. Atunci când colectezi 2.000 de chei, vei juca 5 învârtiri bonus. Cheile apar aleatoriu pe orice simbol. Simbolurile Mystery sunt dezvăluite fără contor. Poți cumpăra funcția sau poți cumpăra restul de chei până la 2.000. 

Concluzii

Hellcatraz gratis este un joc inedit, cu funcții foarte captivante. Deținuții poate nu au cum să scape de închisoare, dar tu poți scăpa din fața calculatorului! Jocul este optimizat și pentru ecranele mici ale telefoanelor. Așadar, joacă free oriunde te-ai afla, de pe mobil! Dacă nu te-ai săturat de adrenalina cu care vine această temă, joacă și păcănele Wild Chase demo pe Joc Păcănele

Alte sloturi


Beowulf
3.9/5 - 16 voturi
Mayan Rush
4/5 - 8 voturi
Book of Santa
3.2/5 - 5 voturi
Mega Moolah
5/5 - 1 voturi
Sausage Party
4.2/5 - 10 voturi
Power of Thor Megaways
4/5 - 12 voturi