...

Wild Chase

Autor: Diana

Actualizat: 25 aprilie 2024

ecran the wild chase gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran the wild chase gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
22 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (5 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.6/5 – (5 votes)

Dacă ești fan curse, atunci acest joc de păcănele online The Wild Chase gratis este doza ta zilnică de adrenalină. În acest articol, poți afla tot ceea ce este nevoie să știi despre joc, de la simboluri la funcții speciale. Apoi, încearcă și tu The Wild Chase slot pe Joc Păcănele pentru a testa funcțiile! Iar dacă tot ești aici, bucură-te și de ale Quickspin Games, pe care le găsești la noi!

Tematica The Wild Chase free este despre mașini rapide și bogății, fiind implicate patru personaje diferite. Acestea reprezintă simbolurile cu plăți mari ale jocului. Simbolurile cu plăți reduse nu vor fi reprezentate de bine cunoscutele valori ale cărților de joc, cum te-ai aștepta. În schimb, toate sunt pe subiect, înfățisând obiecte scumpe precum, inele și chiar diamante. Un alt joc tot pe tematica mașinilor rapide pe care îl mai poți încerca este Street Racer gratis.

Păcănele online The Wild Chase gratis: senzații tari și premii mari

Modul de joc simplu și dinamic la păcănele online The Wild Chase gratis te va capta de la primele runde. Simbolurile extravagante, precum bijuteriile, ceasurile, banii și cheile de mașină îți vor aduce câștiguri mari. Dar, nu la fel de mari ca personajele ce se află în mijlocul acțiunii: doi bărbați și două dame. Să știi că vei avea parte de câștiguri mari și la Aztec Gems free, datorită simbolurilor cu pietre prețioase, fiind de valoare la fel ca ceasurile și bijuteriile din jocul de azi.

The Wild Chase slot are o grafică relativ simplă față de alte jocuri, dar se găsește pe un fundal superb, cu un oraș-port și cu oceanul în depărtare.

Creatorul jocului, Quickspin, a optat pentru structura clasică de 3 rânduri și 5 coloane. Rata de plată (coeficientul RTP) este mai mult decât decentă, de 96,77%, una dintre cele mai mari din industrie. În rest, modul de joc este foarte simplu, deci, chiar dacă e prima dată când joci păcănele, acesta tot nu îți va pune vreo problemă. Rămânând la capitolul plăți, volatilitatea este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că plățile vor fi moderate, atât din punct de vedere al valorii, cât și din punct de vedere al frecvenței.

The Wild Chase slot: simboluri și plăți

Simbolurile la jocul de păcănele online The Wild Chase gratis se plătesc de la stânga la dreapta, pe cele 25 de linii de plată ale jocului. Simbolurile generează următoarele plăți:

  • Bărbatul tuns scurt: până la 100 credite;
  • Femeia roșcată: până la 80;
  • Femeia brunetă și bărbatul cu păr lung: până la 60;
  • Diamantele și cheia de mașină: până la 48;
  • Ceasul și inelul: până la 40;
  • Banii: până la 30.

După cum am menționat ceva mai sus, plățile nu sunt chiar așa de mari, dar funcțiile speciale compensează și vor face ca această păcănea să fie una avantajoasă.

Păcănele The Wild Chase demo: funcții speciale

La jocul de păcănele online The Wild Chase gratis te poți distra și cu funcții speciale. Acestea, din fericire, sunt destul de multe și avantajoase.

  • Simbolul Multiplicator Wild: simbolul Multiplicator Wild se declanșează când face parte dintr-o combinație câștigătoare. Atunci, el oferă un multiplicator pentru tot câștigul din acea rundă, în funcție de numărul simbolurilor implicate. Un Wild – multiplicator x2, 2 Wild – x3, 3 Wild – x4, 4 sau mai multe Wild – x5. Simbolul înlocuiește orice alt simbol, cu excepția Bonus.
  • Simbolul Bonus: 3 sau mai multe simboluri Bonus oferă 10 rotiri gratis.
  • Funcția de reînvârtire: orice rundă câștigătoare declanșează funcția de reînvârtire, unde simbolurile care au generat plată rămân pe poziție. Funcția se poate declanșa de fiecare dată când un simbol câștigător sau o nouă linie câștigătoare apare pe role, până când nu vor mai exista plăți.

Păcănele online The Wild Chase gratis: cum joci?

După doar câteva runde cu păcănele online The Wild Chase gratis, vei deveni un expert în acest joc. Butoanele pe care le vei folosi se află în partea din dreapta a ecranului. Cel mai mare este butonul de spin, iar deasupra acestuia găsești butonul de joc automat și mai sus, un buton prin care jocul rulează mai rapid.

Sub butonul de spin găsești butonul de setare pariu și, apoi, butonul de informații, de unde afli mai multe despre plăți și funcții.

În partea de sus a ecranului The Wild Chase slot vei putea vedea care multiplicator este activ și câte simboluri Bonus găsești pe role. Acestea sunt pur informative. În partea de jos, este afișat soldul, câștigul din ultima rundă și miza totală.

Concluzii

Jocul de păcănele online The Wild Chase gratis este un joc extrem de palpitant, unde ritmul alert al câștigurilor te va convinge să-l încerci și pe bani reali. Dar până atunci, joacă gratuit The Wild Chase slot pe Joc Păcănele și nu ezita să încerci alte păcănele gratis noi din colecția noastră bogată de jocuri! Îți dorim mult noroc și nu uita să joci responsabil!

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Spin Party
3.5/5 – (2 votes)
NYX
Holy Diver
4.2/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Book of the Fallen
4.3/5 – (9 votes)
IGT
Coyote Moon
4.2/5 – (9 votes)
Autor