Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
The-Wild-Chase

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Chase

Producator

Quickspin

Rating

Încearcă și tu Wild Chase unul din jocurile noi de pacanele ca la aparate, format din 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Jocul de cazino conține funcțiile Multiplier Wild și Free Spins Bonus pentru a mări șansele de câștig ale jucătorului.

Tema acestui joc de pacanele ca la aparate reprezintă o combinație între extravaganță și adrenalină. Wild Chase ne aduce direct în mijlocul acțiunii. Așa se face că jocul pare să aibă loc în urma unei spargeri. Găsim pe role diamante, grămezi de bani, ceasuri de lux, mașini și personaje misterioase. Personajele au valoarea cea mai mare dintre simboluri. Ideea jocului pare a fi să reușim să fugim cu bine cu toate câștigurile. Din fericire, jocul se lasă cu câștiguri foarte mari.

Elemente speciale de joc

Funcția Multiplier Wild multiplică câștigurile jucătorului. Astfel, 1 simbol Multiplier Wild multiplică 2x, 2 simboluri Multiplier Wild multiplică 3x, 3 simboluri Multiplier Wild multiplică 4x și 4 simboluri Multiplier Wild multiplică 5x! Simbolurile wild pot le înlocui pe oricare altele în afară de cele Bonus.

În acest joc de pacanele ca la aparate, pariurile pe fiecare rotire pot fi setate între 0.25 și 125 de credite. Liniile de plată sunt fixe și nu pot fi ajustate.

Poveste antrenantă

Una din părțile cele mai atractive ale jocului este povestea antrenantă. Fiecare câștig aduce o rotire gratuită în timpul căreia simbolurile care au declanșat-o rămân în aceeași poziție. Un câștig nou în această rotire atrage încă una suplimentară și tot așa. Având în vedere că simbolurile wild au și rol multiplicator, câștigurile pot atinge un nivel destul de ridicat.

În plus, personajele ne poartă și într-o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite. Aceasta este declanșată de 3 simboluri bonus.

În acest joc de pacanele ca la aparate, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Wild Chase este creat de cei de la Quickspin și este un joc de pacanele ca la aparate care merită cu siguranță încercat, atât pentru distracție, cât și pentru câștiguri. Cu o grafică atractivă și simboluri wild, scatter, multiplicatori și rotiri gratuite, acesta îndeplinește toate criteriile pentru a-și merita locul în lista noastră de jocuri de pacanele ca la aparate preferate.

Mult noroc!

Alte sloturi


Motorhead
Bubble Craze
Dwarven Gold Deluxe
Wicked Circus
Rainbow Riches
Hot Shots