Quickspin producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran spinions beach party gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spinions Beach Party

Producator

Quickspin

Rating

5/5 - 2 voturi

Jocul de păcănele online Spinions Beach Party gratis este încântător datorită graficii simpatice și a câștigurilor care se țin lanț. Inspirat din Minions, slotul este unul dintre cele mai îndrăgite de jucători, iar aici, vei afla mai multe despre reguli, simboluri, plăți și funcții speciale pentru a avea o ideea cât mai bună despre ceea ce te așteaptă când vei începe să joci. Dacă jocul este pe gustul tău, mai încearcă și altele pe acest site de păcănele gratis Joc Păcănele!

Păcănele online Spinions Beach Party gratis, un joc distractiv și profitabil

După doar câteva runde cu păcănele online Spinions Beach Party gratis, vei vedea că acesta este un joc unde distracția este la ea acasă. Așa cum spune și numele, are loc o petrecere pe plajă, într-un loc exotic, pe care urmează să-l descoperi. 

Spinions dau o mare petrecere și te cinstesc cu mai multe cocktailuri, așa cum poți vedea în simboluri. În afară de acestea, mai sunt disponibile și simbolurile cărților de joc, dar ele aduc plăți mai mici față de băuturile exotice. Cât despre modul de joc, acesta este simplu, iar structura clasică de 5 role și 3 rânduri nu poate pune nimănui vreo problemă.

Creatorul jocului este Quickspin, un furnizor de sloturi cunoscut pentru jocurile sale distractive care plătesc bine. Plata jocului este consistentă, având în vedere că rata de câștig (coeficientul RTP) este de 96,05%, una suficient de mare încât să te facă să-ți dorești să joci și pe bani reali.

Spinions Beach Party slot: simboluri și plăți

Simbolurile din jocul de păcănele online Spinions Beach Party gratis oferă recompense numai de la stânga la dreapta. Plata va avea loc pe cele 25 de linii de plată fixe, dacă există cel puțin 3 simboluri similare. Plățile sunt următoarele:

  • Șampania: până la 800 credite;
  • Cocktailul de portocale și Cocktailul de pepene roșu: până la 600;
  • Cocktailul de ananas și Cocktailul de cocos: până la 500;
  • A, K, Q, J, 10: până la 240.

În afară de aceste metode de plată, mai există și altele despre care vom discuta în cele ce urmează.

Păcănele gratis Spinions Beach Party: funcții speciale

Jocul de păcănele online Spinions Beach Party gratis are câteva simboluri și funcții speciale care îți vor genera câștiguri frumoase.

  • Simbolul Wild: înlocuiește oricare alt simbol cu excepția Bonus Scatter. Aduce până la 2.000 de credite. Atunci când 2 sau mai multe simboluri Wild se află oriunde pe role, se declanșează un respin, unde simbolurile Wild rămân. Reînvârtirile vor continua până când nu va mai apărea niciun simbol Wild nou.
  • Simbolul Bonus Scatter: poate apărea pe rolele 1, 3 și 5. O formație de 3 simboluri declanșează 10 runde gratuite. În timpul acestora, simbolul Wild este sticky. adicărămâne pe role până la sfârșitul modului. Funcția nu poate fi redeclanșată.

Păcănele online Spinions Beach Party gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Spinions Beach Party gratis este intuitiv. În partea de jos a ecranului ai la dispoziție câteva butoane și informații esențiale. În partea dreaptă se găsește butonul de spin, iar lângă acesta găsești două butoane mai mici care te vor ajuta să joci automat și să grăbești rularea rotirii. 

Puțin mai în stânga este afișat câștigul din ultima rundă. Urmează săgețile în sus și în jos, de unde poți seta valoarea pariului. Există mai multe valori prestabilite. Ceva mai în stânga sunt afișate liniile de plată (25) și balanța. Ultimele butoane sunt setările și secțiunea de informații, de unde poți afla mai multe despre funcții, simboluri și plăți.

Concluzii

Jocul de păcănele Spinions Beach Party demo este ideal pentru distracția ta zilnică! Este un slot simplu și palpitant care îți arată ce înseamnă cu adevărat o petrecere într-un loc exotic! Mai mult decât atât, aici ai șansa să câștigi sume frumoase, cu ajutorul rotirilor gratis și a simbolurilor Wild care dispun de caracteristici speciale. Așadar, este ideal și pentru jocul pe bani reali! Dacă dorești să mai încerci și altceva, pe Joc Păcănele ai la dispoziție și jocuri de masă, precum blackjack demo online.

Alte sloturi


Golden Beauty
3.9/5 - 10 voturi
Wild Wild West
5/5 - 3 voturi
Pharaoh’s Tomb
3.6/5 - 14 voturi
Book of Ra Deluxe 10
3.8/5 - 10 voturi
King of Kings
3.5/5 - 16 voturi
Hanzo’s Dojo
5/5 - 2 voturi