Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Spinions-Beach-Party

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spinions

Producator

Quickspin

Rating

Spinions Beach Party este unul din acele jocuri pacanele ca la aparate de care te îndrăgostești din prima. Jocul este inspirat de filmul de animație Minions și include o readaptare a personajelor mult îndrăgite. Spinionii sunt portocalii și la fel de buclucași precum cei din film.

Desene animate, plajă și cluburi de lux

Interfața jocului este plină de culoare și reușește să binedispună de fiecare dată. Spinions face parte din gama de jocuri pacanele ca la aparate cu 5 role și 25 de linii de plată. În timpul jocului suntem purtați când pe plajă, când în cluburi în care viața de noapte este plină de acțiune și cocktailuri impresionante.

Simbolurile includ bineînțeles spinioni, dar și șampanie, cocktailuri din portocale, pepene, ananas și cocos,dar și o serie simplă de cifre și litere. Simbolul wild este reprezentat de un spinion și poate înlocui orice alt simbol în afară de cel scatter.

Spinions are 25 de linii fixe de plată, așa că jucăm mereu cu toate active. Putem controla însă pariurile pe fiecare rotire. Avem astfel posibilitatea de a alege un pariu cu o valoare între 0.10 și 100. Putem opta de asemenea și pentru funcția autoplay, între 10 și 1000 de rotiri.

Rundă bonus și câștiguri atractive

Atunci când apar 3 simboluri scatter oriunde pe role, primim 10 rotiri gratuite. În timpul acestei runde bonus simbolurile wild rămân în aceeași poziție, astfel încât să genereze mai multe câștiguri. Începutul rundei bonus este marcat în mod spectaculos, cu spinionii mergând pe un covor roșu spre clubul de lux. Rotirile gratuite au astfel loc pe un fundal nou, cu totul atractiv.

Spinions este unul din acele jocuri pacanele ca la aparate în care surprizele se țin lanț, așa că primim de asemenea și o rotire gratuită suplimentară de fiecare dată când prindem pe role 2 simboluri wild. Rotirile gratuite continuă atât timp cât apar și alte simboluri wild.

Spinions are o rată de profit pentru jucător de 96.05%, peste media multor jocuri de pe piață.

În concluzie, Spinions este unul din cele mai vesele și mai dinamice jocuri pacanele ca la aparate. Acesta este prevăzut cu multe bonusuri și surprize și are o serie întreagă de elemente speciale. Avem de-a face cu siguranță cu un joc foarte atractiv! Cei de la Quickspin au făcut o treabă excelentă.

Mult noroc!

Alte sloturi


Emoji Planet
Crazy Monkey
Jewels 4 All
Cazino Zeppelin
Mystery Joker
Jimi Hendrix