Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Razortooth

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Razortooth

Producator

Quickspin

Rating

Razortooth este unul din acele jocuri ca la pacanele care aduc o poveste cu totul specială. În cazul de față este vorba de era preistorică. Cei de la Quickspin au făcut o treabă excelentă în a reda animalele preistorice și atmosfera pur sălbatică. Jocul este o adevărată aventură.

Razortooth face parte din seria specială de jocuri ca la pacanele cu 5 role și 243 de metode de câștig. Valoarea minimă a pariului este de 0.25, în timp ce valoarea maximă este de 100.

Jocul se remarcă printr-o grafică aparte și aduce o competiție importantă producătorilor consacrați. Nivelul de interactivitate la jocuri ca la pacanele crește pe zi ce trece.

Acțiunea în Razortooth se petrece în mijlocul unei păduri preistorice. Simbolurile sunt de fapt animale preistorice, precum mamuții și tigrii cu colți de sabie. Găsim de asemenea specii interesante de păsări și urși fioroși. Simbolurile standard sunt reprezentate de pietre prețioase. Acestea aduc un contrast foarte mare față de restul simbolurilor.

243 de șanse de câștig

Razortooth este unul din cele mai atractive jocuri ca la pacanele pentru cei care caută ceva special și nu sunt atrași de jocurile clasice.

Structura cu 243 de șanse de câștig este foarte atractivă și aduce mai multe premii decât liniile de plată obișnuite. Chiar dacă nu fiecare rotire este câștigătoare, foarte multe dintre ele sunt. Partea atractivă la jocuri ca la pacanele de acest tip este că majoritatea câștigurilor se obțin în jocul standard și nu neapărat în runda bonus, așa cum se întâmplă în multe alte cazuri.

Runda bonus și elemente speciale

Că tot vorbeam de runda bonus, aceasta e reclanșează atunci când apar 3 simboluri scatter 9 (simbolul “bonus”). Runda bonus aduce 5 rotiri gratuite, iar în timpul acestora pot apărea până la 2 simboluri wild care rămân pe poziție pentru crește câștigurile. Runda bonus se declanșează ceva mai rar, dar atunci când se întâmplă acest lucru premiile sunt foarte mari. Din fericire însă, câștigurile noastre nu depind doar de această rundă. După cum spuneam și mai sus, se obțin câștiguri frumușele și în jocul standard.

Separat de runda bonus există și simbolurile Random Wilds. Acestea sunt simboluri wild care apar aleatoriu pe parcursul jocului. Atunci când un tigru cu colți de sabie apare pe ecran, 3 simboluri sunt transformate aleatoriu în simboluri wild. Valoarea acestora crește astfel automat și în plus se formează câștiguri suplimentare.

Razortooth este cu siguranță unul din preferatele noastre. Quickspin de surprinde mereu cu jocuri ca la pacanele profitabile și distractive.

Mult noroc și ție!

Alte sloturi


100000 Pyramid
Dark Vortex
The Wild 3
Bubble Craze
Game of thrones
3 Fruits Win