Quickspin producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran razortooth gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Razortooth

Producator

Quickspin

Rating

5/5 - 2 voturi

Pășește în lumea preistorică a naturii sălbatice cu jocul de păcănele online Razortooth gratis! Pe Joc Păcănele ai șansa să încerci Razortooth slot în varianta demo pentru a ști la ce să te aștepți înainte de a juca pe bani reali. În acest text, îți vom oferi toate informațiile necesare precum reguli, plăți, simboluri și mod de joc pentru a te pregăti cum se cuvine. De asemenea, îți recomandă revendici un bonus rotiri casino. Acesta te va ajuta să începi cu dreptul călătoria în lumea fascinantă a trecutului îndepărtat al Terrei.

Păcănele online Razortooth gratis, un slot avantajos cu multe câștiguri

Lumea preistorică, plină de animale care mai de care mai mari și mai sălbatice te așteaptă în jocul de păcănele online Razortooth gratis. Așa cum spune și numele jocului, „dinți ascuțiți”, aici te poți aștepta la natură în forma ei cea mai sălbatică. Poți descoperi minunile naturii de acum multe milioane de ani, precum păsări, mamuți, strămoșii rinocerilor, ai urșilor și tigri cu colți mari. O altă păcănea asemănătoare pe care o poți găsi la noi pe site este Rock Vegas gratis.

În pădurea antică din jocul de păcănele de azi, mai poți întâlni și diferite pietre prețioase. Razortooth slot se remarcă printr-o grafică excelentă și un nivel înalt de interactivitate, ceea ce te va face să te joci ore în șir, fără oprire. 

Quickspin, creatorul acestui joc, reinventează plăcerea de a juca cu ajutorul modului de joc foarte simplu. În plus, ai funcții speciale care vor face ca aproape toate rundele să-ți aducă plată. Cât despre câștiguri, coeficientul RTP este de 96,62%, unul dintre cele mai mari pe care le poți întâlni în acest tip de jocuri. Razortooth slot are o structură clasică pentru jocurile de păcănele online: 3 rânduri și 5 role.

Păcănele Razortooth demo: simboluri și plăți

După cum am menționat în secțiunea precedentă a articolului, tematica principală este reprezentată de o lume preistorică, în care animalele sunt elementul central. Rolul simbolurilor este de a reda cât mai bine tematica și de a oferi un aer cât mai realist și o experiență de joc cât mai completă. Printre acestea se numără un tigru, un mamut și un rinocer, deci reprezentarea este una la subiect și foarte potrivită.

Simbolurile jocului de păcănele online Razortooth gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 243 de direcții de plată ale jocului. Simbolurile similare trebuie să fie pe cel puțin 3 role adiacente pentru a genera plată. Acestea aduc următoarele câștiguri:

  • Tigrul: până la 800 de EURO;
  • Mamutul: până la 400;
  • Rinocerul: până la 300;
  • Pasărea și Ursul: până la 200;
  • Pietrele prețioase: până la 100.

Plățile menționate se referă la 5 simboluri, fiecare pe câte o rolă. Atunci când apar mai multe simboluri câștigătoare pe o rolă, câștigul se va multiplica. De asemenea, jocul mai oferă funcții și simboluri speciale, care îți măresc suma câștigată și șansele de plată.

Razortooth slot: funcții speciale

Jocul de păcănele online Razortooth gratis îți pune la dispoziție simboluri și funcții speciale pe care le poți testa.

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol cu excepția lui Bonus.
  • Simboluri Wild aleatorii: apar aleatoriu și pot fi adăugate până la 3 simboluri suplimentare, în afară de cele deja existente.
  • Simbolul Bonus: 3 simboluri Bonus generează 5 runde gratuite.
  • Savage Wild: apare în timpul rundelor gratuite și este un simbol care se extinde pe toată rola. Pot apărea maxim 2 simboluri Savage Wild.

Păcănele online Razortooth gratis: cum joci?

Modul de utilizare al jocului de păcănele online Razortooth gratis este extrem de simplu, la fel cum e și la Totally Wild demo. Sunt vizibile doar butoanele de spin și meniul.

În meniu ai la dispoziție mai multe posibilități. Butonul de sus, marcat cu semnul întrebării, este pentru secțiunea de reguli și informații generale ale jocului. Este urmat de butonul de joc automat, unde poți seta numărul de runde și câteva setări avansate, precum limite de pierdere și de câștig. Urmează apoi setarea pariului, unde ai la dispoziție mai multe valori predeterminate.

Tabelul de plăți și informații despre simbolurile speciale se află la butonul marcat cu „i”. Jos de tot, găsești istoricul jocului.

Concluzii

Jocul de păcănele online Razortooth gratis este unul dintre cele mai simple și mai interactive pe care le poți găsi pe internet. Este extrem de distractiv, iar câștigurile se vor ține lanț datorită simbolurilor Wild și Bonus care pot declanșa rundele gratuite. Așadar, nu ezita și joacă gratis Razortooth slot pe Joc Păcănele! Apoi, revino pentru mai multă distracție cu colecția noastră bogată de jocuri de păcănele online gratis! În ciuda acestor păcănele extrem de tentante și atractive, este foarte important să menții un echilibru și să joci responsabil. Îți dorim mult noroc!

Alte sloturi


The Dog House Megaways
4/5 - 19 voturi
Call of the Colosseum
4.5/5 - 4 voturi
Cats
3.8/5 - 32 voturi
Immortal Romance
4/5 - 8 voturi
Book of Dead
4.5/5 - 11 voturi
Burning Hot
3.4/5 - 18 voturi