Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Second-Strike

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Secondstrike

Producator

Quickspin

Rating

Într-o industrie de jocuri pacanele ca la aparate aflată în continuă evoluție, nu e de mirare că găsim mereu apariții precum Second Strike. Cei de la Quickspin au creat un joc extrem de interactiv, care aduce în același timp o rată foarte bună de profit.

Numele jocului vine de la funcția care se declanșează ori de câte ori prindem un câștig combo. Citește în continuare pentru a afla toate detaliile!

Structură clasică și premii speciale

Second Strike este unul din acele jocuri păcănle ca la aparate cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii fixe de plată. Încă de la prima vedere putem recunoaște interfața Quickspin. Partea atractivă este că sunetul e la fel de plăcut precum partea grafică. Cu siguranță nu te vei grăbi să oprești muzica, așa cum se întâmplă la alte jocuri.

Jocul este unul clasic, readaptat însă la cerințele legate de distracție și câștiguri la jocuri pacanele ca la aparate de azi.

Simboluri și bonusuri atractive

Second Strike este un joc care îmbină simbolurile de fructe (cireșe, prune, struguri, pepeni) cu simboluri clasice (clopoței, stele, șeptari, diamante). Cel mai mare câștig pe care îl prinzi este pentru 5 simboluri pe linie și aduce de 100 de ori valoarea pariului. Al doilea câștig ca valoare este de 20x.

Jocul are și un simbol wild care le poate înlocui pe toate celelalte. Simbolul wild este reprezentat de un logo WILD auriu. Nu există un simbol scatter și nici runde bonus. E surprinzător să nu găsim jocuri pacanele ca la aparate fără simboluri scatter, dar în cazul de față acest lucru este compensat prin funcția Second Strike.

Funcția Second Strike – atuul jocului

Vorbeam la începutul jocului de o funcție Second Strike. Aceasta reprezintă principala atracție a jocului. Vei observa o bară cu simboluri care înconjoară rolele. De fiecare dată când prinzi un câștig combo, o luminiță se va învârti pe simbolurile din bară și se va opri pe unul dintre ele. Dacă luminița se oprește pe un simbol câștigător, atunci vei primi cel puțin 6 simboluri de același tip pe role.

Numărul de simboluri este conform datelor de mai jos:

Un câștig combo declanșat de 3 simboluri aduce 6 simboluri în runda Second Strike

Un câștig combo declanșat de 4 simboluri aduce 8 simboluri în runda Second Strike

Un câștig combo declanșat de 5 simboluri aduce 10 simboluri în runda Second Strike

Funcția Second Strike face din joc unul din cele mai profitabile. Acesta are o rată de profit de 96.22%. Second Strike își merită cu siguranță locul în lista celor mai profitabile jocuri pacanele ca la aparate

Per ansamblu, avem de-a face cu unul din cele mai atractive jocuri pacanele ca la aparate cu fructe și simboluri clasice.

Mult noroc!

Alte sloturi


Chicago
Spinata Grande
The Final Countdown
Cats Royal
Extra Chilli
Berryburst MAX