Quickspin producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran second strike gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Second Strike

Producator

Quickspin

Rating

3.8/5 - 11 voturi

Cu Second Strike gratis poți vedea că păcănelele clasice cu fructe și șeptari nu sunt demodate. Acest joc are tot ce trebuie pentru a te impresiona: un mod de joc simplu și funcții speciale inedite! Încearcă și tu jocul de păcănele cu fructe Second Strike pe Joc Păcănele pentru o experiență de top! Dacă ți-a plăcut, mai testează și alte păcănele Quickspin gratis!

Second Strike gratis, un joc cu câștiguri atractive

Tema clasică a Second Strike gratis va atrage toți jucătorii. Indiferent de nivelul tău de experiență, acest joc este metoda ideală pentru distracție! Are o grafică plăcută fără să încerce „să-ți fure ochii”. Ceea ce este de apreciat, pentru că jocul nu este obositor.

Structura Second Strike online este și ea clasică, deci ai la dispoziție 5 role și 3 rânduri. Există și o rolă exterioară despre care vom vorbi cu o altă ocazie. Dintre simboluri, putem vedea multe fructe: prune, cireșe, pepeni și struguri. Alte simboluri, cu plată mai mare, sunt diamante, șeptari, stele și clopote.

Rata de plată a jocului de păcănele cu fructe Second Strike este excelentă: 96,22%. Acest aspect te va convinge să încerci jocul și pe bani reali. Producătorul jocului este Quickspin, unul dintre cele mai mari nume de pe piața de gambling internațională. Acest furnizor de păcănele online s-a făcut remarcat prin jocurile sale simple, dar extrem de distractive și care plătesc bine.

Deși tema jocului este cea tradițională, cu fructe și șeptari, funcțiile speciale sunt demne de această eră digitală. Despre acestea vom discuta într-o secțiune dedicată.

Second Strike slot: simboluri și plăți

Second Strike gratis are 10 linii de plată. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă sunt cel puțin 3 similare pe o linie. Acestea au următoarele valori:

  • Diamant: până la 10.000 de credite;
  • Șeptar: până la 2.000;
  • Stea: până la 1.500;
  • Clopot: până la 1.000;
  • Pepene: până la 400;
  • Struguri: până la 300;
  • Prună: până la 300;
  • Cireșe: până la 240.

Păcănele cu fructe Second Strike: funcții speciale

La Second strike gratis, poți testa funcțiile și simbolurile speciale. Deși nu sunt multe, acestea sunt extrem de avantajoase, după cum poți vedea mai jos:

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol. Nu se găsește pe rola exterioară.
  • Funcția Second Strike: după fiecare rundă câștigătoare, se activează rola exterioară. Aceasta înconjoară cele 5 role. Simbolul sau simbolurile câștigătoare se vor lumina și marker-ul rolei exterioare va alege un simbol în mod aleatoriu. Dacă se alege un simbol câștigător, atunci pe rolele normale vor fi adăugate 6-10 simboluri câștigătoare. Acestea vor da încă un câștig. Dacă linia câștigătoare conține 3 simboluri, ai 6 simboluri suplimentare. La 4 simboluri ai 8 simboluri suplimentare, iar la 5 simboluri ai 10 simboluri suplimentare. Simbolurile Wild și cele care fac parte din linia câștigătoare nu sunt înlocuite atunci când se adaugă cele suplimentare.

Second Strike gratis: cum joci?

Ca orice alt joc Quickspin, Second Strike gratis este simplu și intuitiv. Butoanele necesare se află în partea din dreapta. Butonul de spin este ilustrat printr-o săgeată circulară și este cel mai mare. Dacă dorești să joci automat, deasupra lui este butonul de spin automat. Dacă apeși pe el, se deschide o fereastră în care trebuie să selectezi numerele de runde și câteva setări avansate. Acestea sunt utile pentru a opri seria de jocuri în caz de pierderi.

Deasupra butonului de joc automat găsești un buton care grăbește rotirea rolelor. Sub butonul de spin, găsești butonul de setare pariu. Sunt mai multe valori prestabilite pentru stabilirea pariului total. Sub acesta, găsești mai multe informații despre Second Strike Quickspin. Poți consulta tabelul de plată, reguli și funcții speciale.

Concluzii

După doar câteva rotiri cu Second Strike gratis, te vei convinge că acesta este un joc de top! Este foarte simplu de folosit și aduce plăți mai mult decât decente. Așadar, încearcă și tu jocul de păcănele cu fructe Second Strike pe Joc Păcănele! Apoi, încearcă-l și pe bani reali. Sunt multe cazinouri online unde îl poți încerca. Consultă și oferte casino online pentru a face alegerea corectă!

Alte sloturi


4 of a Kind Bonus Poker
4.2/5 - 193 voturi
Knight’s Heart
4.7/5 - 6 voturi
King of the Jungle
3.8/5 - 6 voturi
Ramses Book GDN
3.7/5 - 15 voturi
Mirror Mirror
4/5 - 2 voturi
Cheshire Wild
5/5 - 2 voturi