Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Sevens-High

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sevens High

Producator

Quickspin

Rating

Sevens High a fost adăugat de curând în lista noastră de jocuri ca la pacanele gratuite. Jocul ne-a cucerit rapid prin modul foarte plăcut în care îmbină atmosfera retro cu elementele speciale. La prima vedere avem de-a face cu un un exemplu clasic de jocuri ca la pacanele cu fructe. La o privire mai atentă însă, jocul este adaptat foarte bine la elementele interactive și câștigurile actuale.

Rotiri gratuite și rundă bonus de top

Sevens High este un joc în care rotirile gratuite se întâlnesc la tot pasul. Orice câștig atrage o rotire gratuită, așa că ne putem aștepta să jucăm pentru mai mult timp decât am plănuit.

Runda bonus este însă cea care aduce cele mai multe și mai atractive rotiri gratuite. Ori de câte ori găsim 3 simboluri Bonus pe role, acestea activează runda bonus cu 10 rotiri gratuite. Sevens High este unul din acele jocuri ca la pacanele care aduce rotiri gratuite la tot pasul.

Pentru ca lucrurile să fie cu atât mai interactive, oricare două câștiguri consecutive activează unul dintre șeptarii wild. Există 3 șeptari wild speciali, pe lângă cel standard. Aceștia se deosebesc de cel standard prin culoare (simbolul wild standard este auriu). Șeptarii speciali sunt albaștri, verzi și roșii. În timpul rotirilor gratuite, șeptarii rămân în aceeași poziție și ajută la completarea liniilor de plată. De cele mai multe ori putem juca 30-40 de runde fără să plătim nimic. Se întâmplă adesea ca rezultatul final să fie 150x față de pariul inițial.

Sevens High este unul din acele jocuri ca la pacanele cu muzică foarte plăcută. Muzica chillout este foarte relaxantă și redă foarte bine atmosfera unui club din anii 80-90.

Jocuri ca la pacanele preferate

Sevens High intră în competiție cu mai multe jocuri cu șeptari ale altor producători. Poate cea mai mare asemănare este cea cu Twin Spin al celor de la NetEnt. Twin Spin poate fi jucat la rândul lui pe site-ul nostru. Diferența la nivel de profit dintre cele două este că Twin Spin aduce câștiguri mai mari și mai rar, în timp ce Sevens High este un joc de care ne putem bucura mai mult pentru un câtig ceva mai mic.

În funcție de stilul de joc al fiecăruia, e posibil ca jucătorii să fie fideli unuia din aceste jocuri sau altuia. Gusturile nu se discută însă, și nici bugetele, așa că toată lumea poate vedea ceva special la oricare dintre aceste jocuri ca la pacanele.

Alte sloturi


Twin Spin
Wild Plunder
Super Fast Hot Hot
Secret of the Stones
Coyote Moon
Scudamore Super Stakes