Quickspin producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
wins of fortune slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wins of fortune

Producator

Quickspin

Rating

Jocurile de păcănele de la Quickspin sunt foarte interactive și beneficiază de fel de fel de elemente speciale. Wins of Fortune gratis este un exemplu perfect. Încearcă și tu acest joc pe site-ul nostru și distrează-te în cel mai plăcut mod!

Cum se joacă Wins of Fortune gratis

La prima vedere, jocul arată destul de diferit față de altele. În mare parte, acest lucru se datorează faptului că are o structură mai puțin comună. Vei găsi astfel 3 – 3 – 4 – 4 – 5 role. Printre simboluri vei găsi diamante în diverse culori, alături de o serie de personaje (un luptător, un gigant, un porcușor, un maestru de lupte). Slotul are un simbol wild, așa că beneficiezi de o mână de ajutor pentru a forma câștiguri. Simbolul wild este marcat cu textul WILD și poate înlocui alte simboluri.

Pentru a porni jocul, trebuie mai întâi să reglezi valoarea pariului. Poți face acest lucru din bara portocalie de jos. Apasă pe săgețile sus și jos pentru a ajunge la valoarea pe care o dorești. Poți paria între 0.20 și 100 de credite. După selectezi valoarea dorită, apasă butonul Spin și dă start jocului.

Slotul are 259 de linii de plată și o rată de plată de 96.64%.

Respin și SuperSpin

Unul din avantajele cele mai mari ale acestui slot este că la fiecare câștig primești un respin (o rotire gratuită). Atunci când prinzi un câștig, simbolurile care l-au format se mută în stânga și se adaugă o rolă suplimentară de joc. Ecranul se modifică astfel în mod dinamic și ajunge la o structură nouă. Structura maximă este 5 x 5.

Atunci când prinzi 4 câștiguri consecutive, jocul ajunge la forma 5 x 5. În acel moment se activează runda SuperSpin. În această rundă, poți prinde rotiri gratuite nelimitate, atât timp cât prinzi simboluri câștigătoare. Jocul nu are simbol scatter sau o rundă bonus, dar compensează prin acest sistem de respins și SuperSpins. Merită să încerci jocul pentru a vedea cum funcționează aceste rotiri speciale în timp real!

După ce îți dai seama cum funcționează jocul și vrei să îl încerci și pe miză reală, profită de bonusul nostru la Netbet Casino și joacă-te cu mai mulți bani din partea cazinoului! Primești 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite doar dacă te înregistrezi pornind de pe JocPacanele. Dă click acum pe butonul galben Prinde Oferta Netbet și ia-ți bonusul!

Alte sloturi


100 Pandas
Scudamore Super Stakes
The Best Witch
Book of Ra
Fortune Diamond
Medusa