Quickspin producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran wins of fortune gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wins of Fortune

Producator

Quickspin

Rating

4.2/5 - 4 voturi

Wins of Fortune free este pentru jucătorii care vor să încerce ceva nou în lumea sloturilor. Acest joc neconvențional este extrem de distractiv datorită structurii și a funcțiilor sale speciale. În acest articol, îți vom prezenta totul despre regulile, simbolurile și modul de funcționare al Wins of Fortune gratis pentru a te bucura și mai mult de tot ce are de oferit jocul. Vei dori să-l încerci pe bani reali și de aceea există multe oferte pentru tine, unde poți beneficia de rotiri gratis casino!

Wins of Fortune free, jocul unde câștigurile se țin lanț

De la prima vedere a Wins of Fortune free, vei vedea că acesta nu este nici pe departe ca un slot cu care te-ai obișnuit. Structura este cu totul alta, iar cele 5 role ale sale au număr diferit de simboluri. Primele 2 role au câte 3 locuri, următoarele 2 au câte 4, iar ultima rolă are 5 simboluri.

Grafica este simplă și plăcută, fundalul fiind un peisaj cu un lac și un templu din Orientul Îndepărtat. De asemenea, personajele sunt câțiva războinici și mai multe cristale de diferite culori. Cât despre câștigurile la Wins of Fortune gratis, coeficientul RTP (rata de plată) este de 96,54%, una dintre cele mai mari pe care le poți întâlni la sloturile online. Jocul a fost creat de Quickspin, ceea ce nu este de mirare, având în vedere renumele furnizorului pentru idei revoluționare.

Wins of Fortune slot machines: simboluri și plăți

La Wins of Fortune free, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri similare pe cele 76 de direcții ale jocului. Simbolurile aduc următoarele plăți:

  • Războinicul și Maestrul războinic: până la 250 EURO;
  • Porcul și Gigantul: până la 150;
  • Cristalul mov și Cristalul albastru: până la 125;
  • Cristalele de culori verde, turcoaz și alb: până la 100.

În afară de aceste metode de plată, există și unele funcții speciale care fac ca slotul să devină extrem de profitabil.

Wins of Fortune gratis funcții speciale

După cum poți vedea și la Wins of Fortune gratis, jocul are anumite funcții speciale care aduc plăți mari. 

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol de pe direcțiile de plată;
  • Runde bonus: După fiecare câștig, are loc o reînvârtire, unde rolele se mută spre stânga. La fiecare rundă câștigată, în dreapta apare o nouă rolă de 5 simboluri, în timp ce în stânga dispare o rolă mai mică, până ce structura va fi de 5 X 5 și va avea loc super reînvârtirea. Rotirile gratuite vor continua până când nu mai sunt câștiguri. Simbolurile câștigătoare rămân pentru o nouă rotire. Întrucât se schimbă structura, fiecare reînvârtire va avea un anumit număr de direcții de plată: prima va avea 90, a doua va avea 154, a treia 164 de direcții, a patra va avea 259, iar super reînvârtirea la Wins of Fortune gratis va avea 259.

Wins of Fortune free: cum joci?

În ciuda structurii neconvenționale, modul de joc la Wins of Fortune free este extrem de simplu. De fapt, nu diferă cu nimic față de alte sloturi cu care probabil te-ai mai jucat.

Butoanele de care ai nevoie se află în partea din dreapta, iar cel mai mare este, așa cum era de așteptat, butonul de spin. Deasupra acestuia există butonul de joc automat. De aici poți seta numărul de runde și câteva setări avansate prin care poți opri seria de jocuri. Deasupra există un buton prin care poți grăbi rularea.

Sub butonul de spin la Wins of Fortune gratis online găsești butonul de unde setezi miza totală, iar sub acesta, găsești butonul care deschide secțiunea de informații.

Concluzii

Wins of Fortune free este un joc simplu și distractiv, cu un aspect pe care nu îl întâlnești foarte des. Câștigurile se vor ține lanț și de aceea, jocul de păcănele online Wins of Fortune are toate șansele să devină unul dintre preferatele tale. Dacă vrei să mai încerci și altele oarecum similare, pe Joc Păcănele poți încerca mai multe jocuri păcănele cu coroane.

Alte sloturi


Crystal Mania
3.3/5 - 15 voturi
4 of a Kind Bonus Poker
4.2/5 - 197 voturi
Master Joker
3.7/5 - 6 voturi
Multi Fruit
3.1/5 - 11 voturi
Cash Camel
4.1/5 - 18 voturi
Berryburst
4.7/5 - 10 voturi