...

Book of Gold: Classic

Autor: Gabriel

Actualizat: 25 aprilie 2024

ecran book of gold classic gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran book of gold classic gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
44 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.8/5 – (13 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

3.8/5 – (13 votes)

Book of Gold: Classic gratis este unul dintre cele mai apreciate jocuri cu păcănele din categoria lui. Dacă ești familiar cu producătorul Playson, atunci știi deja că există mai multe păcănele asemănătoare. Din suita producătorului, jocul de păcănele Book of Gold: Classic este exemplul cel mai apropiat de păcănelele clasice egiptene.

Când joci Book of Gold: Classic online ai oportunitatea de a experimenta două tipuri de păcănele în unul. În primul rând, te bucuri de o temă populară, executată impecabil. În al doilea rând, ai parte de o experiență pură, fără bonusuri inutile și condiții interminabile. Iar dacă vrei să fii la curent cu ultimele jocuri de acest gen și multe altele, accesează pagina noastră de păcănele recente

Book of Gold: Classic gratis: păcănele, speciale și Egiptul Antic

Book of Gold: Classic oferă o experiență pe care orice jucător simplu ar încerca-o. Deși se folosește de tema Egiptului Antic, Playson a reușit să facă un joc mai mult decât atractiv. Problema cu care orice producător se întâlnește atunci când alege această temă este saturația pieței. Având în vederea popularitatea imensă a tematicii, există o grămadă de jocuri tip păcănele în această categorie. Cu toate astea, Book of Gold: Classic online reușește să iasă în evidență. 

Este un joc simplu și direct, pe care oricine îl poate înțelege. Cu 10 linii de plată, 9 simboluri normale și 1 simbol special, Book of Gold: Classic gratis nu este greu de jucat. Odată ce te-ai obișnuit cu fiecare simbol, plata lui și funcția de rotiri gratuite, totul devine și mai simplu. Vom discuta mai pe larg despre aspectele tehnice ale jocului în secțiunile de urmează, dar nu putem sări peste grafică.

În jocul de păcănele Book of Gold: Classic, producătorul a decis să abordeze partea grafică puțin diferit. Pe când majoritatea jocurilor din acest câmp urmăresc să atragă atenția prin multitudinea detaliilor, Playson a găsit alte mijloace. În loc să te uiți la simboluri de hieroglife ce formează combinații pe un fundal de hieroglife, în Book of Gold: Classic gratis ai parte de ceva deosebit.

Fundalul prezintă un templu egiptean la apus, momentul în care soarele dispare după dunele de nisip. Imaginea de fundal este frumos animată, într-un fel în care nu îți distrage atenția, și totuși executată curat. În partea dedicată jocului, utilizatorul poate observa simbolurile de pe role. Acestea sunt și ele, la rândul lor, executate într-o manieră specifică. Ele sunt relativ simple, clare și ușor de înțeles, dar rămân totuși fidele tematicii. 

Păcănele Book of Gold: Classic – simboluri și plăți

După cum am menționat și mai sus, în Book of Gold: Classic gratis ai parte de 9 simboluri normale și unul special. Despre cel special vom discuta în secțiunea următoare, iar aici vom începe prin a lista simbolurile și plățile lor:

  • Simbolul faraonului: până la 50,000 de credite;
  • Simbolul zeului Ra: până la 20,000 de credite;
  • Simbolul Ochiul lui Horus și crucea Ankh: până la 7,500 de credite;
  • Simbolurile A, K: până la 1,500 de credite;
  • Simbolurile Q, J, 10: până la 1,000 de credite.

Așadar, nu trebuie să cunoști prea multe ca să te poți considera un cunoscător al acestui joc. Pe lângă numărul simbolurilor, rata de plată de 95,94% face jocul de păcănele Book of Gold: Classic foarte simplu și avantajos. 

Book of Gold: Classic – caracteristici speciale

Așa cum am zis și mai sus, Book of Gold: Classic gratis beneficiază și de caracteristici speciale. Este vorba, în primul rând, de simbolul Scatter. Orice formație de 3 sau mai multe simboluri Scatter pe una din liniile de plată îți va aduce 10 rotiri gratuite. Veștile bune nu se opresc aici, deoarece chiar și în timpul rotirilor gratuite poți primi rotiri gratuite. Din nou, orice formație de 3 sau mai multe simboluri Scatter îți va da 10 rotiri gratuite suplimentare, chiar și în timpul unei runde gratuite. În cazul în care nu se va afla într-o formație de 3 sau mai mult, simbolul Scatter va înlocui orice alt simbol, cu excepția celor de extindere specială. 

Simbolurile de extindere specială fac parte dintr-o altă caracteristică extraordinară a jocului. În momentul în care încep rundele gratuite, jocul va selecta aleatoriu un simbol de extindere specială. În timpul rundelor, acesta se va extinde pe toată rola dacă există posibilitatea de a completa liniile de plată. 

Cum joci Book of Gold: Classic gratis?

Pentru a juca Book of Gold: Classic gratis, primul pas este să apeși butonul „Joacă Gratis”, iar după câteva secunde vei fi în joc. Pentru a-ți vedea balanța de credite, trebuie să te uiți în afișajul din colțul stânga jos al ecranului. Pentru a-ți vedea pariul curent, trebuie doar să-ți îndrepți privirea în partea de jos a ecranului. Acolo vei vedea afișajul numit „Miză” iar lângă acesta, butonul din care îl poți regla. Pariul maxim este de 100 de credite. Pentru a începe jocul, apasă butonul „Spin”, din partea de jos. 

Concluzii

În concluzie, Book of Gold: Classic gratis este unul dintre cele mai distractive păcănele cu tematică egipteană. Este simplu, dar totuși oferă o experiență aparte. Dacă nu ești impresionat de grafică, atunci ar trebui să știi că RTP-ul de 95,94% plasează Book of Gold: Classic online pe lista unora dintre cele mai profitabile jocuri cu păcănele. Găsești acest joc la mai multe cazinouri online iar dacă vrei să alegi, noi ți-am pregătit o listă cu cazinouri recomandate.

Alte păcănele recomandate

1×2 Gaming
Smoking Hot Fruits
3.9/5 – (26 votes)
Relax Gaming
Blackjack Neo
3.4/5 – (37 votes)
Microgaming
Avalon
3.6/5 – (34 votes)
Relax Gaming
Money Train
3.4/5 – (13 votes)
Autor