...

Burning Wins

Autor: Gabriel

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran burning wins gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran burning wins gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (102 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

3.6/5 – (102 votes)

Avem o veste excelentă pentru toți fanii jocurilor clasice de păcănele cu fructe: Burning Wins gratis este acum disponibil pe Joc Păcănele și poți trăi experiența autentică a sloturilor așa cum erau ele odată! În acest text îți vom arăta tot ce trebuie să știi despre acest joc simplu, dar extrem de distractiv. Vom vorbi despre plăți, simboluri și reguli pentru a-ți face o idee cât mai precisă despre ceea ce urmează să te joci. Dacă acest slot este pe placul tău, la noi mai poți încerca și alte jocuri de păcănele cu fructe.

Burning Wins gratis, un joc cu plată ridicată

De la primul contact cu Burning Wins gratis vei observa că un slot mai tradițional decât acesta nu există. Are structura de 3 rânduri și 3 role, suficiente pentru plăți mari pe cele 5 linii de plată ale sale. Jocul este pentru fanii genului de sloturi care existau într-o altă eră, în care jocurile de păcănele erau la început. De asemenea, nu abundă în funcții speciale, deci nu te aștepta la metode alternative de a câștiga. Totuși, nici nu este nevoie, întrucât simbolurile clasice de fructe și șeptari aduc câștiguri mai mult decât suficiente. La fel cum o fac și în faimosul Shining Crown gratis!

Grafica este clară și plăcută, fiecare simbol fiind ilustrat în detaliu, iar câștigurile sunt acompaniate de animații care, după numele slotului, sunt destul de ușor de intuit. Simbolurile de pe liniile de plată câștigătoare încep să ardă cu diferite grade de intensitate în funcție de valoarea câștigului. Burning Wins slot este creat de Playson, unul dintre cei mai mari furnizori de jocuri de noroc online din lume și are o rată de plată mai mult decât decentă de 96,3%. 

Păcănele online Burning Wins: simboluri și plăți

După câteva rotiri cu Burning Wins gratis, vei observa că simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 5 linii de plată fixe. Probabil ai intuit deja că aceste linii sunt cele 3 rânduri orizontale și cele două diagonale. Este nevoie de 3 simboluri similare pe o linie pentru a genera plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Șeptari: până la 6.000 de credite;
  • Clopoțele: până la 4.000;
  • BAR BAR: până la 2.000;
  • Struguri, Pepeni: până la 1.500;
  • Lămâi, Prune, Cireșe și Portocale: până la 700.

Burning Wins demo: funcții speciale

Burning Wins gratis este un joc de păcănele clasic cu fructe, deci funcțiile speciale sunt mai puține. În acest caz, ai putea spune că sunt chiar inexistente. Dar, asta nu înseamnă că nu poți obține câștiguri la fel de mari. Șeptarii, cel mai bine plătit simbol, joacă un rol similar cu cel pe care îl au restul simbolurilor. Totuși, acesta este special prin simpla sa natură. Spre exemplu, la unele jocuri din acest gen clasic există un jackpot dacă toate cele 9 locuri libere este ocupat de simbolul principal/cel mai bine plătit. Dar, nu este cazul aici. De fapt, nici nu este nevoie, având în vedere că plata șeptarilor este un multiplicator imens de 60x din miză. De asemenea, multiplicatorul celor mai slab plătite simboluri este și el extrem de mare, de 7x.

Burning Wins gratis: cum joci?

Modul de joc la Burning Wins gratis este simplu și intuitiv. Butonul de spin se află în centrul secțiunii de butoane. În stânga acestuia găsești butonul de unde pui miza dorită și unde ai mai multe valori prestabilite.

În dreapta butonului de spin este butonul de rulare automată. Acesta deschide o fereastră unde stabilești numărul de rotiri și anumite condiții de pierdere sau câștig. În dreapta jos la jocul de păcănele Burning Wins demo găsești un buton ilustrat printr-un fulger, de unde crești viteza rundelor, butonul de mute/sunet și secțiunea de informații de unde afli mai multe despre plățile simbolurilor.

Începe prin a selecta un pariu din butonul de reglare a mizei. Poți juca cu un pariu de minim 0,10 credite sau de maxim 100 de credite. Rămâne la alegerea ta ce miză alegi și ce strategie alegi să urmezi. Oricare ar fi planul tău, noi îți urăm succes și distracție plăcută!

Concluzii

Burning Wins gratis este genul de joc de care nu ai cum să te plictisești. Este foarte simplu, ideal atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei avansați care doresc să trăiască experiența jocurilor clasice de păcănele. Tot ce trebuie să faci este să stabilești miza și să începi rotirile, fără să fie nevoie să urmărești vreo altă funcție specială. Dacă acest slot ți-a plăcut și dorești să încerci mai multe, explorează site-ul nostru și joacă păcănele gratis!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
The Nutcracker
3/5 – (3 votes)
NetEnt
Spinata Grande
3.3/5 – (10 votes)
iSoftBet
Skulls of Legend
4/5 – (8 votes)
EGT
Ice Valley
4.7/5 – (7 votes)
Autor