...

Ultimate Texas Holdem

Autor: Gabi

Actualizat: 21 februarie 2024

Ultimate Texas Holdem free JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Ultimate Texas Holdem free JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
26 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.8/5 – (5 votes)
Structură
Poker
Linii de plată
52 de cărți
RTP
99.27%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Noiembrie 2016
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Iubim păcănelele, dar ne place și pokerul ca la aparate. Așadar, astăzi o să discutăm despre Ultimate Texas Holdem gratis, un videoslot de la Light & Wonder. Joci împotriva unui dealer virtual, iar experiența este una clasică, foarte apropiată de jocul clasic.

La noi pe site găsești multe alte păcănele asemănătoare cu poker. De exemplu, poți încerca legendarul American Poker 2 gratis, de la Novomatic. Are un RTP bun pentru un astfel de joc, de 94,22%, iar volatilitatea este una medie. Ba chiar ai și un mini bonus de care vei afla pe măsură ce joci. Hai să ne întoarcem la Ultimate Texas Holdem online!

Ultimate Texas Holdem gratis – mai multe informații

Ultimate Texas Holdem gratis se joacă clasic, cu un pachet fără jokeri, cu 52 de cărți. Acestea sunt amestecate și împărțite de către un aparat modern, deci nu le face dealerul. Scopul jocului este să faci combinații cât mai puternice, astfel încât să îl învingi pe dealer.

Calitatea lui Ultimate Texas Holdem demo din punct de vedere grafic este remarcabilă. Deși este un joc lansat în 2018, aspectul lui arată a HD. Masa este albastră, iar jetoanele sunt bine colorate, într-un contrast perfect. Valorile acestora sunt de la 0.10 până la 50. Așadar, ai multe variante când vine vorba de pariat. Mai multe despre plăți vom discuta într-o secțiune viitoare. 

Iar dacă nu cunoști așa bine reguli Holdem Poker, nu-i nimic! Acesta nu se diferențiază cu mult de jocul real, așa că poți oricând să vezi ce ai de făcut în ghidul nostru. Aruncă o privire și vezi cât de captivant poate fi!

Cum joci Ultimate Texas Holdem free?

Ultimate Texas Holdem gratis se pornește exact la fel ca orice alt slot de pe Joc Păcănele. Ca să-ți fie mai ușor, mai ales dacă ești începător, ți-am pregătit 3 pași ușori pe care să-i parcurgi. Urmează-i întocmai și imediat vei avea acces la acest joc minunat. 

 1. Apasă pe JOACĂ GRATIS și așteaptă câteva momente. Ultimate Texas Holdem online se va încărca în câteva momente.
 2. Selectează unul dintre jetoanele de jos. Vezi ce miză ți se potrivește și apasă pe Ante / Blind ca să o plasezi.
 3. Dă click pe Deal ca să ți se împartă cărțile. Mai departe, în funcție de ce ți-a picat, alege dacă rămâi în pariu cu x3, x4 sau Check.

În caz că n-ai cărți bune, te poți retrage din rundă cu Fold. Pe lângă asta, ai 3 butoane cu ajutorul cărora poți să:

 • Apeși UNDO dacă ai greșit ultima mișcare (la miză) și vrei să modifici;
 • Apeși CLEAR dacă vrei să ștergi tot pariul;
 • Apeși REBET dacă vrei să plasezi aceeași miză din pariul anterior.

E simplu să pornești Ultimate Texas Holdem slot, dar și să joci. E un început perfect dacă vrei să te obișnuiești cu atmosfera de cazino live. Iar dacă îți place așa mult, vezi că îl găsești și în varianta cu bani reali, la Netbet. Acolo ai ocazia să joci cu mize reale, dar și câștigurile vor fi la fel.

Plățile jocului Ultimate Texas Holdem gratis

Ca să înțelegi mai bine plățile din Ultimate Texas Holdem gratis, este indicat să cunoști regulile de poker. De aceea îți spuneam mai sus că este important să le citești. Poți, de asemenea, să experimentezi jucând și alte videosloturi de acest fel, cum ar fi Jolly Poker online. Acum, să revenim la plățile noastre:

 • Chintă Roială: plătește 500:1
 • Chintă de Culoare: plătește 50:1
 • Careu: plătește 10:1
 • Full House: plătește 3:1
 • Flush: plătește 3:2
 • Chintă: plătește 1:1

Există și un alt tip de pariu în Ultimate Texas Hold em gratis care se numește Trips. Acesta este unul secundar și te poate ajuta dacă ai o mână bună, dar totuși mai slabă decât a dealer-ului. Pariurile sunt câștigate în funcție de valoarea mâinii și nu contează dacă dealerul este cel câștigător.

 • Chintă Roială: plătește 50:1
 • Chintă de Culoare: plătește 40:1
 • Careu: plătește 30:1
 • Full House: plătește 8:1
 • Flush: plătește 7:1
 • Chintă: plătește 4:1
 • 3 de un fel: plătește 3:1

Concluzii

Dacă vrei să înveți acest joc de strategie pe gratis, Ultimate Texas Holdem gratis e minunat. Cine știe, poate ai văzut un film cu poker interesant și te-a făcut curios. Nu contează motivul! Cert este că pe Joc Păcănele poți învăța mai multe lucruri. Rămâi cu ochii pe Blogul nostru și află toate noutățile de cazino!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Go Gold
3.5/5 – (22 votes)
Novomatic
Shooting Stars
3/5 – (4 votes)
Stakelogic
Classic Joker 6 Reels
5/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Hot Fiesta
3.6/5 – (10 votes)
Autor