...

Ted

Autor: Gabriel

Actualizat: 11 decembrie 2023

ecran ted gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran ted gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (10 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

4.2/5 – (10 votes)

Jocul de păcănele Ted demo este inspirat din popularul film de comedie cu același nume. Putem spune că este cel puțin interesant, din mai multe puncte de vedere. Pe Joc Păcănele îl poți încerca în varianta demo și, tot aici, poți afla câteva informații esențiale despre modul său de joc. Dacă ești fan jocuri cu teme inedite precum Ted slot, îți recomandăm și Millionaire Mystery Box NYX.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,80% 5×3 20 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Bonusuri speciale, Multiplicatori

Păcănele Ted demo – cum joci?

Jocul de păcănele Ted demo este foarte simplu de jucat. Ai putea spune că e ca și cum te-ai juca cu un ursuleț de pluș, dar, de data asta, e un ursuleț vorbitor. Oricât de amuzant ar fi, tot trebuie să știi ce pași să urmezi pentru a începe rotirile. Hai să vedem!

 1. Setează miza dorită din valorile prestabilite. Ai la dispoziție mai multe pariuri, de la 0,20 la 200 de credite. Vei alege cât să pariezi din stânga, cu ajutorul săgeților.
 2. Pornește runda cu ajutorul butonului din dreapta, cel cu o săgeată circulară. Dacă vrei să joci manual, trebuie să apeși acest buton de fiecare dată.
 3. Dacă vrei să joci automat, vei da click pe butonul cu două săgeți, adică cel mic, din dreapta jos. trebuie să setezi numărul de runde. Poți seta și limite de pierdere și câștig.
 4. Pentru mai multe informații despre păcănele Ted demo, dă click pe butonul cu trei linii din stânga jos. Acesta va deschide meniul, ce conține tabelul de plăți și informații generale despre joc.

În rest, este ușor de intuit unde se află toate butoanele la păcănele Ted demo. Este un joc foarte simplu, chiar dacă tematica iese din spectrul celor cunoscute. Pe Joc Păcănele, poți citi mai multe despre tematici păcănele pentru a cunoaște mai bine acest gen de jocuri.

Despre slotul Ted free

La păcănele Ted demo, lucrurile sunt mai simple decât par. Jocul are o structură clasică de 5 role și 3 rânduri, iar grafica este la un nivel foarte bun. Ted slot free este inspirat din comedia cu același nume, unde personajul principal este un ursuleț de pluș. Dacă nu ai văzut încă filmul, îți spunem noi că te vei distra de minune. Și chiar dacă nu ai de gând să-l vezi, suntem siguri că vei avea o experiență plăcută la acest joc de păcănele.

Ted slot este creat de Blueprint Gaming, un furnizor foarte puțin cunoscut de la noi. Este recunoscut însă pentru jocurile sale cu tematici inedite. La acest dezvoltator, te vor fascina și specialele sale complexe, care plătesc foarte bine.

Și că tot vine vorba de speciale, putem spune că merg mână în mână cu jocul. Ca un fel de Thunder Buddies. Acestea apar pe lângă simbolurile normale și te așteaptă cu câștiguri extraordinare. Vom discuta mai pe larg despre ele într-o secțiune viitoare, dar acum e timpul pentru simbolurile și plățile jocului de păcănele Ted demo.

Cum sunt plățile la slotul Ted?

Plățile la păcănele Ted demo sunt undeva peste media industriei. Coeficientul RTP este de 95,80%. Simbolurile plătesc pe cele 20 de linii de plată. Mai jos, vei vedea care sunt valorile maxime ale simbolurilor Ted free:

 • Ursul Ted: până la 500 de credite;
 • Gâsca și Femeia: până la 300;
 • Baxul de suc și Lampa: până la 200;
 • A și K: până la 100;
 • Q și J: până la 50.

Joacă păcănele Ted demo și distrează-te cu speciale!

Specialele de la păcănele Ted demo sunt printre cele mai interesante. Mai jos, îți spunem câte ceva despre acestea:

 • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol, cu excepția Bonus. Aduce plăți de până la 500 de credite.
 • Simbolul Bonus: 3 sau mai multe simboluri Bonus declanșează funcțiile bonus numite Thunder Buddies Bonus.
 • Thunder Buddies Bonus: sunt 5 bonusuri diferite. Bonusul se alege după o rotire a ecranului televizorului. Poți refuza acel bonus, dar riști să nu câștigi sau să câștigi puțin. Acestea sunt The Big Money Bonus, Ted Free Spins, S Mart Free Spins, Bar Crawl Bonus și Wheel of Fortune. Așadar, ai runde gratuite cu tot felul de particularități, inclusiv mai multe simboluri Wild și multiplicatori. Există și o roată a norocului, cu premii, runde gratuite și alți multiplicatori. 
 • Modificatori: Ted se poate trezi aleatoriu pentru a modifica simbolurile și rolele. Poate declanșa una dintre cele 6 funcții. Acestea pot adăuga simboluri Wild și Bonus suplimentare pe ecranul jocului de păcănele Ted demo. Pot rearanja simbolurile pentru a oferi combinații câștigătoare sau pot declanșa reînvârtiri, cu un simbol care rămâne fix.

De asemenea, este important să testezi aceste funcții ale jocului de păcănele Ted demo pentru a ști exact cum funcționează. Sunt importante atunci când vei dori să-l joci cu bani reali.

Unde joci Ted slot pe bani reali?

Poți juca păcănele Ted demo cu miză reală în cazinourile online din România. NetBet dispune de acest joc, alături de alte nume celebre ale furnizorului BluePrint Gaming. Este unul dintre cele mai bune locuri pentru jocurile de noroc online datorită diversității de produse. De asemenea, este o platformă cu vechime și a rezistat pe piață datorită calității pe care o oferă.

Când ne referim la calitate, spunem atât de jocuri, cât și de promoții. Te așteaptă unul dintre cele mai avantajoase bonusuri de înregistrare pe care le poți avea. Alături de acesta, mai găsești și multe alte promoții care îți aduc câștiguri și multe șanse de distracție.

Concluzii

Jocul de păcănele Ted demo este unul inedit, cu multe speciale, care mai de care mai diverse. Urmează-l ursulețul vorbitor în aventurile lui și intră și de pe telefon pentru a repeta experiența! Ted BluePrint este bine optimizat pentru orice tip de dispozitiv. Ecranele de joc se încadrează perfect, deci nu vei pierde nimic din experiența Ted gratis. Distracția continuă pe Joc Păcănele. Joacă și Bar Bar Black Sheep slot free!

Alte păcănele recomandate

GAMING1
Boost Racers
4/5 – (6 votes)
Microgaming
Bar Bar Black Sheep
4/5 – (7 votes)
Play’n Go
Riches of Ra
3.4/5 – (16 votes)
Stakelogic
Gods of Death
3.6/5 – (18 votes)
Autor