tipuri de păcănele

Tipuri de păcănele după tematică

Ai o preferință pentru anumite tipuri de păcănele sau ai dori să afli ce mai întâlnești nou pe piața de profil? Indiferent de jocurile care îți plac, avem pentru tine exemple din mai toate domeniile. Nu degeaba oferta de păcănele online este foarte variată în ce privește tematicile abordate. Poate îți plac doar jocurile cu șeptari ori supereroi, ori preferi păcănele cu coroane online.

Tipuri de jocuri păcănele – ce trebuie să știi

Actualele tipuri de păcănele derivă din acele jocuri clasice, pe care le găseai odinioară în cazinourile fizice. În timp, ele s-au dezvoltat foarte mult, mai ales grație introducerii pe piața online. Acum, găsești tipuri de jocuri păcănele cu aproape orice tematică.

Unele jocuri au o structură simplă, cu puține linii de câștig și simboluri clare, fără prea multe opțiuni speciale. Alte tipuri de păcănele online vor folosi tot felul de „zorzoane” ca să te convingă să le încerci.

Ce tipuri de păcănele poți juca

Se poate face o diferențiere clară între tipuri de păcănele clasice și cele moderne. Spunem asta pentru că primele vor avea un design mai simplist. Se vor folosi de imagini deja devenite clasice, precum șeptari, diamante, fructe sau jokeri.

Se caută mult păcănele tipuri moderne cu efecte animate, simboluri alambicate, cu un design care atrage atenția. Acestea vor avea și o varietate de bonusuri și opțiuni speciale, care ajută jucătorul să câștige mai mult, în unele cazuri.

Tipuri de păcănele online clasice

Rămân unele din cele mai populare tipuri de păcănele online, din simplul motiv că amintesc de jocurile mecanice. S-au adaptat foarte bine la spațiul virtual, însă. Iată câteva feluri de jocuri foarte îndrăgite:

 • Păcănele cu fructe – Clasicele jocuri cu fructe sunt primele tipuri păcănele, care au apărut în America secolului 20. Exemple de jocuri gratis de acest fel, pe care le poți juca chiar acum pe Joc Păcănele, sunt 20 Super Hot și Burning Hot.
 • Jocuri cu nestemate – Sunt foarte populare și se găsesc destul de des în cazinouri online. Exemple bune de jocuri de păcănele cu diamante sunt Diamond Strike și Fortune Diamond.
 • Păcănele cu zaruri – Multe din ele au o tematică sportivă. Clasicele Dice&Roll și Dice High îmbină clasicul cu modernul.
 • Păcănele cu coroane – Unul din cele mai jucate titluri este Shining Crown demo.
 • Jocuri cu animale – Pot fi încadrate în multiple categorii, dar se găsesc multe tipuri de sloturi online clasice frumoase, ca Lone Star Jackpots și Wolf Gold.
 • Păcănele de aventură – Includ jocuri precum Dead or Alive, Vikings go Wild, Orient Express sau Captain Venture.

Tipuri de păcănele noi

În această categorie găsim o largă varietate de tipuri de păcănele. De la cele cu simboluri fantastice și până la variantele de sezon. Le putem grupa în câteva categorii mai mari, precum tipuri de sloturi fantastice, care se inspiră din cultură, cu branduri sau cele de sezon.

Tipuri păcănele fantastice

Sunt niște tipuri de păcănele foarte populare în acest moment. Practic, orice tip de joc nou poate avea în componență elemente fantastice. Ele se mai împart în sub-genuri precum:

 • Subacvatice – Jocuri care au o atmosferă plasată sub apă, cu sirene, zeități grecești ale apelor sau pești. Exemple de tipuri păcănele pe care le poți încerca la noi sunt Ariana și Secrets of Atlantis.
 • Jocuri horror – Cu vampiri, monștri sau zombi, printre altele. Exemple de astfel de tipuri de jocuri sunt Blood Suckers, Wild Walker, Mythic Maiden sau Dracula.
 • Jocuri mitice – Unde se întâlnesc zei și povești inspirate din legende, ca în Zeus II sau Haul of Hades.
 • Jocuri cu pirați – Five Pirates și Skulls of Legend.
 • Jocuri inspirate din basme – Cu exemple ca Mirror Mirror demo, Hansel & Grettel, Alice Adventure sau Red Riding Hood.

Jocuri păcănele culturale

Aceste tipuri de păcănele includ următoarele subcategorii:

 • Vestul Sălbatic – Jocuri ca Wild Wild West și Jackaroo Jack.
 • Păcănele cu Egiptul antic – Sunt foarte populare sloturi cu faraoni ca Rise of Egypt, Crown of Egypt, Book of Ra Deluxe sau Queen Cleopatra.
 • Jocuri orientale – Exemple ca Lucky Dragons, Katana, Dragon Warrior, The Fortune Pig, 5 Lions Dance sau Shaolin Spin.
 • Păcănele cu vikingi – Amatorii jocurilor cu temă nordică vor aprecia Vikings go Wild demo, Vikings go Berzerk, Vikings Fortune, sau cel inspirat din faimosul serial Vikings.
 • Păcănele irlandeze – Pot fi grupate în propria lor subcategorie, deoarece multora le plac aceste tipuri de jocuri păcănele foarte mult. Un exemplu bun este Lucky Leprechaun, dar poți încerca și Rainbow Ryan.
 • Păcănele istorice – Cu variații ale evenimentelor istorice. 300 Shields demo e numai bun de încercat.

Tipuri de păcănele cu branduri

Aici includem tipuri de păcănele care se bazează pe filme, seriale, celebrități ș.a.:

 • Jocuri inspirate din seriale – Te vor interesa titluri precum Game of Thrones demo sau Family Guy demo.
 • Păcănele din filme – Inspirate din ecranizări, ca Planet of the Apes sau Basic Instinct.
 • Păcănele cu supereroi – Fie sunt inspirate din filme, fie din cărți cu benzi desenate. Poți încerca Batman demo, de pildă.
 • Jocuri cu celebrități – Folosesc imaginea unor persoane faimoase, precum Elvis Presley sau Marilyn Monroe. Poți ăncerca Jimi Hendrix, Guns n Roses sau Motorhead.

Tipuri păcănele de sezon

Un loc special în diversa listă de tipuri de păcănele îl au cele cu tematică de sezon. De ce să nu joci ceva care să te ducă spre spiritul Crăciunului, mai ales că multe jocuri sunt însoțite de muzică frumoasă? Iată câteva exemple populare de subcategorii de tipuri păcănele online gratis:

 • Jocuri de Crăciun – Află ce îți aduce Moșul cu Secrets of Christmas demo sau Xmas Joker.
 • Păcănele cu tematică de iarnă – Siberian Storm, Snow Business, Winterberries sau Seasons.
 • Păcănele romantice – O categorie interesantă, pe gustul celor pasionați de idile, ex. Flamenco Roses demo.
 • Păcănele cu locații și explorare – Includem aici tipuri păcănele ca la aparate precum Spina Colada, Pinata Fiesta sau Queen of Rio.

Concluzii

Orice tipuri de păcănele preferi, cu siguranță se vor găsi exemple care să îți satisfacă dorințele. Evident că nu tuturor le vor plăcea aceleași imagini și stiluri de joc. Deci dezvoltarea graduală a tematicilor jocurilor este de bun augur pentru clienți. Iar partea cea mai bună este că găsești aproape orice joc în format demo pe Joc Păcănele. Aici poți exersa fără griji, până când te simți destul de sigur pe tine încât să joci titluri din top păcănele cu zaruri pe bani reali.