...

Return of Kong Megaways

Autor: Gabriel

Actualizat: 11 decembrie 2023

ecran Return of Kong Megaways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Return of Kong Megaways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (7 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

4/5 – (7 votes)

Return of Kong Megaways demo este un joc plin de aventură, cu funcții care mai de care mai interesante. Suntem siguri că te vei distra jucându-l, mai ales când vezi gorila zâmbitoare din dreapta. Pe Joc Păcănele poți juca Return of Kong Megaways free, fără să plătești vreun ban. De asemenea, poți citi textul nostru pentru a afla mai multe despre slotul cu pricina. Încearcă și Buffalo King Megaways gratis, un joc cu la fel de multe linii de plată, dar tematică diferită!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,03%Megaways117.649Wild, Scatter, MisterRotiri Gratuite, Bonus Buy

Return of Kong Megaways demo – cum joci?

Deși structura jocului este inedită, modul de joc al Return of Kong Megaways demo este simplu. Dar, întâi să vorbim puțin despre această structură. După cum vezi, jocul are 6 role verticale și încă una orizontală. Cele verticale au un număr variat de simboluri, de la 2 la 7. Rola orizontală, numită și tracker, are un număr fix de simboluri, anume 4. Acestea vin deasupra rolelor 2, 3, 4 și 5, contribuind la acestea cu câte un simbol.

Pentru a juca la Return of Kong Megaways demo, trebuie să faci următoarele:

 1. Setezi miza de joc. Ai la dispoziție mai multe valori, de la 0,10 la 10 credite.
 2. Pornește runda apăsând butonul de „spin”. Poți juca și automat. Trebuie să stabilești numărul de runde și câteva limite de pierdere și de câștig.
 3. Vizitezi secțiunea de informații din meniu, dacă ai vreo neclaritate sau vrei să afli mai multe despre joc.

Butoanele la Return of Kong Megaways gratis se pot găsi foarte ușor, deci nu este nevoie să insistăm. În schimb, poți învăța mai multe despre plățile la aceste jocuri din articolul nostru cu payline păcănele.

Despre Return of Kong Megaways free

Return of Kong Megaways demo este genul de joc fascinant, de care nu te poți sătura. Are o grafică superbă, acompaniată de multe animații și muzică ce se potrivește cu tematica. Regele Kong supraveghează desfășurarea rundelor, iar, câteodată, mai și intervine în ajutorul tău. Vom vorbi mai multe despre aceste intervenții în secțiunea următoare. 

Deocamdată, să ne concentrăm pe plăți. Slotul Return of Kong Megaways gratis are o rată de plată foarte bună, de 96,03%. Fiind un joc de tipul Megaways, are multe căi de câștig. Maximul direcțiilor este de 117.649. Numărul variază pentru că numărul de simboluri de pe role se schimbă la fiecare rotire. Simbolurile care formează câștiguri dispar, putând lăsa loc altor combinații câștigătoare. Plățile simbolurilor sunt următoarele:

 • Kong: până la 500 de credite;
 • Rinocerul: până la 50;
 • Tigrul: până la 25;
 • Papagalul: până la 20;
 • A, K și Q: până la 15;
 • J, 10 și 9: până la 10.

Return of Kong Megaways Blueprint – detalii despre producător

Return of Kong Megaways demo vine de la providerul Blueprint Gaming. Acesta este un furnizor mai puțin cunoscut la noi. Dar, acest lucru nu trebuie să te îndepărteze, întrucât găsești multe jocuri inedite. Dezvoltatorul se concentrează pe funcții speciale mai complexe, care oferă o bună experiență de joc. Găsești multe jocuri la fel de distractive ca cel de care vorbim în articolul acesta. Spre exemplu, poți arunca un ochi și pe Diamond Mine Megaways. Găsești însă și jocuri precum Ted, care are linii de plată normale.

Joacă Return of Kong Megaways demo și vezi specialele!

Am ajuns la cea mai importantă parte a jocului de păcănele cu maimuțe Return of Kong Megaways demo: specialele. Vezi mai jos ce trebuie să știi despre ele:

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, mai puțin Scatter și Mister.
 • Simbolul Scatter: literele K, O, N, și G. Declanșează 12 rotiri gratuite.
 • Simbolul Mister: se declanșează aleatoriu. Kong aruncă butoaie pe role, care devin un simbol ce poate completa o combinație.
 • Runde gratuite: se adaugă un multiplicator după fiecare câștig. Nu există o limită a multiplicatorului. În timpul rundelor gratuite, poți colecta maimuțe. Dacă aduni 3 maimuțe, câștigi două runde gratuite suplimentare în care se crește numărul minim de direcții de câștig.
 • Bonus Buy: pentru o sumă, poți cumpăra runde gratuite.

Unde joci Return of Kong Megaways slot cu bani reali?

Return of Kong Megaways demo merită încercat și pe bani reali. Înregistrează-te la NetBet pentru a te bucura de acest joc și de multe alte beneficii. Cazinoul conține o colecție foarte diversă de jocuri, inclusiv o sumedenie de păcănele, jocurile noastre preferate. 

Dar avantajele nu se termină aici. Te poți bucura și de foarte multe promoții, astfel că întotdeauna ai un cadou din partea NetBet. De aceea, nu trebuie să ratezi șansa de a juca pe pe o asemenea platformă de top. 

Concluzii

Return of Kong Megaways demo este un joc cu câștiguri foarte frumoase și multe speciale captivante. De asemenea, jocul este ideal și pentru mobil. Ecranul de joc se încadrează perfect și pe smartphone, fără să sufere probleme de funcționalitate. Pe Joc Păcănele poți continua aventura ta în natura exotică a junglei. Îți recomandăm Jungle Gorilla demo, un alt joc inedit!

Alte păcănele recomandate

Barcrest
Rainbow Riches
3.9/5 – (8 votes)
Skywind
The Last Kingdom
5/5 – (3 votes)
Novomatic
Asgard’s Thunder
4/5 – (1 vote)
Relax Gaming
Marching Legions
4.6/5 – (10 votes)
Autor