Wish Upon a Jackpot

ecran Wish Upon a Jackpot gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Wish Upon a Jackpot gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
10 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.4/5 – (7 votes)
Categorie
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până La 200 Rotiri Gratis Fără Depunere

4.4/5 – (7 votes)

La păcănele Wish Upon a Jackpot free te poți delecta cu o experiență de basm. Pe Joc Păcănele poți juca gratis și mai poți citi despre joc, cum ar fi funcțiile speciale extrem de interesante. De asemenea, Wish Upon a Jackpot slot poate fi jucat și pe bani reali, dar despre asta vom vorbi mai încolo. Dacă tot ești aici, îți recomandăm să încerci și ceva clasic, precum Hot 777 Deluxe Wazdan!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,26% 5×3 20 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Fairy Tale Bonus

Păcănele Wish Upon a Jackpot free – cum joci?

Modul de joc la păcănele Wish Upon a Jackpot free este simplu și, în același timp, distractiv. Vei vedea că e mai mult decât apăsarea unui singur buton încontinuu. Numai grafica și animațiile vor face ca experiența să fie unică. Dar, până să vorbim despre alte elemente ale jocului Wish Upon a Jackpot demo, hai să vedem care sunt pașii pentru intra în acțiune!

 1. Stabilește pariul dorit. Ai la dispoziție valorile 0,20 – 500 credite.
 2. Apasă butonul de „spin” pentru redarea rundei. Poți juca și automat. Ai opțiunea stabilești numărul de runde și la alegere, câteva limite de câștig și/sau pierdere.
 3. Jocul Wish Upon a Jackpot slot are și o secțiune dezvoltată de informații. Poți afla tot ce ține de mod de joc, plăți și reguli.

Așa cum vei descoperi când te vei juca, există mai multe moduri de câștig, pe lângă plățile pe role. Printre acestea, se pot număra și runde bonus care aduc premii mari la păcănele Wish Upon a Jackpot gratis. Poți afla mai multe despre jackpot păcănele din articolul nostru.

Slotul Wish Upon a Jackpot – simboluri și plăți

Jocul de păcănele Wish Upon a Jackpot free este un slot care aduce plăți bune pe cele 20 de linii de plată ale sale. Coeficientul RTP variază de la 92,46% la 95,26%. Pe structura sa clasică cu 5 role a câte 3 simboluri fiecare, combinațiile câștigătoare de simboluri sunt următoarele:

 • Castelul: maxim 300 de credite;
 • Harpa și Pantoful: maxim 250;
 • A și K: maxim 200;
 • Q, J și 10: maxim 100.

Acestea sunt plățile pentru combinații de 5 simboluri la pariul de 1 fisă/linie la Wish Upon a Jackpot slot. Este nevoie de minim 3 simboluri pe o linie pentru generarea plății.

Despre Wish Upon a Jackpot gratis

Păcănele Wish Upon a Jackpot free au tematică magică, inspirată din basmele copilăriei. Grafica este încă un motiv să te delectezi cu acest joc, datorită animațiilor sale superbe. Elementele vizuale te vor transpune într-o lume feerică, unde zâna măseluță și cenușăreasa sunt cât se poate de reale. Aici, cele mai frumoase basme ale copilăriei se învârt într-un spectacol miraculos pe cele 5 role.

Dezvoltatorul Wish Upon a Jackpot demo este BluePrint Gaming. Acesta este cunoscut pentru jocurile sale cu tematici speciale și cu grafică excelentă. De asemenea, la aproape orice joc al lor, trebuie să te aștepți la funcții speciale mai complexe. Acestea conțin de obicei multe tipuri de runde bonus care sunt în strânsă legătură cu tematica jocului. 

Joacă păcănele Wish Upon a Jackpot free și vezi specialele!

Așa cum deja am menționat mai sus, funcțiile speciale la păcănele Wish Upon a Jackpot free sunt extrem de interesante. Mai jos, poți vedea câte ceva despre ele:

 • Simbolul Wild: înlocuiește simbolurile cu plată pe linie.
 • Simbolul Scatter: 3 simboluri acordă Bonusul Fairy Tale.
 • Bonusul Fairy Tale: poți câștiga unul dintre cele 4 tipuri de bonusuri, în funcție de basmul care este ales. Poți câștiga runde gratuite cu Cei Trei Purceluși (multe simboluri Wild) și Rapunzel (multiplicatori progresivi). De asemenea, poți beneficia de bonusul cu premii surpriză „Jack și vrejul de fasole”. Poți alege să semnezi contractul în „Fata morarului” pentru a primi un premiu.
 • Fairy Godmother Spin: se declanșează aleatoriu. Trebuie să selectezi o sferă magică pentru unul dintre cele 5 premii. Poți primi simboluri Wild suplimentare unul dintre bonusuri Fairy Tale sau o învârtire cu câștig mare.

Wish Upon a Jackpot BluePrint – unde joci pe bani reali?

Jocul pe bani reali al jocului de păcănele Wish Upon a Jackpot free este la NetBet. Este imposibil să nu fi auzit de această platformă până acum. Este una dintre cele mai vechi și mai populare din România. Are o sumedenie de jocuri de la toți furnizorii care contează. Cu o colecție de jocuri noi actualizată periodic, putem spune clar că aici nu ai cum să te plictisești. 

Ofertele sunt alt argument pentru înregistrarea la NetBet. Este foarte simplu să-ți deschizi un cont și imediat, vei profita de un bonus de bun venit avantajos. Mai mult decât atât, și jucătorii vechi se vor bucura de numeroase promoții.

Concluzii

Păcănele Wish Upon a Jackpot free este un joc captivant în care redescoperi poveștile copilăriei. Așadar, joacă Wish Upon a Jackpot pentru o experiență de top a păcănelelor video! Îl poți juca și de pe telefonul tău mobil. Ecranul de joc se poate adapta dimensiunilor mai mici, astfel că funcționalitățile nu vor lipsi. Pe Joc Păcănele poți continua și cu Fruits n Fire gratis, un alt slot foarte atractiv!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Temujin Treasures
4.2/5 – (13 votes)
Wazdan
Magic Fruits Deluxe
5/5 – (1 vote)
Skywind
Joker’s Luck Deluxe
4.2/5 – (6 votes)
EGT
100 Cats
3.7/5 – (184 votes)