Blueprint producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Napoleon Rise of An Empire gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Napoleon Rise of An Empire

Producator

Blueprint

Rating

4.1/5 - 8 voturi

Jocul Napoleon Rise of An Empire gratis te duce înapoi în timp, la începutul secolului al XIX-lea. Aici poți urma una dintre cele mai interesante perioade ale istoriei. În fața ta se vor desfășura mărețele cuceriri ale lui Napoleon, dar, de data asta, câmpul de bătălie este înlocuit de rolele jocului de păcănele. Dacă tot ești pasionat de istorie, îți recomandăm să încerci și Vikings gratis. La fel ca Napoleon Rise of An Empire slot free, acesta este 100% gratuit și îl poți juca chiar acum!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,96% 5×3 20 Wild, Scatter Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Napoleon Rise of An Empire gratis – cum joci?

Este foarte ușor și simplu să joci Napoleon Rise of An Empire gratis. Chiar dacă e prima dată la păcănele pentru tine, te vei obișnui în doar câteva minute. Dar, ca să fim siguri că începi cu dreptul, ne-am gândit să îți prezentăm pașii de joc mai jos.

 1. Stabilește valoarea pariului. Ai la dispoziție numeroase valori, începând cu 0,20 și terminând cu 40 de credite.
 2. Runda se poate porni în mod manual cu ajutorul butonului de „spin” din dreapta.
 3. Napoleon Rise of An Empire gratis se poate juca și automat. Trebuie să stabilești numărul de runde (maxim 100) și, dacă dorești, câteva condiții suplimentare de oprire.
 4. Este recomandabil să consulți și secțiunea de informații pentru a afla mai multe despre joc.

Jocul Napoleon Rise of An Empire slot este ideal pentru cei experimentați, dar și pentru începători, datorită simplității sale. Totuși, oricâte runde la sloturi ai avea în spate, rămâne important jocul responsabil. Noi promovăm mereu aceste tehnici și îți recomandăm să-ți stabilești mereu un buget păcănele înainte de a începe să joci.

Despre Napoleon Rise of An Empire slot

Napoleon Rise of An Empire gratis are o grafică ce duce mai mult cu gândul la un joc video. Această caracteristică este specială jocurilor semnate de BluePrint Gaming. Furnizorul este mai puțin cunoscut în România. În alte părți este îndrăgit tocmai datorită jocurilor sale captivante, cu tematici ieșite din comun. Acesta este cazul și cu slotul Napoleon Rise of An Empire free.

Tema jocului de păcănele Napoleon Rise of an Empire demo este istoria unuia dintre cei mai mari conducători. Vei găsi funcții și simboluri care sunt în concordanță cu această temă, așa cum te-a obișnuit BluePrint. Plățile sunt excelente, jocul având un coeficient RTP de 95,96%.

 • Soldatul: până la 4.000 de credite;
 • Corabia: până la 1.600;
 • Calul: până la 640;
 • Tunul: până la 480;
 • A și K: până la 320;
 • Q și J: până la 160;
 • 10 și 9: până la 80.

Pentru generarea unei plăți, este nevoie de combinații de minim 3 simboluri pe linii de câștig. Napoleon Rise of An Empire BluePrint are 20 de linii de plată și structura clasică de 5X3.

Joacă Napoleon Rise of An Empire gratis și cucerește speciale!

La Napoleon Rise of An Empire gratis poți testa și specialele. Nu sunt chiar foarte multe, având în vedere tipurile de jocuri pe care le preferă BluePrint. Chiar și așa, cele care sunt, oferă multe șanse de câștig:

 • Simbol Wild: substituie toate simbolurile, mai puțin Bonus. Aduce plăți de până la 100.000 de credite.
 • Simbol Scatter: 3 simboluri Scatter dau 10 runde bonus la Napoleon Rise of An Empire free.
 • Jocuri gratuite: funcția de jocuri gratuite poate fi redeclanșată. În timpul acestor acestor runde, apar multiplicatori Wild. Simbolul Wild multiplică plata pe linii de la 1x până la 16x.
 • Modificator „Strigăt de luptă”: se declanșează aleatoriu, în timpul învârtirilor din jocul de bază. Se adaugă pe role simboluri Wild și simboluri Bonus suplimentare.

Unde joci Napoleon Rise of An Empire slot pe bani reali?

Să joci Napoleon Rise of An Empire gratis este o experiență aparte, dar să joci cu bani reali aduce și un element de adrenalină în mix. Știm că nimic nu se compară cu jocul pe pariuri reale. Slotul poate fi găsit la NetBet, un casino online de renume în țara noastră. Aici vei da peste numeroase jocuri de păcănele captivante marca BluePrint. Poți încerca Once Upon a Jackpot, Return of Kong Megaways și multe altele. Mai sunt prezenți și alți furnizori de top, precum Pragmatic Play, NetEnt și EGT.

Promoțiile nu lipsesc nici ele și chiar de la activarea contului poți beneficia de un bonus la înregistrare consistent. Desigur, ofertele nu se vor termina cu acesta, deci vei avea multe surprize pregătite pentru tine. Un alt argument pentru NetBet îl reprezintă interfața intuitivă și funcțiile sale care îți ușurează viața. Depozitele se efectuează simplu, iar retragerile sunt floare la ureche.

Concluzii

Napoleon Rise of An Empire gratis este genul de joc care te atrage în aventura marelui conducător. Poți cuceri cele mai mari câștiguri într-un joc care se adaptează oricărui dispozitiv. Așadar, jocul oferă aceeași experiență de 5 stele atât pe desktop/laptop, cât și pe mobil. Îl vei avea cu tine oriunde și oricând, pe smartphone, din câteva apăsări pe ecran.

Dacă jocurile cu tematică istorică sunt preferatele tale, mai avem o surpriză pentru tine. Pe lângă Napoleon Rise of An Empire gratis, poți juca Versailles Gold slot demo pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Bar Bar Black Sheep
4/5 - 7 voturi
Captain Venture: Treasures of the Sea
3.7/5 - 3 voturi
20 Burning Hot
4.3/5 - 451 voturi
Candyways Bonanza Megaways
4.5/5 - 4 voturi
Congo Cash
4/5 - 9 voturi
Incinerator
4.2/5 - 4 voturi