NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran Vikings slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Vikings

Producator

NetEnt

Rating

Dacă ești un fan înfocat al serialului Vikings, atunci trebuie să încerci Vikings slot gratis! Acest joc de păcănele te duce în lumea personajelor tale preferate. În textul de față, vom discuta mai multe despre acest joc spectaculos pentru a-ți face o idee despre simbolurile, plățile, funcțiile speciale și distracția care te așteaptă. De asemenea, pe Joc Păcănele mai avem și alte sloturi NetEnt gratis pe care cu siguranță le vei îndrăgi de la primele runde!

Vikings slot gratis, jocul care dezlănțuie războinicul din tine

După cum poți vedea și în Vikings slot gratis, NetEnt a reușit să se autodepășească. Grafica jocului de păcănele este superbă, cu o atenție deosebită pentru detalii, inserând în tema scandinavă absolut orice aspect al slotului, de la simboluri, fundal, chiar și butoanele și funcțiile speciale.

Aici te vei întâlni cu personajele principale ale serialului, Ragnar, Lagertha, Bjorn și Floki care te vor ajuta în expedițiile tale; expediții care vor fi profitabile, având în vedere că rata de plată (coeficientul RTP) este mare, de 96,05%.Structura rămâne însă una clasică, cu 3 rânduri și 5 role, aceasta modificându-se la Raid Spins în 7 role și 5 rânduri.

În afară de cele 4 personaje principale deja menționate, alte simboluri pe care le poți întâlni sunt cele clasice (10, J, Q, K, A), dar cu font specific tematicii, logo-ul serialului și scutul.

Păcănele Vikings: simboluri și plăți

La Vikings slot gratis, liniile se plătesc de la stânga la dreapta atunci când cel puțin 3 simboluri similare sunt pe aceeași linie. Jocul plătește ceva mai rar decât altele, dar atunci când o face, plățile sunt mari. De asemenea, Vikings NetEnt slot are 243 de linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Vikingii: Ragnar, Lagertha, Bjorn și Floki: până la 280 de fise;
  • 10, J, Q, K și A: până la 200.

Simbolurile cu personaje sunt de două feluri: simple sau complete – cele care ocupă întreaga rolă. Pentru acestea din urmă există și un alt mod prin care personajele aduc plată chiar și mai mare, dar despre această funcție specială vom discuta în cele ce urmează.

Vikings gratis: funcții speciale

După cum poți vedea și la Vikings slot gratis, sunt anumite funcții care aduc plată și mai mare.

  • Hotspot: la jocul principal, rola 3 este acoperită de hotspot. Atunci când un simbol complet stivuit aterizează pe această rolă, toate celelalte simboluri Viking se transformă în personajul care a apărut în rola 3.
  • Scatter Pays: este continuarea funcției precedente. După ce toate personajele au fost transformate, acestea pot plăti până la 2.000.000 de fise!
  • Shield Wall: reprezentat, desigur, prin scuturi, acestea apar aleatoriu ca un grup de simboluri mister peste o parte sau chiar peste toată structura.
  • Raid Spins: este declanșat de simbolul Raid Spins, reprezentat de un scut care poate apărea pe rolele 3,4 și 5. Trebuie să apară 3 simboluri pentru a se activa 7 Raid Spins. În cadrul acestora, jocul are structura de 7×5 și 4 Hotspot-uri pe rolele 3,4 și 5.

Vikings slot gratis: cum joci?

Deși poate părea destul de complicat, Vikings slot gratis este destul de simplu după ce te familiarizezi cu funcțiile speciale. Modul de joc nu diferă însă față de alte jocuri NetEnt. Butoanele de care ai nevoie se găsesc jos. Butonul de spin, reprezentat printr-un șarpe înconjurat de rune. În stânga lui se găsește butonul de joc automat. Miza se poate seta prin stabilirea valorii fisei, nivelul și/sau prin butonul de miză maximă.

În stânga vei găsi și butonul de informații generale despre simboluri, plăți și funcții, iar sub el, reprezentat prin „?”, este butonul cu care poți afla mai multe detalii despre joc. Îți recomandăm să consulți aceste secțiuni pentru a cunoaște mai bine jocul Vikings online gratis.

Concluzii

După doar câteva runde cu Vikings slot gratis, vei realiza că slotul are foarte multe de oferit, atât în ceea ce privește experiența de joc, cu grafica superbă și cu animațiile spectaculoase, cât și în ceea ce privește câștigurile oferite. De aceea, nu ezita să îl încerci pe bani reali la un casino online de top pentru a te bucura din plin de expedițiile pline de adrenalină din era vikingă!

Alte sloturi


3 Genie Wishes
Supra Hot
Davinci Diamonds Dualplay
Witchcraft Academy
Jungle Spirit
Queen of Hearts Deluxe