NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Vikings slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Vikings

Producator

NetEnt

Rating

Serialul Vikings a generat o adevărată frenezie, fiind unul dintre cele mai apreciate din ultimii ani. Cei de la NetEnt au lansat un joc de păcănele inspirat din serial, așa că acum poți intra în lumea lui Ragnar Lothbrok și lua parte la acțiune, fiind răsplătit cu premii atractive. Încearcă și tu jocul gratis pe JocPacanele!

Joc Vikings gratis – reguli și descriere

Încă de la deschidere, jocul te va captiva complet. Jocul începe cu un filmuleț de prezentare, în care vei întâlni personajele principale și cadre din serial. Ulterior, pe măsură ce joci vei auzi vocile personajelor și îndemne de luptă. Atmosfera este foarte realistă.

Acest joc de la NetEnt slots are o rată de plată de 96.05% și o variație medie spre mare. Asta înseamnă că plătește mai puțin frecvent, dar compensează prin valoarea câștigurilor. Jocul are 243 de linii de plată.

Simbolurile se împart în două categorii:

  • Vikingi: Ragnar, Bjorn, Floki, Lagertha, logo-ul serialului (un V)
  • Simboluri de cărți de joc: 10, J, Q, K, A
  • Simboluri speciale: Raid Spins

Cel mai valoros simbol este logo-ul jocului, acesta plătind cu 50 de monede pentru un set de 5. Următoarele ca valoare sunt simbolurile cu vikingi. Acestea plătesc cu 20 monede pentru un set de 5.

Simbolul Raid Spins aduce 7 rotiri gratuite speciale. Pentru a le activa e nevoie să prinzi simbolul pe rolele 3, 4 și 5 în cadrul unei runde. Atunci când se întâmplă asta, ecranul se transformă în 7 x 5 și încep rotirile. În cadrul rundei Raid Spins, se activează plăți speciale, mai mari.

Pe lângă rotirile gratuite, jocul mai are două funcții aparte. Prima dintre ele se numește Hotspot. În cadrul Hotspot, atunci când reușești să acoperi rola cu numărul 3 cu același simbol de viking, toate celelalte simboluri de vikingi de pe ecran vor fi înlocuite cu acesta și vei putea strânge câștiguri foarte bune.

A doua funcție se numeșe Shield Wall. Această funcție face să apară pe ecran mai multe simboluri care să te ajute să prinzi câștiguri. Funcția se poate activa atât în jocul de bază, cât și în timpul rotirilor gratuite.

Vei vedea că jocul este foarte interactiv și ai parte de acțiune la fiecare rundă.

Încearcă și tu acest joc Vikings gratis și alătură-te lui Ragnar în lupta pentru tron!

Alte sloturi


Mega Joker
Pillars of Asgard
Imperial Fruits
Hot Shots
Sails of Gold
Redroo