...

Crypt of The Dead 

Autor: Gabriel

Actualizat: 11 decembrie 2023

Crypt of the Dead gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Crypt of the Dead gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (8 votes)
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

3.4/5 – (8 votes)

Știi toate jocurile acelea cu Book of…, cum este Book of Ra sau Book of Dead online? Blueprint Gaming a încercat să schimbe puțin tiparul acesta și a creat Crypt of The Dead gratis. Este tot un slot cu Egipt, doar că puțin reinventat. Și despre el vom discuta pe îndelete în cele ce urmează!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,49% 6×4 4096 Wild & Scatter Runde Gratuite, Sticky Wild, Cumpără Speciala

Păcănele Crypt of The Dead gratis: producător

Cum am zis și mai sus, jocul de păcănele Book of The Dead gratis este creat de Blueprint, un provider cunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor și serviciilor sale. Totuși, în România încă nu-i la fel de popular ca EGT sau Novomatic. Sperăm că lucrurile se vor schimba, pentru că producătorul chiar merită atenția jucătorilor de slot machine. Tot de la Blueprint, pe lângă Book of The Dead slot, poți juca în cazinouri, ba chiar și gratis la noi, păcănele ca: 

 • The Goonies, 
 • Wish Upon a Jackpot, 
 • Ted, 
 • Return of Kong Megaways, 
 • Napoleon Rise of an Empire etc. 

Despre Crypt of The Dead free slot

Acum că știi cine a produs Crypt of The Dead gratis, hai să vedem câteva detalii despre păcănea. 

 • Jocul are o structură destul de simplă, de 6 role și 4 rânduri.
 • În Crypt of The Dead demo ai un număr mare de linii de plată, de 4096.
 • Volatilitatea slotului este ridicată, deci poate da bătăi de cap începătorilor.
 • În joc ai un Top Win de 50.000 monede.
 • Jocul are un RTP bunicel, de 95,49%. Deci plătește bine și destul de des. 

În general, cam asta trebuie să știi despre Crypt of The Dead gratis. Ce ar mai fi de menționat? Păi, urmează să vorbim despre cum joci, cum plătește și ce speciale are. 

Crypt of The Dead gratis – cum te joci?

Este recomandat să joci Crypt of The Dead gratis înainte de a juca pe bani tocmai pentru a te învăța cu meniul. Tot jucând demo, vei ști cum să pui pariuri și vei avea astfel mai multe șanse de câștig. Iată ce trebuie să știi despre slot!

 • Setezi miza din stânga ecranului, de unde vezi cercul cu număr și două săgeți. Numărul este suma pariată de tine, iar de pe săgeți crești/descrești miza. Poți pune pariuri de la 0.10 la 5.00 monede. 
 • După ce ai setat miza dorită, dă Spin și lasă rolele să se învârtă. Butonul de Spin este așezat în partea dreaptă mijloc – e cel albastru. Sub el se găsește butonul de AutoPlay, de unde poți seta un anumit număr de învârtiri automate.
 • Consultă și tabelul de informații despre jos. Îl găsești în stânga jos – vei afla detalii despre simboluri, plăți și funcții. 

După cum poți observa, la Crypt of The Dead free ai o un mod de joc foarte ușor de înțeles. Acest lucru sigur îți va face experiența mai plăcută. 

Simboluri și plăți în Crypt of The Dead demo

Crypt of The Dead gratis este un joc de păcănele cu Egypt, deci vei găsi pe role simboluri specifice acestei civilizații. Vei da de Tutankhamun, Anubis și Horus, dar și de un curajos arheolog în căutare de comori. Ai în joc și simboluri clasice de cărți de joc, însă stilizate astfel încât să se potrivească perfect tematicii (apar ca hieroglife pe pereții criptei). În jocul Crypt of The Dead free ai și câteva speciale. Mai exact:

 • Simbolul criptă este și Wild, dar și Scatter în Crypt of The Dead gratis. Mai exact, poate înlocui alte simboluri și crea câștiguri, dar poate declanșa și runde gratuite.
 • În cazul în care nimerești 3 cripte pe role se acordă runde gratuite. Pe lângă asta, la început se alege aleatoriu un simbol care să rămână cu tine pe tot parcursul rotirilor. Acestea este expanding și te ajută să faci câștiguri din ce în ce mai mari.

Siguri ai observat că Crypt of The Dead slot îți oferă modalități ușoare să faci un profit mare. Rămâi cu noi pentru a afla cum să folosești  aceste informații pentru a câștiga pe bune! 

Unde te joci Crypt of The Dead online pe bani reali?

Dacă ai încercat Crypt of The Dead gratis și vrei să treci la jocul pe bani reali atunci va trebui să te înregistrezi la un cazino. Pe Joc Păcănele găsești multe oferte de bun venit de care poți profita pentru a avea parte de cele mai bune începuturi. Totuși, nu toți operatorii au în portofolii păcănele Blueprint

Unul dintre ei, la care am mai jucat, știm sigur că îți poate oferi jocuri de la producătorul lui Crypt of The Dead online – NetBet. La Netbet ai parte de jocuri de la mulți furnizori de top. Deci, dacă alegi să-ți faci cont, cu siguranță nu te vei plictisi. Plus că, la înregistrare, oferă un bonus foarte avantajos.

Sigur, gama de păcănele generoasă și bonusul de bun venit nu sunt singurele atuuri ale cazinoului NetBet. La acesta găsești multe alte jocuri de noroc de calitate, promoții periodice cu premii mari și servicii de suport impecabile. Ba chiar ai și o aplicație care te ajută să găsești mai repede distracția și care te ține la curent cu tot ce e nou în cazinou!

Concluzii

De final, dacă ești un fan al jocurilor de păcănele cu Egipt, Crypt of The Dead gratis este numai bun pentru tine. Are o grafică frumoasă, un RTP generos, plăți și speciale care te vor ține mereu în priză. Nu te vei plictisi o secundă! Deci joacă cu încredere pe Joc Păcănele, fără cont, fără download, 100% free, direct din browser!

Alte păcănele recomandate

IGT
Davinci Diamonds
3.8/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Gates of Valhalla
3.7/5 – (9 votes)
Novomatic
Amazing Stars
3.5/5 – (163 votes)
EGT
Versailles Gold
4.1/5 – (96 votes)
Autor