...

Sausage Party

Autor: Andra

Actualizat: 11 decembrie 2023

Sausage Party gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Sausage Party gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (10 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.2/5 – (10 votes)

Încearcă gustul delicios de păcănele Sausage Party gratis! Jocul acesta te va distra pe cinste, fiind inspirat din filmul animat cu același nume. Dacă nu l-ai văzut încă, îți recomandăm să-l urmărești. Slotul de azi te așteaptă cu simboluri amuzante, speciale bune și multe funcții pe care ți le prezentăm imediat.

Dacă îți plac rundele bonus, dar n-ai răbdare să-ți cadă, joacă mai multe păcănele cumpără speciala! Adică jocuri așa cum este și Sausage Party demo. Cumpără speciala o funcție pe care nu multe jocuri ca la aparate online o au și este într-adevăr avantajoasă.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,95%3×510BonusStacked Wilds, Colosal Reels

Cum joci păcănele Sausage Party gratis?

Jocul de păcănele Sausage Party gratis este produs de Blueprint și folosește tematica filmului cu același nume, lansat în 2016. A fost primul film animat exclusiv pentru adulți care a primit critici pozitive din partea celor care l-au văzut.

Slotul urmează aceeași rețetă de umor, cu grafică amuzantă și speciale pe măsură. Vei vedea că păcăneaua folosește structura clasică formată din 3 rânduri și 5 role, la pachet cu 10 linii de plată fixe. Cam așa arată majoritatea jocurilor de păcănele Blueprint. Iată ce trebuie să faci pentru a da un prim spin la Sausage Party demo!

 • Apasă pe butonul JOACĂ GRATIS și așteaptă până ce jocul se încarcă. Acesta ar trebui să fie gata de acțiune în câteva secunde.
 • Stabilește valoarea rotirilor de la 0,1 până la 200 de credite apăsând butoanele + și -, care sunt așezate în partea stângă a ecranului Sausage Party free.
 • Pornește primul spin la păcănele Sausage Party gratis apăsând butonul verde din dreapta ecranului de joc.

Dacă preferi să joci cu runde automate, ai în dreapta, jos, un buton desemnat acestei funcții. De acolo selectezi câte runde vrei și care vor fi limitele de oprire pentru câștiguri sau pierderi.

Despre păcănele Sausage Party demo

Jocul de păcănele Sausage Party gratis are un design modern, curat, cu simboluri animate. Te vei întâlni cu personajele filmului animat, ele oferindu-ți câștiguri dacă ai noroc de combo-uri câștigătoare. RTP-ul jocului este de 95,95%. Păcăneaua are o volatilitate ridicată, iar asta înseamnă că plătește mai rar, dar mai mult.

În ceea ce privește simbolurile, există varietate. Iată cum te plătesc dacă obții 5 simboluri identice într-o singură rundă de păcănele Sausage Party gratis!

 • Q, J – 4 – 50 credite
 • A, K – 8 – 100 credite
 • Lavash – 10 – 200 credite
 • Sammy Bagel Jr – 10 – 200 credite
 • Brenda – 20 – 300 credite
 • Frank – 20 – 300 credite

Simbolurile Logo și Wild din Sausage Party gratis plătesc și ele, chiar de la două imagini identice pe linii de plată. Valoarea lor pornește de la 2x mixa și ajunge până la 500x.

Joacă păcănele Sausage Party gratis pentru speciale!

Știi deja care sunt simbolurile de bază, dar hai să vedem și ce speciale te așteaptă la păcănele Sausage Party gratis! Sunt destule cât să-ți capteze atenția și să facă modul de joc mai interactiv.

 • Bonus – poate apărea pe mai multe poziții pe rolele din Sausage Party gratis și îți oferă runde gratuite;
 • Stacked Wilds – Wild-urile lui Frank pot apărea pe orice rolă pentru a forma mai repede linii de plată, înlocuind astfel alte simboluri acolo unde este posibil;
 • Colosal Reels – trei role din Sausage Party slot se transformă într-o rolă gigantică, oferind așa mai multe șanse pentru combinații câștigătoare;
 • Skin-on Wilds – rolele sunt acoperite și se transformă în simboluri Wild așezate la întâmplare.

Unde joci păcănele Sausage Party online pe bani reali?

Te bucuri de păcănele Sausage Party gratis oricând ai chef și timp liber pe Joc Păcănele. Ai tot timpul din lume să înțelegi cum se desfășoară jocul și să-ți creezi o strategie a ta.

Dacă ai trecut deja de acest pas, atunci caută jocul la ContiCazino și încearcă-l pe bani reali! Acest operator are un portofoliu cu sute de păcănele, iar distracția ta este în siguranță, pentru că vorbim despre un cazino licențiat ONJN. În plus, dacă nu ai încă un cont, e vremea să te înregistrezi și să te bucuri de ContiCazino bonus de bun venit. Succes!

Concluzie

Râzi și te distrezi cât vrea sufletul tău cu jocul de păcănele Sausage Party gratis pe Joc Păcănele! Slotul le are pe toate, de la simboluri care plătesc foarte bine până la speciale și runde bonus. Așa că încearcă-l și lasă-l să-și pună în valoare RTP-ul de 95,95%!

Alte păcănele recomandate

Yggdrasil
Bicicleta
5/5 – (4 votes)
iSoftBet
Super Fast Hot Hot Respin
3.7/5 – (13 votes)
Gaming Corps
Mining Madness
5/5 – (1 vote)
Novomatic
Star Nova
4/5 – (12 votes)
Autor
Andra

Editor