...

Mighty Kong

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Mighty Kong online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Mighty Kong online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
22 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (3 votes)
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
50
RTP
96,64%
Funcții
Rotiri gratuite, Multiplicatori
eldorado logi
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite

Mighty Kong demo este una dintre cele mai distincte păcănele produse de către cei de la Pragmatic Play, având o sursă de inspirație inedită. După cum ți-ai dat deja seama din nume, păcăneaua este inspirată din filmul King Kong, una dintre cele mai cunoscute producții cinematografice ale secolului 20. Dacă ești pasionat atât de jocurile de noroc, cât și de filme, mai poți juca pe site-ul nostru și slotul Sausage Party gratis.

Deși din punct de vedere tematic Mighty Kong gratis este un joc foarte atractiv, este important de menționat că nu vei avea parte de elemente grafice foarte spectaculoase. Fundalul este unul destul de sobru, fiind reprezentat de către o junglă, iar atunci când vei avea parte de o combinație câștigătoare, animațiile nu vor fi nici ele ieșite din comun. Cu toate acestea, experiența de joc, alături de plățile generoase te vor atrage încă de la primul spin.

Mighty Kong demo – informații generale

Pragmatic Play s-a inspirat din celebrul film King Kong din 1933 pentru slotul Mighty Kong demo. Gorila uriașă a fost recreată în numeroase filme și jocuri în ultimele decenii și este, de asemenea, personajul principal al acestei păcănele. Jocul este distribuit pe 5 role și 4 rânduri, cărora li se adaugă 50 de linii de plată care pot oferi un câștig consistent. Volatilitatea este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că plățile vor fi moderate. De asemenea, Mighty Kong demo este un joc de păcănele cu RTP mare, acesta având valoarea de 96,64%.

Datorită simbolurilor speciale și a unei funcții bonus grozave, există potențialul de a acorda plăți mari. Dacă ești gata să urmărești marile aventuri ale lui King Kong, atunci poți începe prin apăsarea butonului de spin.

Toate pictogramele din joc vor asigura o plată ori de câte ori vor fi afișate de 3 sau mai multe pe o linie de plată. Simbolurile cu plăți mici ale Mighty Kong demo sunt valorile cărților de joc, care sunt folosite în mai multe jocuri. Cele cu plăți mari includ 5 protagoniști diferiți din povestea lui King Kong, pe care mulți o adoră. Totuși, îți vom detalia aceste aspecte ceva mai târziu.

Cum joci Mighty Kong demo?

Mighty Kong demo este o păcănea foarte atractivă și de aceea este foarte important să știi ce trebuie făcut pentru a ajunge să dai spin. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt foarte simpli și intuitivi, iar tu nu vei avea parte de un proces complicat. Hai să vedem ce este de făcut!

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și ai răbdare ca păcăneaua să se încarce.
 2. Alege miza pe care dorești să joci. Aceasta poate avea valori cuprinse între 0,5 și 250 de credite. 
 3. Dă click pe butonul de spin și distrează-te cu toate funcțiile minunate ale jocului.

Mighty Kong gratis – simboluri și plăți

După cum ai observat mai sus, am enumerat care sunt simbolurile păcănelei Mighty Kong gratis. În această secțiune îți vom prezenta și cum vor plăti acestea, dacă vei juca pe o miză de 10 credite. Să nu mai pierdem timpul și să trecem la subiect!

 • 10, J, Q – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(15,00); 
 • K, A – 3x(6,00), 4x(12,00), 5x(16,00); 
 • Ricky – 3x(12,00), 4x(16,00), 5x(20,00); 
 • Jack Driscoll – 3x(14,00), 4x(20,00), 5x(30,00); 
 • Căpitanul – 3x(15,00), 4x(25,00), 5x(50,00);
 • Carl Denham – 3x(18,00), 4x(30,00), 5x(100,00);
 • Ann Darrow – 3x(20,00), 4x(60,00), 5x(200,00).

Mighty Kong demo – speciale

Speciala păcănelei Mighty Kong demo nu este deloc una complicată sau care să te pună în dificultate. În continuare, îți vom expune care sunt principalele caracteristici ale acesteia. Simbolul Scatter este reprezentat de către King Kong, iar când 3, 4 sau 5 astfel de simboluri apar oriunde pe role, poți alege una dintre cele patru runde de rotiri gratuite disponibile:

 • 40 de rotiri gratuite cu multiplicator x1;
 • 13 rotiri gratuite cu multiplicator x3; 
 • 8 rotiri gratuite cu multiplicator x5;
 • 5 rotiri gratuite cu multiplicator x8.

Dacă în timpul unei runde de rotiri gratuite trei sau mai multe Scatters ajung pe ecran, runda în curs va fi extinsă. În timpul rotirilor gratuite, toate câștigurile sunt plătite în funcție de pariul care era activ înainte de declanșarea rundei.

Unde poți juca Mighty Kong online pe bani reali?

Dacă ești de părere că ai jucat Mighty Kong gratis suficient, iar păcăneaua nu mai are niciun secret față de tine, poți trece la jocul pe bani reali. Acest lucru poate fi făcut pe Netbet, un cazino online cu o ofertă foarte bogată și atractivă, pentru orice tip de jucător. Nu ezita și bucură-te de toate posibilitățile de pariere, de la pariuri sportive la jocuri virtuale și cazino live. Dacă ai nevoie de ajutor, aici ai un ghid complet pentru înregistrare NetBet.

Concluzii

În final, suntem siguri că Mighty Kong demo va reprezenta un punct de atracție pentru tine și că te vei distra de minune. De asemenea, dacă legendarul King Kong a fost pe placul tău, poți încerca și Monkey Warrior gratis pe site-ul nostru. Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Dragon Kingdom
5/5 – (2 votes)
Novomatic
Lucky Rose
3.1/5 – (8 votes)
Relax Gaming
Dead Riders Trail
4/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Frozen Tropics
3.5/5 – (2 votes)
Autor