Blueprint producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Vikings Unleashed Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Vikings Unleashed Megaways

Producator

Blueprint

Rating

3.4/5 - 11 voturi

La Vikings Unleashed Megaways demo faci cunoștință cu lumea captivantă a războinicilor nordici. Te aventurezi pe acele meleaguri și te lupți cu vikingii pentru câștigurile care ți se cuvin. Așa că, nu mai aștepta și vezi care vor fi rezultatele eforturilor tale! Nu uita că vei fi ajutat și de speciale, deci câștigul e de partea ta.

Vikings Smash gratis are aceeași tematică, explorată într-un mod diferit, pentru a te putea bucura de multiple fațete ale culturii nordice. Fiind un joc de păcănele asemănător, e posibil să-ți placă și acesta. Deci, oferă-i o șansă pentru noi surprize!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,5%Megaways117,649Wild, ScatterFree spins, Gamble

Vikings Unleashed Megaways demo – cum se joacă?

Startul unei rotiri la Vikings Unleashed Megaways demo implică niște pași premergători. Iată care sunt ei!

 1. Prima etapă, după ce ai intrat în joc apăsând pe butonul „Joacă gratis” de mai sus, este să alegi miza pentru rotire. Faci asta din cele două săgeți din stânga. La Vikings Unleashed Megaways gratis pariezi cel puțin 0,20 credite, putând crește miza până la 10 credite.
 2. Amatorii jocurilor automate se vor bucura să afle că au la îndemână autorotiri. Acestea vor fi setate dintr-un buton situat în dreapta, jos, alegând numărul lor plus limita pierderilor și a câștigurilor individuale pe sesiune. Setările sunt cu atât mai importante când joci Vikings Unleashed Megaways slot cu bani reali.
 3. Ultimul pas important este să dai startul rotirilor folosindu-te de butonul verde de „Start” din dreapta sau de tasta „Spațiu”. Rolele se declanșează și simbolurile se rotesc, așezându-se la final pe poziții.

Despre Vikings Unleashed Megaways gratis

Experiența antrenantă din Vikings Unleashed Megaways demo este transpusă și în structura jocului. Acesta are șase role și un număr variabil de rânduri, având în vedere că mărimea simbolurilor diferă de la o rotire la alta. Totodată, aspectul acesta duce la apariția unui număr ridicat de posibilități de câștig, adică 117,649.

Ești fanul jocurilor cu simboluri animate, în stil de desene? atunci Vikings Unleashed Megaways demo va fi pe gustul tău. Slotul cu temă istorică vikingă excelează la capitolul aventură, dându-ți ocazia de a explora mări învolburate.

Pentru ca o rundă să fie declarată câștigătoare trebuie să acumulezi simboluri pe role adiacente, indiferent de mărime. Câștigurile se acordă doar de la stânga spre dreapta. Câștigul maxim la care poți ajunge la o singură rotire este de 250,000, adică de 50,000 de ori pariul maxim.

Vikings Unleashed Megaways demo are un RTP generos, peste medie, de 96,5%. Astfel, multe rotiri vor rezulta, cel puțin teoretic, în câștiguri. Volatilitatea este ridicată, așa că trebuie să ai răbdare pentru a te bucura de câștiguri generoase. Această caracteristică devine din ce în ce mai prevalentă la multe păcănele cazino noi.

Simboluri în Vikings Unleashed Megaways demo

Simbolurile din Vikings Unleashed Megaways demo variază de la cele cu plăți minime, des întâlnite în păcănele, la vikingii de pe vas. Iată ce multiplicatori vor avea!

 • Simbolurile mici (9, 10, J, Q, K, A ): între 0,1x și 1,75x;
 • Magicianul: 0,25 – 2x;
 • Vikinga: 0,25x – 2x;
 • Războinicul roșcat: 1x – 7,5x;
 • Vikingul cu harpon: 2x – 50x.

Menționăm că ultimul simbol de mai sus plătește la două apariții pe rolele Vikings Unleashed Megaways.

Joacă Vikings Unleashed Megaways free pentru speciale!

La Vikings Unleashed Megaways demotrebuie menționate specialele, deoarece acestea te vor surprinde cu opțiunile de câștig pe care ți le oferă. Hai să vedem ce premii vânezi la rotiri!

 • Wild – înlocuiește orice simbol, mai puțin pe cel Scatter. Ajută la formarea liniilor de plată;
 • Scatter – patru simboluri acordă 12 rotiri gratis. Fiecare Scatter extra mai acordă 5 rotiri gratuite;
 • Free Spins – la jocul bonus primești multiplicator de câștiguri nelimitat. Scatterul declanșează și mai multe rotiri gratis;
 • Free Spins Unleashed Bet – cumperi speciala care constă într-un număr de rotiri gratuite și multiplicator. Poți cumpăra între 5 și 12 rotiri gratuite la Vikings Unleashed Megaways demo;
 • Gamble – pariezi pe rotiri sau multiplicator înainte de a activa bonusul.

Păcănele Vikings Unleashed Megaways cu mize reale

Suntem siguri că te-ai îndrăgostit de personajele amuzante și de călătoria lor prin Vikings Unleashed Megaways demo. Pe Joc Păcănele te bucuri la fiecare joc, pentru că aici joci fără cont. Totuși, pentru cei care vor să joace pe bani reali, avem un top cu cazinouri online remarcabile.

Printre exemple se află NetBet, care are în portofoliul său Vikings Unleashed Megaways Blueprint și alte jocuri ca la aparate. Alte jocuri de păcănele îndrăgite sunt Shining Crown, The Dog House Megaways, Sweet Bonanza, 20 Burning Hot și Immortal. Îți faci cont, revendici bonusul de bun venit și te joci după placul inimii la ce păcănele vrei!

Concluzie

Vikings Unleashed Megaways demo te ajută să explorezi apele reci ale mărilor vikingilor și să le descoperi secretele la rotiri. Așteaptă-te la răsturnări de situație și câștiguri generoase. Din sfera sloturilor istorice face parte Napoleon Rise of An Empire Blueprint, cu care te poți distra tot pe cinste. Spor!

Alte sloturi


Wild Jack
3.7/5 - 11 voturi
Nirvana
4.2/5 - 4 voturi
Flappers
4.2/5 - 5 voturi
Super 20
4/5 - 39 voturi
Jumbo Stampede
3.7/5 - 8 voturi
Kashmir Gold
3.3/5 - 9 voturi