Stakelogic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Viking Smash free

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Viking Smash

Producator

Stakelogic

Rating

4.4/5 - 10 voturi

Jocul de păcănele Viking Smash gratis de la Stakelogic reprezintă oportunitatea perfectă de a-ți testa puterile în luptele cu vikingi. Dacă ai chef de puțină aventură și câștiguri pe cinste, tot ce trebuie să faci este să începi să joci acest joc casino gratis. După ce te familiarizezi cu funcțiile păcănelei în formatul demo, poți juca liniștit la rundele cu bani reali, unde câștigi împotriva războinicilor nordici.

Iar dacă ești un așa mare fan al acestei tematici, atunci nu vei vrea să ratezi Vikings Go Wild online. Și aici vei avea parte de distracție, adrenalină și câștiguri alături de vikingi!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,6%5×3243Wild, Walking WildsFree spins, Gamble

Viking Smash gratis – cum se joacă?

E destul de simplu să înțelegi cum se desfășoară Viking Smash gratis după ce citești repede informațiile din meniu. Le accesezi din butonul din stânga, sus. Acolo afli cum te plătesc simbolurile la orice miză și care sunt regulile de joc.

Hai să vedem care sunt și etapele de joc la Viking Smash demo!

 1. Înainte de a da drumul unei runde, vei decide dacă vei porni opțiunea „Super Stake” sau nu. Îți va dubla pariul și vei beneficia de o funcție specială care se declanșează aleatoriu pe rolele necâștigătoare în mod uzual.
 2. Îți decizi valoarea pariului la fiecare rotire folosindu-te de „-” și „+”. La Viking Smash slot free pariul minim este de 0,25 credite, putând crește până la 150 de credite per rotire.
 3. Pornești runda prin apăsarea butonului mare de Start, situat în dreapta, sau apeși tasta „Spațiu”. Când se opresc rolele, vezi ce ai câștigat!

Dacă funcția de autorotiri este pe placul tău, atunci o poți folosi activând-o din stânga, jos. Alegi numărul total de rotiri automate la Viking Smash Stakelogic și pui limite atunci când joci cu bani adevărați, pentru siguranța contului tău. Mai ai și un buton de Rotiri Turbo pe care îl activezi când dorești ca rolele să se învârtă mai repede.

Despre Viking Smash free

Viking Smash gratis te va impresiona de la prima vedere prin designul său modern, cu animații la orice pas și grafică actuală. Slotul de la Stakelogic este format din trei rânduri și cinci role, având 243 de moduri diferite de plată. Deci poți oricând da lovitura cu o rotire victorioasă.

Tema vikingă lucrează în avantajul jocului Viking Smash gratis. Ideea principală a jocului este bătălia dintre două clanuri de vikingi, reflectându-se în simbolurile prezente. Cei doi combatanți principali sunt vikingul roșcat și cel cu părul albastru, care pot declanșa un duel avantajos pentru tine. Fundalul este un câmp de bătălie animat, rolele fiind încastrate într-o ramă de lemn ornată cu arme și cape îmblănite.

Mai adăugăm date referitoare la profitabilitatea jocului Viking Smash gratis, inclusiv rata teoretică de returnare la jucător și volatilitatea. RTP-ul de 95,6% și volatilitatea ridicată duc la o experiență plină de adrenalină, cu câștiguri mai rare și avantajoase pentru momentele când joci cu bani reali. Un alt exemplu de joc aparat pe aceeași tematică este Vikings Fortune demo!

Viking Smash demo – simboluri

Simbolurile din jocul de păcănele Viking Smash gratis te recompensează frumos la 3, 4 sau 5 apariții pe role. Hai să vedem care sunt câștigurile maxime acordate la acest joc!

 • 0, J – 30, 60, 150;
 • Q – 36, 72, 180;
 • K – 42, 84, 192;
 • A – 48, 90, 210;
 • Sabia – 72, 150, 240;
 • Săgețile – 90, 180, 300;
 • Măciuca -108, 210, 360;
 • Toporul – 120, 240, 600;
 • Ciocanul – 150, 300, 1.200.

Joacă Viking Smash gratis pentru speciale!

Descoperă specialele la Viking Smash gratis pentru a obține cele mai mari câștiguri! Hai să vedem care sunt și cum te răsplătesc:

 • Wild – simbolul Wild înlocuiește orice alt simbol, iar 5 simboluri de acest fel apărute pe role vor aduce câștiguri neașteptat de mari;
 • Walking Wilds – când apar pe rolele de pe capete, Wild-urile încep să ‚meargă’ unul către celălalt, acordând respins la fiecare pas;
 • Free spins – două Wild-uri unul lângă altul sau la distanță de o rolă declanșează 10 rotiri gratis la păcănele Viking Smash free. Acestea se pot redeclanșa oricând pentru noi șanse de câștig;
 • Gamble – fiecare câștig poate fi pariat într-un joc bonus pentru oportunitatea dublării sale.

Unde joci Viking Smash online pe bani reali?

Ești captivat după câteva rotiri la Viking Smash gratis și acum vrei să încerci să joci pe bani reali? Ei bine, la noi pe site te bucuri de jocul demo fără cont. În plus, aici găsești un top cazinouri online cu jocuri ca la aparate pe bani reali, NetBet, Mr Bit și SlotV fiind doar câteva exemple.

Alegi un operator care ți se pare potrivit și îți faci cont acolo. Apoi, ai acces total la păcănele precum Viking Smash slot, pariuri sportive și jocuri de masă. Pe parcursul anului te mai poți înscrie și la alte bonusuri promoționale pentru noi șanse de câștig. Deci, ești mereu pe plus!

Concluzie

La Viking Smash gratis ai șansa să cucerești lumea nordică cu fiecare rotire norocoasă! În plus, te vei putea distra pe cinste la acest joc de păcănele datorită optimizării sale atât pentru telefon și tabletă, cât și pentru PC. Iar pentru diversitate, te invităm să descoperi tot la noi pe site mai multe păcănele Winmasters. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Relic Hunters and the Book of Faith
3.9/5 - 8 voturi
Hall of The Mountain King
4.1/5 - 7 voturi
Avalon
3.5/5 - 31 voturi
Sahara Nights
5/5 - 3 voturi
The Catfather
4.1/5 - 8 voturi
Pyramid Fortunes
3.8/5 - 5 voturi