ecran Book of Santa gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Book of Santa

Dacă vrei să simți atmosfera sărbătorilor de iarnă, încearcă Book of Santa demo! Jocul are de toate, pornind de la minunatele simboluri ale iernii, până la cadouri și speciale generoase cu norocoșii. La fel ca și jocul Great Book Of Magic Deluxe demo. Bine, acesta nu are o tematică concentrată pe sărbătorile de iarnă, dar garantăm că e distractiv!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,21% 5×3 10 Wild Scatter Rotiri Gratuite, Simboluri Expandabile

Book of Santa demo – cum joci?

Cursa spre sărbătorile de iarnă începe repede, iar cu Book of Santa demo te poți bucura oricând simți nevoia. Jocul e format din cinci role cu câte trei rânduri fiecare, având o structură clasică.

Ai la dispoziție 10 linii de plată fixe, care plătesc numai de la stânga spre dreapta. Câștigi când obții 3 simboluri identice pe o linie de câștig. Simbolurile cele mai generoase pot aduce victoria și la apariția a două imagini identice bine plasate. Hai să vedem cum joci Book of Santa slot!

[list]

 1. În colțul din stânga se află butonul de „Meniu”, unde ai acces la informații precum regulile de joc și posibilele câștiguri.
 2. Lângă el se află butonul care îți arată poziția liniilor de plată din Book of Santa gratis.
 3. Din butonul „Total Bet” setezi miza rundei și valoarea fisei. Minimul este 0,01 credite, iar miza maximă pe care o poți seta este 100.
 4. În mijloc vezi întregul tău sold de jucător, iar alături de el se află butonul de „Autorotire”. Acesta nu dispune de setări privitoare la numărul de runde sau stopuri posibile.
 5. Ajungem și la butonul „Max Bet”, pe care îl apeși când vrei să pariezi cu maximul pe care îl permite Book of Santa slot.
 6. În dreapta se află butonul de „Start”, pe care îl apeși pentru a porni runda.

[/list]

Rata teoretică de întoarcere la jucător (RTP) are o valoare peste medie, fiind 96,21%. E generoasă având în vedere diferitele tipuri de tematici păcănele speciale, de sezon, pe care nu le joci tot timpul.

Book of Santa slot – unde joci pe bani reali?

Joci Book of Santa demo de plăcere, dar poți să te avânți și la câteva runde pe bani reali. Mai ales având în vedere că se află în portofoliul cazinoului online NetBet, alături de multe alte nume celebre ca Sweet Bonanza sau Shining Crown.

NetBet se află în topurile preferințelor românilor, la ora actuală. Poate și pentru că dispune de un bonus de bun venit cu care puțini competitori rivalizează. Te distrezi cu banii revendicați la jocuri precum Book of Santa gratis.

Despre Book of Santa slot

Book of Santa demo pornește la drum cu o frumoasă poveste a nopții în care Moșul vizitează toți copiii. Apoi, faci cunoștință cu fundalul format din aurore boreale, fulgi de nea mișcători, cadouri frumos împachetate și brazi împodobiți. Coloana sonoră e formată din colinde și sunete de clopoței generoși, inducând spiritul Crăciunului.

Simbolurile foarte colorate și drăgălașe prind viață când apar pe o linie de câștig. Toate detaliile au fost bine gândite de providerul Stakelogic. Iată simbolurile de la Book of Santa slot și valoarile lor!

[list]

 • 10, J, Q – maximum 1,000 credite
 • K, A – 1,500 credite
 • Șosetele, biscuitul cu ghimbir – 7,500 credite
 • Renul – 20,000 credite
 • Moș Crăciun – 50,000 credite

[/list]

Ultimele patru simboluri activează victoria la apariția a numai două exemplare identice pe o linie validă de plată din Book of Santa gratis.

Joacă Book of Santa demo pentru speciale!

De ce joacă oamenii Book of Santa demo? Păi, pentru tematica festivă, distracție, dar și pentru specialele ce merită trebuie experimentate! Multe jocuri de păcănele sunt iubite tocmai pentru funcțiile care pot aduce câștiguri mari. Ți le prezentăm, pe scurt, mai jos:

[list]

 • Wild Scatter – cartea decorată care apare de trei sau mai multe ori pe role acordă un premiu (maximum 20,000 credite) și rotiri gratis. Fiind simbol Wild, substituie orice alt simbol de pe role când își face apariția, pentru a facilita câștigarea unei runde la Book of Santa gratis.
 • Free Spins – se acordă 10 rotiri gratuite care declanșează un joc bonus cu role speciale care au simboluri ce se întind. Jocul bonus poate fi redeclanșat în timpul rundelor gratis, pentru și mai multe rotiri fără miză pe banii tăi la Book of Santa slot Stakelogic.
 • Simboluri care se măresc – e ales un simbol care se întinde și acoperă toată suprafața de joc. Se mai numesc și simboluri expandabile. Probabil că ți-ai dat seama, dar îți mai spunem o dată – cu cât mai mare simbolul, cu atât mai multe șanse de câștig.

[/list]

Concluzie

Book of Santa demo te transpune oricând în atmosfera Crăciunului. Îl joci și de plăcere, și pe mize reale, pe calculator sau ecranul telefonului mobil. Indiferent de ce dispozitiv ai, jocul va rula fără probleme. Un alt exemplu pe aceeași temă este Secrets of Christmas gratis pe Joc Păcănele. Vine de la un alt producător, deci nu va fi un joc identic. Totuși, e tot despre sărbătorile de iarnă, iar distracția e garantată!

Alte păcănele recomandate

Blueprint
Kong’s Temple
4.2/5 – (4 votes)
GAMING1
Super Blueberry 2000
3.4/5 – (17 votes)
Stakelogic
Black Gold Megaways
3.9/5 – (9 votes)
NetEnt
Wild Wild West
5/5 – (3 votes)