NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Secrets-of-Christmas

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Secrets of Christmas

Producator

NetEnt

Rating

Secrets of Christmas este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele create de NetEnt pentru a te încânta de sărbători. Acest joc are 5 role și 25 de linii de plată dispuse pe trei rânduri. Jocul încorporează o funcție de rotiri gratuite foarte interesantă, unde poți alege tipul de funcții specaile pe care le dorești. Runda bonus standard îți aduce 10 rotiri gratuite, dar rotiri suplimentare gratuite pot fi câștigate cu multiplicatori 4X și WILD.

Grafica și animațiile care apar pe ecran sunt tipice unui joc de Crăciun. Coloana sonoră este foarte relaxantă și cu siguranță potrivită pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Jocul Secrets of Christmas gratis are loc într-o cabană din lemn, plină de tot felul de bunătăți de Crăciun.

Simboluri de joc în Secrets of Christmas gratis

Rata de returnare la jucător (sau RTP) a acestui slot este de 96,7%. Simbolurile pe role sunt alese potrivit tematicii de Crăciun : cărți de joc de la 10 la As, clopoței de Crăciun, căsuța de turtă dulce, fursecuri și un pahar cu lapte pentru Moș Crăciun, lumânărica roșie și o șosetă tradițională umplută cu dulciuri.

Iată ce câștiguri apar dacă aduni pe role simbolurile jocului :

  •         cărțile de joc cu crenguțe de brad îți aduc un câștig de la 2x până la 6x pariul tău
  •         ciorăpeii roșii îți aduc câștig de la 10x la 200x pariul tău
  •         paharul de lapte și biscuiții îți aduc câștig 1x până la 300x pariul tău
  •         căsuța de turtă dulce îți aduce câștig de la 15x la 500x pariul tău
  •         lumânărica aduce câștiguri de la 20x la 750x pariul tău
  •         clopoțeii aduc câștiguri mari, de la 25x până la 1250x miza ta

Jocul începe prin apăsarea butonului “Spin” care va roti rolele, dar înainte trebuie să-ți setezi pariul dând click pe butonul “Coin Value”, valoarea monezilor variind de la 0,01 la 0,50. Dacă vrei să plasezi pariul maxim valabil, apasă pe butonul “Max Bet” și acesta va fi plasat. Jocul îți pune la dispoziție și varianta “Autoplay” prin care poți alege de câte ori vrei ca rolele să se rotească consecutiv. După ce setezi toate acestea în funcție de preferințe, poți începe jocul.

Bonus și opțiuni suplimentare

Simbolul WILD este însuși Moș Crăciun iar Scatter-ul este un coș plin de daruri și jucării pentru copii. 

Cea mai importantă funcție la pacanele gratis conform preferințelor jucătorilor este  Free Spins, deoarece oferă un număr de rotiri gratuite. Jocul Secrets of Christmas îți aduce 10 rotiri gratuite dacă reunești oriunde pe role 3 sau mai multe simboluri Scatter.

Înainte de începerea rotirilor gratuite, ai posibilitatea de a alege câștiguri extra din 20 de cadouri. Numărul alegerilor depinde de câte simboluri Scatter ai reunit pe rola respectivă. Astfel, dacă ai reunit 5 simboluri Scatter, ți se oferă 5 alegeri din sacul cu 20 de cadouri.  Poți despacheta următoarele cadouri:

  • 2, 3, 4, 5 sau 10 rotiri suplimentare gratuite
  • 1x sau 2x multiplicatori care se vor adăuga la câștigul total
  • caracteristica Wild Reel care va transforma rolele 2 și 4 în role Wild
  • caracteristica Additional Wilds care va transforma lumânarea sau clopoțelul auriu în simboluri Wild în timpul rotirilor gratuite.

Concluzie

Secretele de Crăciun ale acestui joc de păcănele NetEnt aduc mai aproape atmosfera feerică a acestei perioade. Este un joc deloc dificil, care se poate juca oricând, nu numai în timpul sărbătorilor de iarnă. Câștigurile jocului de bază nu sunt enorme, dar rotirile gratuite îți măresc șansele și în final te poți bucura de un bonus consistent. 

Joacă gratis Secrets of Christmas și alege-ți cadoul de Crăciun chiar acum!

Alte sloturi


Rambo
Amazon Fierce
Lightning Horseman
Shining Crown
Barbar Black Sheep
The Wild 3