testare Black Gold Megaways Gratis Stakelogic - Joc Păcănele
d-none iframe-link Stakelogic producator pacanele
ecran Black Gold Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Black Gold Megaways

Producator

Stakelogic

Rating

Jocul de păcănele Black Gold Megaways gratis te transpune în lumea câmpurilor de petrol americane. Cu 117,649 moduri de câștig și numeroase bonusuri, rețeta este perfectă pentru a-i ține pe doritori lipiți de ecran. Un alt joc cu o structură similară care merită o recomandare este Buffalo King Megaways gratis. Încearcă-l și pe acesta dacă păcănelele cu sute de mii de linii de plată sunt pe placul tău!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% Megaways 117,649 Wild, Scatter, Bonusuri extra Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Black Gold Megaways gratis – cum joci?

Numărul de moduri de câștig diferă în Black Gold Megaways gratis de la o rundă la alta. De ce? Pentru că simbolurile pot avea diferite mărimi. Ai șase role cu număr variabil de rânduri, între 2 și 7. Ca runda să fie câștigătoare, trebuie să apară simboluri identice pe role adiacente, indiferent de poziția lor. Există nu mai puțin de 117,649 feluri de a câștiga.

Informațiile privitoare la tabela de câștiguri și bonusuri se găsește în partea stânga sus, la butonul cu trei linii. După ce le citești, începe o rundă de Black Gold Megaways demo cu pașii de mai jos!

 1. Butoanele „-” și „+” din dreapta jos se întrebuințează pentru setarea pariului pe rundă. Minimul pariat este de 0.20, miza maximă ridicându-se la 40 de credite.
 2. Apeși butonul mare din dreapta când vrei să pornești rotirea.
 3. Dacă vrei ca jocul să se desfășoare mai rapid, ai în stânga ecranului Black Gold Megaways gratis butonul de „Autorotire”. Aici setezi numărul de runde automate și limitele superioare și inferioare de oprire. Tot aici poți activa rundele turbo, care fac ca rotirea să fie mai rapidă.

Rata de returnare la jucător (RTP) este medie, de 96,039%. Volatilitatea medie, alături de RTP, sunt atractive pentru jucătorii ce urmăresc cele mai bune păcănele online pentru sesiuni de joc îndelungate.

Despre Black Gold Megaways gratis

Black Gold Megaways gratis are o tematică bazată pe extragerile de petrol, numit și „aur negru”. Fundalul este format dintr-un deșert, grafica fiind făcută în stil animat. Simbolurile se mișcă, la fel ca șoimul pleșuv din stânga, care supraveghează rolele. Un mogul al petrolului, dinamită, tauri și alte simboluri speciale te așteaptă.

Black Gold Megaways Stakelogic este un joc vibrant, cu detalii grafice moderne, pe placul jucătorilor. Ca să câștigi, trebuie să apară la o rotire între 3 și 6 simboluri identice pe rânduri adiacente. Iată ce simboluri apar și cum plătesc ele la apariția a șase simboluri!

 • 9, 10, J, Q, K, A – maximum 50 credite 
 • Lanterna – maximum 60 credite
 • Casca de miner – 70 credite
 • Taurul cu bani în bot – 300 credite
 • Mogulul – 2,000 credite.

Pe lângă câștigurile generale, la Black Gold Megaways online te mai așteaptă și alte funcții și simboluri speciale. Vom vorbi și despre acestea în cele ce urmează, imediat ce vedem unde poți încerca jocul pe bani reali.

Black Gold Megaways online – unde joci pe bani reali?

Te poți bucura de o rundă la Black Gold Megaways gratis pe Joc Păcănele, dar, pentru un plus de adrenalină, va trebui să te orientezi către un casino online. Ca NetBet! Odată ce îți faci curaj pentru a jongla cu mize reale, operatorul te așteaptă cu brațele deschise. 

NetBet este văzut drept unul din cele mai apreciate cazinouri online datorită portofoliului de jocuri și opțiuni. Aici găsești Black Gold Megaways slot, dar și jocuri precum Sweet Bonanza, Starburst, Blood Suckers sau Jungle Spirit. În plus, dacă e prima dată când îți faci cont la ei, beneficiezi și de un bonus de bun venit consistent.

Joacă Black Gold Megaways gratis pentru speciale!

Care sunt marile avantaje ale jocului Black Gold Megaways gratis? Fiecare rotire variază în concordanță cu funcția Megaways. Iată ce speciale există în joc:

 • Dinamita – simbol Wild care activează un multiplicator de 2x, 3x, 5x sau 10x. Multiplicatoarele pot fi revendicate în stivă. Înlocuiesc orice simbol, în afară de Scatter.
 • Scatter – patru sau mai multe schele de forat acordă 12 rotiri gratuite la Black Gold Megaways online. Fiecare simbol Scatter adițional acordă încă 5 free spins.
 • Pompa de petrol – funcție specială care se activează când apare unul din următoarele cinci bonusuri pe rola bonus de deasupra celor șase obișnuite. O valvă se deschide și împroașcă rândul de deasupra ei.

Funcțiile speciale de pe rola bonus

 • Random – funcție bonus din Black Gold Megaways gratis care implică apariția unui număr aleatoriu de simboluri Wild pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6.
 • Multiplicator – 2 simboluri Wild sunt adăugate pe rolele 2, 3, 4 sau 5.
 • Double-Up – când se activează funcția, orice câștiguri sunt dublate la Black Gold Megaways free.
 • Stacked – unul sau două simboluri Wild se adaugă rolelor 2, 3, 4, sau 5.
 • Destroyer – toate simbolurile obișnuite sunt înlăturate de pe cele șase role.

Concluzie

Black Gold Megaways gratis te menține angrenat în aventură. Datorită bonusurilor și funcțiilor speciale generoase, mulți jucători vor dori să încerce acest joc de super păcănele. Un alt exemplu cu tematică americană este Golden Ticket slot free. Încearcă-l și pe acesta la noi, 100% gratuit!

Alte sloturi


Volcano Island
Wild Water
Columbus Deluxe
Opal Fruits