Play'n Go producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran golden ticket demo

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Golden Ticket

Producator

Play'n Go

Rating

4.7/5 - 8 voturi

Începe show-ul, iar Golden Ticket demo te pune chiar în rândul din față! Acest joc de păcănele care își merită locul la circ, deoarece te va încânta cu o atmosferă unică și câștiguri ce stârnesc aplauze. Iar pe Joc Păcănele vei găsi și alte jocuri demne de podium și de spectacol! Vei descoperi sloturi ce te captivează instant, precum Lady of Fortune demo, unde zeița norocului așteaptă pe oricine își dorește binecuvântarea ei.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,73% 5×5 Cluster Pays Wild Runde Gratuite, Multiplicatori, Jocuri Bonus

Păcănele Golden Ticket demo – cum joci?

Modul de joc al Golden Ticket demo este la fel de simplu pe cât este spectaculos. Iată ce trebuie să faci pentru a te bucura complet de show, chiar și fără popcorn:

 1. Setează pariul pentru Golden Ticket gratis din butoanele din partea de jos. Poți paria sume variate cu valori între 0,20 și 40 de fise;
 2. Apasă butonul „Start” pentru începerea unei runde și începerea spectacolului;
 3. Poți juca automat și să mergi chiar până în culise. Setează numărul de runde și alte câteva condiții de oprire a seriei precum o limită de câștiguri;
 4. Deschide tabelul de plăți pentru informații despre joc și programul întregului circ.

Structura cu 5 rânduri și 5 coloane a Golden ticket demo este una nu tocmai comună, care ajută la construirea și menținerea imaginii inedite a jocului. Când totul este imprevizibil, totul este palpitant! Desigur, și câștigurile oferite contribuie la distracție. Coeficientul RTP este 96,73%, peste media normală a industriei.

Pe Joc Păcănele găsești o mulțime de ghiduri și informații utile. Deci, dacă dorești să afli despre regulile acestor linii de plată la păcănele, poți citi ghidul nostru.

Despre jocul de păcănele Golden Ticket demo

Golden Ticket demo te teleportează în lumea circului. Vei găsi câteva personaje și obiecte care îți vor aduce la viață acea imagine a spectacolului din marele cort. Acesta este un joc marca Play’n Go, producător ale cărui jocuri se remarcă prin modul de joc inedit și prin graficile lor moderne. Iar slotul de azi continuă această tradiție Play’n Go.

Un alt aspect al dezvoltatorului îl reprezintă câștigurile progresive. Golden Ticket free este unul dintre păcănelele la care plata se face pe liniii de câștig. Trebuie să fie minim 3 simboluri similare alăturate pe verticală sau orizontală pentru a genera un câștig. Nu contează unde pe grila jocului apar acestea. Iar atunci când o combinație este câștigătoare, simbolurile care o formează dispar, și în locul lor vin cele aflate sus.

Simbolurile din slotul Golden Ticket gratis

Acum că am stabilit cum decurge un show la Golden Ticket demo, să aruncăm o privire la ce simboluri vei găsi și ce câștiguri îți vor aduce acestea:

 • Dresorul: până la 1.000 de fise;
 • Culturistul și Clovnul: până la 600;
 • Pălării: până la 400;
 • Ganteră și bilă cu mâner: până la 300;
 • Bilă cu mâner: până la 300;
 • Zornăitoare: până la 200.

Ține cont de faptul că acestea reprezintă câștigurile maxime în Golden Ticket demo, mai exact atunci când pe o linie se află 5 simboluri similare. Însă, pălăriile și greutățile se pot combina indiferent de tip iar în acest caz, plățile vor fi doar de maxim 100 de fise.

Joacă Golden Ticket demo și distrează-te cu speciale!

Golden Ticket demo are și câteva moduri speciale pentru câștig. Pentru că ce circ ar fi acela fără clovni care să facă ceva neașteptat care surprinde pe toată lumea? Iată ce vei putea întâlni:

 • Simbolul Wild: ilustrat prin logo-ul Golden Ticket slot. Substituie toate simbolurile și aduce plăți maxime de 20.000 de fise. Apare în urma unei combinații câștigătoare.
 • Multiplicatori: atunci când un simbol Wild creat contribuie la încă o combinație câștigătoare. Se începe de la x1 și se continuă la x2, x3 și până când simbolurile Wild nu mai fac parte din combinații câștigătoare.
 • Jocuri Bonus: se declanșează atunci când o coloană BONUS este golită în totalitate. Poți primi până la 20 de runde gratuite. Se stabilește un multiplicator în funcție de numărul de coloane BONUS golite, apoi rundele gratuite se joacă cu un set diferit de simboluri.

Golden Ticket casino – unde joci pe bani reali?

Experiența cea mai palpitantă a Golden Ticket demo o vei găsi pe NetBet. Acesta este unul dintre cele mai renumite cazinouri datorită jocurilor foarte variate și atractive pe care le oferă. Pe lângă sloturi asemănătoare cu cel de pe această pagină, vei mai găsi și alte exemple cu atât mai diferite și imprevizibile, precum Gold King sau Reactoonz.

Promoțiile se ridică la un nivel de renume. Bonusul de bun venit este excelent și îți va da un elan incredibil la distracție. Iar veștile bune nu se opresc aici! Pe lângă bonusurile deja menționate, te mai așteaptă multe alte oferte, precum turnee unde ai șansa să câștigi bani fără cerințe de rulaj.

Concluzii

Golden Ticket demo este genul de joc unde ideea de plictiseală nu există. Câștigurile curg în cascadă, iar multiplicatorii și rundele gratuite sunt extrem de tentante. De aceea, îți recomandăm să încerci acest joc, oriunde și oricând, cu cea mai mare plăcere! Probabil că te întrebi „Chiar oriunde?”. Ei bine, da, Golden Ticket online este optimizat pentru orice dimensiune de ecran. Așadar, vei avea mereu adrenalina cu tine, la doar câteva atingeri distanță, indiferent de device.

Știm că abia te-ai încălzit! Așa că te invităm să încerci și Grim Muerto slot free, un slot ce te ține cu sufletul la gură, pe Joc Păcănele. Pentru ca spectacolul să continue fără întreruperi!

Alte sloturi


Candyways Bonanza Megaways
4.5/5 - 4 voturi
Theme Park
4.3/5 - 3 voturi
Fruit Twist
3.4/5 - 28 voturi
Telly Reels
4.2/5 - 12 voturi
Book of Merlin
3.8/5 - 9 voturi
Captain Venture
4.1/5 - 17 voturi