Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran vikings fortune gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Vikings Fortune

Producator

Playson

Rating

4.1/5 - 10 voturi

Descoperă comorile vikingilor cu jocul de păcănele Vikings Fortune gratis. Acum te poți aventura în lumea unora dintre cei mai mari cuceritori din istorie printr-un simplu joc. Este oportunitatea perfectă de a te distra cu un joc de noroc dacă ești fan al acestei tematici. Pe lângă tematică, ai mai multe modalități de câștig. Poți intra în posesia premiilor în credite prin cele 25 de linii de plată sau cu ajutorul funcțiilor speciale. Dacă îți plac jocurile de acest gen, urmărește pagina noastră de păcănele noi. Acolo vei găsi tot felul de tematici și structuri de jocuri, cât mai inovatoare și interesante.

Vikings Fortune gratis, păcănele cu vikingi și speciale

Jocul Vikings Fortune gratis se diferențiază de restul mai întâi prin grafică. Producătorul Playson și-a asumat un risc atunci când a venit cu ideea pentru tematică. În timp ce mulți provideri aleg atmosfera Egiptului Antic sau o lume magică, jocul de păcănele Vikings Fortune are o atmosferă ce inspiră grandoare. Aceasta vine din istoria vikingilor, recunoscuți în toată lumea ca fiind unul din popoarele de mari cuceritori și exploratori. 

Păcănele Vikings Fortune: simboluri și plăți

În această secțiune îți vom prezenta simbolurile și plățile jocului Vikings Fortune gratis. Vei putea observa că fiecare simbol are un anumit număr de credite pe care îl plătește. Lista va include și două simboluri ce au funcții speciale. Despre funcțiile speciale vom discuta mai pe larg în următoarea secțiune, dar aici vom include plata lor în jocul normal. Iată lista:

  • Simbolul Viking: până la 2,000 de credite;
  • Simbolul Wild: până la 2,000 de credite;
  • Simbolul femeie Viking: până la 1,200 de credite;
  • Simbolul Lup: până la 800 de credite;
  • Simbolul Cioară: până la 600 de credite;
  • Simbolul Scatter: până la 500 de credite;
  • Simbolurile A, K, Q, J: până la 200 de credite.

După cum poți vedea, Vikings Fortune online are un număr destul de mare. Poate părea un joc complex la început, dar odată ce te-ai obișnuit cu simbolurile și funcțiile speciale vei vedea că nu este chiar așa. 

Vikings Fortune: caracteristici speciale

În Vikings Fortune gratis ai destul de multe funcții speciale. Nu este ieșit din comun pentru astfel de jocuri să aibă mai multe modalități de câștig. Cele mai comune funcții speciale sunt cele numite Wild, Scatter și Gamble. Deși nu beneficiază de Gamble, Vikings Fortune online are Wild, Scatter și încă câteva.

Să începem cu simbolul Wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol, cu excepția lui Scatter și Bonus. Puterea lui de a înlocui alte simboluri este de ajutor în formarea de combinații câștigătoare. Se poate întâmpla de foarte multe ori să nimerești 2 simboluri identice pe o linie de plată. Ei bine, deoarece ai nevoie de 3 pentru a fi o formație câștigătoare, simbolul Wild are posibilitatea de a ajunge pe următoarea rolă și de a completa formația. 

Simbolul Scatter apare doar pe rolele 1, 3 și 5. Orice combinație de 3 Scatter pe o linie de plată te va răsplăti cu 8 rotiri gratuite. Vei putea beneficia de încă 8 rotiri gratuite dacă aceeași formație se repetă și în timpul rundelor gratis. În timpul acestora, unele simboluri pot apărea sub forma de 2×2 sau 3×3 și se numesc simboluri colosale. Ele au o plată mult mai mare decât simbolurile standard și pot forma combinații câștigătoare mult mai ușor. 

Ultima funcție specială a jocului de păcănele Vikings Fortune este Bonus. O combinație de 5 sau mai multe simboluri de acest fel vor declanșa jocul bonus. Acesta continuă până când toate rolele sunt umplute de simbolurile bonus și se plătește totalul acestora. 

În timpul jocului bonus ai și oportunitatea de a câștiga unul din cele 3 jackpoturi. Ele sunt acordate în mod aleatoriu și au o valoare cuprinsă între 30x și 1000x.

Cum joci Vikings Fortune gratis?

Odată ce ai inițializat jocul Vikings Fortune gratis prin apăsarea butonului „Joacă gratis”. Vei ajunge în ecranul de joc, unde trebuie să îți îndrepți privirea în partea de jos.  Acolo vei găsi, după cum urmează: butonul „Info”, afișajul „Credit”, afișajul „Miză”, butoanele de reglare a mizei, butonul „Max”, butonul „Spin” și butonul „Joc Automat”. Tot ce rămâne de făcut este să setezi pariul în funcție de balanța de credite și să apeși butonul „Spin”. 

Concluzii

În final, nu uita să joci Vikings Fortune gratis responsabil. Asta înseamnă că jocurile de păcănele sunt o distracție și așa trebuie să rămână. Dacă ești genul de jucător care se distrează mai bine atunci când există o miză reală, atunci probabil vei alege un casino online. Vei găsi acest joc la Netbet, unde ai și un bonus atractiv de bun venit. Ți-am pregătit un articol pe site-ul nostru cu toate detaliile despre această ofertă bonus cu depunere NetBet.

Alte sloturi


Danger High Voltage
3.9/5 - 10 voturi
Jolly Fruits
3.9/5 - 19 voturi
More Lucky and Wild
3.2/5 - 23 voturi
Dragon Fury
3.7/5 - 17 voturi
Drago: Jewels of Fortune
3.8/5 - 6 voturi
Witchcraft Academy
3.7/5 - 4 voturi