...

Ice Wolf

Autor: Gabi

Actualizat: 27 noiembrie 2023

Ice Wolf slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Ice Wolf slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
34 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (4 votes)
Structură
6×7
Linii de plată
729 – 74.088
RTP
96,1%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Noiembrie 2019
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Producătorul ELK Studios aduce în atenția jucătorilor încă un slot de excepție, și anume Ice Wolf gratis. Cu o tematică inspirată din mitologia nordică și cu un fundal de imagine superb, jocul reușește să creeze o experiență aparte, în care câștigurile nu se vor lăsa așteptate. 

În cele ce urmează vom încerca să-ți prezentăm Ice Wolf slot, de la informații despre păcănea, până la modul cum se joacă gratis, dar și unde o poți face pe bani reali. Și, dacă ești interesat de alte jocuri cu o tematică asemănătoare, te poți distra la Vikings Unleashed Megaways sau la Power of Thor Megaways. Cu siguranță te vor captiva de la primul spin!

Ice Wolf gratis – detalii despre slot

Dacă cunoști jocurile produse de către ELK Studios, știi că Ice Wolf gratis nu te va dezamăgi. Tematica e bine aleasă, fiind inspirată din mitologica nordică. Va trezi în tine un simț puternic de viking, care te va face să lupți pentru fiecare câștig în parte. Nici pe partea de grafică, jocul nu stă rău. Imaginea de fundal este superbă, te va captiva de cum deschizi slotul.

Pe lângă toate astea, Ice Wolf demo are un RTP foarte generos, de 96,1%, iar liniile de plată pot varia între 729 și 74.088. Da, ai citit bine ultimul număr! De aici îți poți da seama că vei avea parte de câștigurile pe care ți le dorești. Volatilitatea este una medie, iar câștigul maxim poate fi de 2500 x miza pariată. Dacă toate aceste elemente nu te-au convins să dai primul spin, atunci hai să discutăm despre simboluri și plăți!

Păcănele Ice Wolf demo – simboluri și plăți

Când vine vorba despre simbolurile jocului Ice Wolf gratis, acestea sunt bine alese, în strânsă legătură cu tematica propusă. Hai să vedem ce simboluri are și cât plătește fiecare în parte.

  • Q – poate plăti până la 125 de fise;
  • K – poate plăti până la 250 de fise;
  • A – poate plăti până la 300 de fise;
  • Scutul – poate plăti până la 350 de fise;
  • Ciocanul – poate plăti până la 400 de fise;
  • Toporul – poate plăti până la 450 de fise;
  • Vulturul – poate plăti până la 1500 de fise;
  • Cerbul – poate plăti până la 2000 de fise;
  • Lupul – poate plăti până la 2500 de fise.

Știm! Ți-au atras atenția doar simbolurile mari. Nu le ignora, însă, pe cele mici. Pe acelea le vei întâlni mai des în joc și cu ajutorul lor vei obține câștigurile bune. Și, pentru că jocul de păcănele Ice Wolf gratis are un RTP ridicat, de 96,1%, uite aici o listă cu alte sloturi cu RTP mare. Alege un joc din cele sugerate, fă-te confortabil și dă drumul la distracție. Nu pierzi nimic. E pe gratis!

Ice Wolf gratis – cum se joacă?

Ei bine, Ice Wolf gratis este un slot simplu și intuitiv. Cum se joacă? Primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a da primul spin este să-ți setezi miza, evident. Poți face acest lucru de pe butonul reprezentat de niște „bănuți”. Pariul poate varia, iar tu te poți juca între 1 și 500 de fise pe rundă. Rămâne doar să găsești miza ta norocoasă. Uneori devine enervant și repetitiv să tot apeși spin, așa că poți trece jocul pe mod automat, de pe butonul „auto”.

De pe cele 3 linii orizontale, din stânga ecranului, poți afla informații suplimentare despre Ice Wolf free, cum ar fi care sunt simbolurile și liniile de plată. În același timp, poți opri și efectele sonore, dacă te deranjează. Destul de simplu, nu? Gata. Am vorbit destul despre cum poți juca păcăneaua. Hai să vedem unde te poți distra pe bani reali! 

Unde joci Ice Wolf online pe bani reali?

Vrei să te joci demo, fără să stai cu grija că vei pierde vreun ban? Pe Joc Păcănele te poți distra la Ice Wolf gratis cât dorești. Vezi că tot pe site ai parte de o grămadă de promoții, oferte, dar și bonusuri de bun venit la cele mai tari cazinouri. Nu ezita să profiți de ele! 

Dacă, însă, vrei să ai parte de o doză mai puternică de adrenalină și vrei să te joci pe bani reali, poți încerca păcăneaua pe NetBet sau Superbet. Aruncă o privire peste ce promoții și oferte au aceste cazinouri, alege-ți una care să te avantajeze și dă-i drumul la distracție! Ice Wolf slot e pregătit să-ți ofere câștigurile pe care ți le dorești. 

În cazul în care ești începător în lumea jocurilor de noroc, uite aici o listă cu sfaturi la păcănele, din care să te inspiri ori de câte ori te distrezi la aparate. Îți va fi de folos și te va ajuta să ai o experiență cât mai plăcută la sloturi. 

Concluzii

Pentru că am ajuns la finalul articolului, nu putem să sperăm decât că te-am făcut curios să încerci Ice Wolf gratis. Jocul are o tematică interesantă, este ușor de înțeles și oferă câștiguri pe măsură. Noi îți urăm mult noroc și, nu uita, joacă responsabil!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Blackjack Neo
3.4/5 – (38 votes)
Nolimit City
Tombstone RIP
3.6/5 – (8 votes)
Pragmatic Play
Excalibur Unleashed
4.3/5 – (7 votes)
EGT
Wonderheart
4.2/5 – (8 votes)
Autor