...

Buffalo Rising Megaways

Autor: Gabi

Actualizat: 11 decembrie 2023

buffalo rising megaways free slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
buffalo rising megaways free slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
48 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (17 votes)
logo pokerstars romania
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

3.6/5 – (17 votes)

Experiența inedită a jocului Buffalo Rising Megaways gratis te transformă într-un iubitor al sălbăticiei americane, unde animalele sălbatice sunt regine. Vei juca alături de ele și vei obține câștiguri frumoase datorită lor. Așa că, nu ezita și aventurează-te într-o călătorie neașteptată pe acele meleaguri!

Similar acestui joc casino gratis este și Big Buffalo Megaways free, o altă experiență unde descoperi pe simboluri animale sălbatice din America de Nord. Îl poți încerca și pe acesta pentru a vedea care este preferatul tău. Dar până atunci, hai să aflăm mai multe despre jocul de păcănele de azi!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,5%Megaways117,649Wild, ScatterBuffalo Bet

Buffalo Rising Megaways gratis – cum se joacă?

Hai să vedem ce faci înainte de a porni rolele la Buffalo Rising Megaways gratis!

 1. Dai scroll mai sus, apeși pe „Joacă gratis” și intri în joc;
 2. Verifici Meniul din Buffalo Rising Megaways gratis pentru a fi bine informat în legătură cu jocul;
 3. Setezi pariul, folosindu-te de butoanele din dreapta, jos. Alegi cât de mare este miza, de la 0,1 la 10 credite. După cum poți vedea, jocul Buffalo Rising Megaways Blueprint se bazează pe mize mai reduse, care atrag jucătorii novici;
 4. Pentru pornirea rundelor automate, vei apăsa butonul cu două săgeți. Alegi numărul de autorotiri. Jocul oferă posibilitatea plasării unor limite, pentru a nu apărea probleme atunci când joci cu bani reali. Alegi la ce multiplu de miză pierdut sau câștigat se opresc autorotirile;
 5. Pentru pornirea rotirii normale folosești acel buton mare din centru sau apeși tasta „Spațiu” de la tastatură. Rolele se vor învârti, iar când se opresc vezi cât de norocoasă a fost rotirea ta la Buffalo Rising Megaways demo.

Despre Buffalo Rising Megaways demo

Buffalo Rising Megaways gratis capturează cu succes sălbăticia Americii de Nord, punându-se mare accent pe bizoni. Fundalul reprezintă zona unde aceste animale își petrec timpul, cu iarbă și vârfuri montane. Coloana sonoră energizantă completează perfect atmosfera.

La Buffalo Rising Megaways gratis se folosește mecanica Megaways, ceea ce duce la apariția a maximum 117,649 de moduri de câștig. Pe cele șase role vei avea un număr variabil de simboluri de dimensiuni diferite, motiv pentru care și ajungi la acest număr formidabil de opțiuni de câștig.

Cât despre câștiguri, la Buffalo Rising Megaways slot trebuie doar să acumulezi cel puțin trei simboluri identice pe role adiacente, de la stânga la dreapta. Combinațiile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role și altele le iau locul până nu mai există asocieri victorioase. Potențialul mare de câștig se datorează, în parte, și funcțiilor speciale despre care vom vorbi într-o secțiune ulterioară.

Buffalo Rising Megaways free are un RTP peste medie, de 96,5%, căruia i se adaugă o volatilitate medie spre mare. Asta rezultă în runde câștigătoare mai rare, dar cu posibilitatea obținerii unor câștiguri însemnate. Pentru mai multe oferte asemănătoare, descoperă acest top păcănele cu animale, creat special pentru jucătorii noi.

Simboluri în Buffalo Rising Megaways gratis

Bineînțeles, simbolurile de bază din Buffalo Rising Megaways gratis vor reprezenta animalele din sălbăticie despre care vorbeam și mai devreme. Iată cum multiplică apariția a 3 – 6 simboluri un pariu la acest joc de păcănele!

 • 9, 10, J: 0,1x – 1x;
 • Q, K, A: 0,2x – 1,5x;
 • Elanul: 0,3x – 2x;
 • Lupul: 0,3x – 2,5x;
 • Ursul: 1x – 5x;
 • Bizonul: 1x – 50x (plătește de la 2 simboluri).

Joacă Buffalo Rising Megaways free pentru speciale!

Foarte apreciate la sloturi ca Buffalo Rising Megaways gratis sunt specialele. În fond, ele îți oferă facilități și te ajută să câștigi mai mult. Iată ce ți-a pregătit jocul!

 • Wild – substituie orice simbol, mai puțin pe cel Scatter. Ajută la formarea rapidă a liniilor câștigătoare;
 • Scatter – patru diamante duc la activarea rundelor gratuite. Alegi una din cele patru opțiuni, fiecare cu un număr de rotiri gratis și multiplicator;
 • Free Spins – multiplicatorul de câștiguri crește după fiecare câștig. Nu există o limită până la care poate crește. Atât timp cât câștigi la rotiri gratis, veniturile se vor multiplica;
 • Buffalo Bet – pariezi 100x miza pentru a activa bonusul cu banii tăi.

Unde joci păcănele Buffalo Rising Megaways pe bani reali?

Vrei să afli unde poți juca pe mize adevărate, de îndată ce te-ai îndrăgostit de Buffalo Rising Megaways gratis? Pe site-ul nostru te distrezi fără cont și fără bani, iar pentru rotiri cu mize reale te vei îndrepta spre cazinourile online. Avem chiar și noi un top al celor mai buni operatori.

Găsești jocuri Blueprint la NetBet și la Pokerstars. Alegi cazinoul și te înscrii, având grijă să revendici și bonusul de bun venit. Mulți operatori îți permit să joci și jocuri de masă ca poker, loto ori pariuri sportive. Deci cu siguranță plictiseala nu va apărea în peisaj!

Concluzie

Buffalo Rising Megaways gratis te va impresiona cu grafica lui și atmosfera creată. Iar partea cea mai bună este că te distrezi cu acest joc de păcănele și de pe telefon, și de pe PC, grație optimizărilor aduse de producător. Încearcă și Wolf Legend Megaways Blueprint, care vine de la același producător, și bucură-te de o temă sălbatică, de efect!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Fortune Fishing
4.2/5 – (4 votes)
Novomatic
Magic 81 Lines
3.4/5 – (7 votes)
Pragmatic Play
Heart of Rio
3.6/5 – (16 votes)
Betsoft
Take the Bank
5/5 – (1 vote)
Autor