Big Buffalo Megaways

Big Buffalo Megaways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Big Buffalo Megaways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
18 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.8/5 – (10 votes)

Big Buffalo Megaways gratis este un joc de păcănele de la creatorul Skywind ce te aduce pe un tărâm sălbatic. Aici, pe lângă marile stânci roșiatice, vei întâlni tot felul de animale precum vulpi, vulturi sau chiar vestitul bizon. Fiind un joc Megaways, vei avea nenumărate șanse să obții câștiguri imense. Plus că poți primi până la 100 rotiri gratuite!

Dacă acest aparat online este pe placul tău și vrei să mai încerci și alte jocuri Megaways, poți încerca Sticky Sevens Megaways gratis. Este creat tot de Skywind, numai că aici te vei distra cu fructe și șeptari. Dar până treci la acesta, hai să aflăm mai multe despre păcăneaua de azi cu bizoni!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,50%6 role117,649Wild, ScatterJocuri Gratuite, Buy In, Ante Bet

Big Buffalo Megaways gratis – informații generale

Slotul online Big Buffalo Megaways gratis, cum ziceam și mai devreme, te aduce pe un tărâm în care va trebui să lupți alături de tot felul de animale feroce. Dar nu-ți face griji, deoarece câștigul va fi oricum de partea ta.

Skywind s-a asigurat că orice jucător se va putea bucura de joc, oferind o mulțime de șanse de a obține premii cât mai mari. Iar dacă dorești să duci această aventură cu bizoni la nivelul următor, dar să câștigi la fel de bine, poți încerca Buffalo King Megaways gratis și nu vei regreta!

Întorcându-ne la jocul de azi, Big Buffalo Megaways free, trebuie să știi că acesta are mai multe funcții interesante, cum ar fi: secvența Buy In sau Ante Bet. Poți profita de ele pentru a-ți asigura câștigurile, în special, dacă vrei să joci pe bani reali. În plus, RTP-ul frumușel, de 96,50% te va ajuta și el. Jocul Big Buffalo Megaways gratis are 6 role, 117,649 linii de plată și o volatilitate mare. Asta înseamnă că aceste câștiguri vor fi mai rare, dar va merita să aștepți pentru ele, deoarece te vor răsplăti cu sume frumoase de bani.

Cum joci Big Buffalo Megaways demo?

Ceea ce trebuie să faci mai întâi pentru a începe să joci Big Buffalo Megaways gratis este să dai click la noi pe site pe „Joacă gratis”. De aici, vei fi trimis direct la joc și vei putea începe distracția. Dar pentru asta, trebuie să urmezi câțiva pași:

 • Intri în Meniu, care este afișat în partea dreaptă, sus, și citești detaliile jocului. Asta pentru a ști pe ce să te concentrezi atunci când joci și cum se obțin câștigurile;
 • După ce ai făcut asta, poți seta miza pe care o dorești la Big Buffalo Megaways gratis din butoanele „+” și „-” aflate în dreapta, jos;
 • Acum, poți da Spin pentru a începe jocul. Dar mai ai două opțiuni. Una este să dai click pe Autospin, pentru ca tu să te poți bucura de joc mai bine, urmărind rolele. Sau poți da click pe Turbo pentru a face procesul mai rapid în cazul în care ești nerăbdător.

Toate aceste butoane se află pe partea dreaptă a jocului de păcănele cu animale Big Buffalo Megaways demo. Dar dacă vrei să folosești funcțiile speciale din joc, le poți accesa pe acestea dând click pe butoanele din stânga. Cam aceștia ar fi toți pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să joci păcăneaua gratis sau pe bani. Nu e greu, deci până și un începător poate juca fără griji!

Unde joci Big Buffalo Megaways online pe bani?

Dacă ai tot jucat Big Buffalo Megaways gratis până acum și crezi că e timpul să avansezi, să treci la nivelul următor, atunci fii atent! Trebuie să ții cont de faptul că vei avea nevoie de un cazino bun, dacă vrei să joci pe bani reali. Sfatul nostru e să alegi un cazino licențiat, care poate oferi servicii de calitate clienților săi. Asta plus o gamă variată de jocuri din care poți alege să joci mai târziu.

Noi am descoperit că Netbet este un cazino de încredere pe care îl poți încerca. Nu numai că încearcă să-și facă mereu clienții mulțumiți prin serviciile sale, dar are și multe jocuri la dispoziție, printre care și Big Buffalo Megaways online. Mai mult, dacă nu ai deja un cont la Netbet, îți poți face unul și vei primi un bonus de bun venit de care să profiți la păcănelele tale preferate.

Simboluri în Big Buffalo Megaways gratis

Jocul Big Buffalo Megaways gratis vine cu simboluri reprezentative tematicii, precum animalele sălbatice despre care vorbeam. Hai să vedem care sunt mai exact acestea și cât plătesc la miza minimă!

 • 9, 10: până la 40 RON;
 • J, Q: până la 50 RON;
 • K, A: până la 60 RON;
 • Râsul, Vulpea: până la 100 RON;
 • Vulturul, Lupul: până la 125 RON;
 • Bizonul: până la 150 RON.

Acestea sunt principalele simboluri din Big Buffalo Megaways gratis și putem spune că plătesc destul de bine. Dar stai numai să vezi simbolurile și funcțiile speciale din acest joc!

Big Buffalo Megaways gratis – speciale

La Big Buffalo Megaways gratis simbolurile și funcțiile speciale vin în număr mare pentru ca tu să ai parte de cât mai multe experiențe distractive. Hai să vedem care sunt aceste speciale!

 • Simbolul Wild: reprezentat de un peisaj al stâncilor roșiatice. Apare numai pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6 din Big Buffalo Megaways slot. Acesta înlocuiește toate simbolurile cu excepția celui Scatter (Free Games) și înmulțește aleatoriu câștigurile cu x2, x3 sau x5 în timpul jocurilor gratuite.
 • Simbolul Scatter: reprezentat de sigla Free Games. Declanșează jocurile gratuite atunci când apare de 3 sau mai multe ori pe role.
 • Jocurile Gratuite: numărul de jocuri gratuite depinde de câte simboluri Scatter au declanșat secvența. 2 simboluri Scatter acordă 5 jocuri gratuite, iar 6 simboluri Scatter acordă 100 jocuri gratuite. În timpul jocurilor gratuite din Big Buffalo Megaways gratis, simbolul Wild acționează ca multiplicator.
 • Buy In: este o plată unică suplimentară, ce garantează declanșarea jocurilor gratuite. Totuși, secvența Buy In nu este disponibilă dacă ai activat și Ante Bet.
 • Ante Bet: îți dublează șansele de jocuri gratuite cu un cost suplimentar, dar este disponibil doar în jocul principal.

Concluzii

Big Buffalo Megaways gratis îți oferă oportunitatea perfectă de a explora lumea sălbatică. Așa că, dacă ai chef de o astfel de aventură, oferă-i o șansă acestui slot! Iar, la final, dacă acesta te-a impresionat, mai poți încerca și alte păcănele Skywind free la noi pe site pentru a vedea diferite tematici pe care le expune creatorul în jocurile sale. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
The Dog House Megaways
3.7/5 – (24 votes)
Yggdrasil
Chibeasties
5/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Monkey Warrior
4/5 – (1 vote)
Gamevy
Lucky Day Football Gold
5/5 – (1 vote)