Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran rain balls gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Rain Balls

Producator

Skywind

Rating

2.7/5 - 4 voturi

Joacă-te Rain Balls gratis pentru a descoperi un joc de păcănele inedit, cu funcții captivante! Acesta este genul de joc de care îți va fi foarte greu să te desparți! Tematica sa irlandeză și grafica superbă sunt alte argumente care te vor face să-l încerci. Citește articolul nostru și distrează-te cu Rain Balls slot! Mai poți citi și un ghid reguli păcănele pentru a înțelege și mai bine genul acesta de jocuri!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96% 5×3 15 Wild, Pinball, Free Games Runde Gratuite, Bile Extra, Jackpoturi, Wild Expandabil

Rain Balls gratis – cum joci?

Chiar dacă pare puțin diferit față de alte jocuri, Rain Balls gratis funcționează extrem de simplu. În dreapta și în stânga ecranului de joc poți vedea butoanele de care ai nevoie. În stânga poți seta miza. Rain Balls demo are multe valori pentru pariu. Cea mai mică miză este 0,3 fise/linie de plată, iar cea mai mare este 100.

În partea din dreapta poți porni runda. Butonul mare este pentru redare manuală, iar sub el ai opțiunea de a accelera rotirile. De asemenea, poți juca și automat. Coeficientul RTP (rata de plată) a Rain Balls gratis este peste medie: 96%.  Un alt joc cu tematică similară, dar și RTP mare, este Rainbow Ryan demo. Îl poți încerca și pe acesta 100% gratuit la noi!

Ecranul lui Rain Balls slot este diferit față de jocurile de păcănele cu care ești obișnuit pe internet. La mijloc sunt rolele – 5 la număr, fiecare cu câte 3 rânduri. Deasupra există jackpotul progresiv, iar și mai sus se găsește roata norocului. Sub fiecare rolă găsești câte un ceaun și câteva obstacole. Ca la jocurile Pinball, vor cădea bile care vor ateriza în ceaunuri sau pe lângă ele. Vom discuta despre această funcție, în detaliu, într-o secțiune specială.

Rain Balls NetBet – unde joci pe bani reali?

După cum vezi și la Rain Balls gratis, plouă cu bile și cu câștiguri! Este și normal să vrei să-l încerci cu miză reală! Poți face acest lucru la NetBet, unul dintre cele mai bune cazinouri online din România!

Pentru a juca păcănele cu speciale Rain Balls cu bani reali, trebuie să-ți deschizi cont și să faci un depozit. Beneficiezi și de un bonus la depunere mai mult decât consistent! Apoi, pune miza reală la acest joc inedit și la altele asemenea. Aici ai la dispoziție o colecție parcă interminabilă de jocuri distractive.

Skywind, producătorul Rain Balls gratis, și-a adus tot ce este mai bun. Îți recomandăm să încerci Super Wolf, Genie Mega Reels, Sticky Sevens Megaways și multe altele!

Despre Rain Balls Skywind

Rain Balls gratis este un joc cu plăți excelente și un mod inedit de joc. Câștigurile vin în multe feluri, iar grafica sa este distractivă, așa cum te-ai fi așteptat de la un joc Skywind. Tematica sa de inspirație irlandeză se remarcă prin simboluri. Găsești trifoi cu patru foi, ceaunuri, pălării, pipe, potcoave și tot ce poate aduce noroc.

Plățile clasice la Rain Balls online se fac pe 15 linii de plată. Acestea plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și invers. Simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Trifoi cu patru foi albastru și portocaliu: maxim 25 fise;
 • Trifoi cu patru foi roșu și verde: maxim 30;
 • Harpa: maxim 50;
 • Butoiul: maxim 75;
 • Pipa: maxim 100;
 • Potcoava: maxim 125;
 • Pălăria: maxim 150.

Aceste plăți sunt pentru pariul de o fisă per linie de plată și pentru 5 simboluri pe o linie.

Rain Balls gratis – speciale

Rain Balls gratis are câteva funcții speciale care sunt strâns legate de jocul de „Pinball”. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile. Este ilustrat prin curcubeu.
 • Bonusul Pinball: toate simbolurile Trifoi pot avea o bilă în mijloc. Acestea apar aleatoriu pe simboluri. Dacă simbolul cu bila se găsește într-o combinație câștigătoare, bila cade. Aceasta poate ateriza într-unul dintre cele 5 ceaunuri. 3-4 ceaunuri per rundă au câte o funcție: jocuri gratuite, roata norocului, Wild extensibil și bile suplimentare.
 • Jocuri gratuite: sunt 10 jocuri bonus. Bonusul Pinball este activ. Dacă o bilă pică într-un ceaun cu jocuri bonus, se mai acordă încă două runde gratis.
 • Wild extensibil: toată rola deasupra ceaunului cu Wild în care pică bila se transformă în Wild. Dacă aterizează mai multe bile, acestea se pun ca multiplicatori de câștig.
 • Bile suplimentare: vor cădea 3 bile în plus, dacă nimerești ceaunul corect.
 • Roata norocului. Dacă o bilă aterizează în ceaunul aferent, va avea loc o învârtire. Premiile sunt multiplicatori de câștig și jackpoturile progresive. Acestea sunt Mini, Major și Grand.

Concluzii

Rain Balls gratis este un joc complet, cu câștiguri foarte mari și distracție cât cuprinde! Încearcă-l și tu pe Joc Păcănele, alături de Super Wolf gratis, alt joc marca Skywind. Acesta poate fi încercat și pe mobil. Optimizarea de top face ca experiența ta de joc să fie ideală! Jocul se încadrează perfect în ecranul mic al telefonului tău!

Alte sloturi


3 Genie Wishes
4.1/5 - 9 voturi
Pumpkin Smash
2.5/5 - 2 voturi
Incinerator
4/5 - 3 voturi
Retro Reels: Extreme Heat
3.6/5 - 7 voturi
Vikings Fortune
4.1/5 - 10 voturi
Supreme Hot
4/5 - 36 voturi